Bewonder ons werk

Slaapkamer ideeën en inspiratie

Doe hieronder slaapkamer ideeën en inspiratie op met onze gerealiseerde luxe slaapkamers. Slaapkamer voorbeelden in iedere denkbare stijl, kleur en afwerking.

Slaapkamer ideeën toetsen

Heeft u plannen om de slaapkamer een compleet nieuw uiterlijk te geven? Op zoek naar slaapkamer inspiratie voor een een luxelandelijkeklassieke of moderne slaapkamer? In onze showroom in Moordrecht kunt u uw slaapkamer ideeën met ons toetsen en de nodige slaapkamer inspiratie opdoen! Wij laten u graag onze stoffeerderij, toegeruste werkplaats, volledige collectie en talloze voorbeelden van stijlen, materialen, stoffen en kleuren zien. Kortom, slaapkamer inspiratie in overvloed! Maak een vrijblijvende afspraak via het online formulier of bel met 0182 - 37 50 22

Meer slaapkamer inspiratie?

Op deze website tonen we een selectie van de door ons gerealiseerde slaapkamers. We nodigen u uit om naar aanleiding van deze 'slaapkamers ter inspiratie' onze showroom te bezoeken. Als makers en bouwers van slaapkamers van A tot Z, kunnen wij u gericht adviseren over een passende inrichting en aankleding van uw slaapkamer. En vanuit onze expertise van de nodige slaapkamer inspiratie voorzien.

Hulp of advies?

Contactgevens
t. 0182 37 50 22
(ma - za van 09.00-18.00 uur)
mail: info@desuite.nl

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

 

Heeft u vragen?

Aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken