Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Slaapkamer op maat, altijd bijzonder en uniek

Wij maken voor u de slaapkamer van uw dromen waar u jarenlang slaapgenot, gemak en plezier van zult hebben. Bij een bezoek aan ons bedrijf zult u zien dat de bedden en kasten door onze eigen meubelmakers en stoffeerders worden vervaardigd. Met ervaring, passie en vakmanschap maken zij uw complete slaapkamer exact op maat, zoals u dat wenst.

Advies over een nieuwe slaapkamer

Wij maken voor u de slaapkamer van uw dromen waar u jarenlang slaapgenot, gemak en plezier van zult hebben. Advies, voorbereiding, productie en montage: alles gebeurt in eigen beheer. Met deze werkwijze realiseren wij in harmonie de slaapkamer van uw dromen.

Lees verder...

Kleine slaapkamer inrichten

Een kleine slaapkamer inrichten lastig? Niet met hulp van De Suite. Met talloze slimme en stijlvolle oplossingen weten we elke wat kleinere ruimte om te toveren tot een knusse slaapkamer. Als slaapkamer ontwerpers leveren we van A tot Z maatwerk en kunnen we ook kleine slaapkamers optimaal inrichten. 

Lees verder...

Slaapkamers met TV-lift

De TV op de slaapkamer kan heel comfortabel zijn, maar voor een mooi slaapkamerinrichting is de TV soms een doorn in het oog. Wilt u de TV uit het zicht, dan is een meubel met een TV-lift een fraaie oplossing. Zo kunnen we een bed met TV-lift uitvoeren, een hocker met TV-lift en zelfs kasten met TV-lift.

Lees verder...

Stijlvolle bedden en kasten

Laat de slaapkamer van uw dromen inrichten met bedden en kasten volledig in uw eigen stijl. Wij maken duurzame en stijlvolle meubels waar u jarenlang plezier van zult hebben. In onze showroom in Moordrecht vindt u prachtige bedden en kasten voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Lees verder...

Zolder slaapkamer

Overweegt u de zolder als slaapkamer te gebruiken? De Suite weet elke zolder om te toveren tot aangemane ruimte, waarbij handig wordt omgegaan met lichtinval, mogelijk schuine daken en loopruimtes. U kunt voor de inrichting en aankleding van de complete slaapkamer bij ons terecht.

Lees verder...

Slaapkamer kleuren

Slaapkamer kleuren zijn belangrijk bij de inrichting van uw slaapkamer. Of u de slaapkamer in wit, grijs, blauw, zwart of desnoods rood uitvoert; de kleuren in een slaapkamer bepalen de sfeer. Bij De Suite krijgt u professioneel advies over de juiste slaapkamer kleuren.

Lees verder...

Slaapkamer inrichten

Als u de slaapkamer wilt (her)inrichten, is de keuze enorm. Kom langs voor een gedegen en integer advies waarbij we inspelen op uw eisen, wensen en ideee╠łn. Na inmeten wordt een advies omgezet in een ontwerptekening waarmee wij u de optimale indeling tonen en daarnaast de stijl, kleuren en materialen voor uw nieuwe slaapkamer.

Lees verder...

Complete slaapkamer

Uw wensen wat betreft slaapcomfort en kastruimte vertalen wij naar een stijlvol interieur. Wij brengen de beschikbare ruimte in kaart, meten op locatie in en visualiseren alle ideeën in een interieurontwerp. Zo kunt u zich inleven en krijgt u een nauwkeurig inzicht in de mogelijkheden.

Lees verder...

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak

Let op: gesloten op 24,25,26, 31 december en op 1 januari

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken