Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Slaapkamerkasten op maat

‘Het zijn stuk voor stuk slaapkamerkasten op maat die we in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben geplaatst. In diezelfde stijl hebben we ook de nachtkastjes, het dressoir en het bed met tv-lift uitgevoerd. Met onze slaapkamerkasten op maat wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.’

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Kleur- en materiaalkeuze

  • bekleding Carlucci Manifesto
  • hout licht eiken DST 
  • gordijnen Jab Ashley 090 
  • tapijt Desso Smaragd 1610
  • wanden RAL 9010

Kleurstalen

Maatwerk kasten

Het project was, zoals Bart Hofman aangeeft: 'een hele uitdaging.' Toch gaat De Suite complexe opdrachten niet uit de weg. Het bedrijf levert al ruim 15 jaar maatwerk in matrassen, bedden, kasten en complete slaapkamers. En ook voor slaapkamer-kasten op maat vormt 'topkwaliteit voor een eerlijke prijs' daarbij het uitgangspunt.

Rieten dak

De woning is voorzien van een rieten dak dat bij het slaapkamer ontwerp voor de nodige hoofdbrekens zorgde. Bart: ‘De slaapkamer ligt op zolder. De hoge nok, de vele schuine wanden en de pijp van de open haard midden in de ruimte waren bepalend voor het ontwerp. De slaapkamer is niet te vol en toch voorzien van bed met tv, kledingkasten en veel andere kastruimte. Het geheim? Slaapkamerkasten op maat...’

Ruimtebesparend

Op basis van het ontwerp van De Suite zijn op de zolderetage een badkamer en inloopkast gerealiseerd. Deze grenzen direct aan de moderne slaapkamer. Bart: ‘Zowel in de inloopkast als slaapkamer zelf, hebben we slaapkamerkasten op maat geplaatst. Deze kasten 'lopen mee' met de schuine wand zodat de ruimte optimaal wordt benut. 

Complete slaapkamer

Ook de matrassen, dekbedden, verlichting, beddengoed, gordijnen en natuurlijk het bed met tv-lift hebben we geleverd. Daarnaast hebben we geadviseerd over de sfeer, de kleuren en natuurlijk de functionaliteit van de slaapkamer. Resultaat is een ruimtelijke slaapkamer waarbij de slaapkamerkasten op maat met hun design de moderne uitstraling van het geheel versterken’.

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken