Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

door Tamara van Blijswijk van Stof op Maat

Raam- & vloerdecoraties

De Suite werkt samen met Tamara van Blijswijk van Stof Op Maat, voor advies en verkoop van raam- en vloerdecoraties. Een zeer belangrijk onderdeel van een stijlvolle en tot in de puntjes uitgevoerde slaapkamer. Zorgvuldig gekozen raam- en vloerdecoraties, materialen, kleurgebruik en natuurlijk de styling zorgen ervoor dat alle elementen in uw slaapomgeving volledig op elkaar zijn afgestemd.

Waarom Stof op Maat?

  • mooie, kwalitatief hoogwaardige producten
  • goede, betrouwbare service
  • persoonlijk advies
  • advies en verkoop bij u thuis
  • samenwerking met de beste leveranciers en stoffeerders
  • samenwerking met De Suite

Vloerdecoraties

De vloer is de basis, die moet goed zijn en verdient dan ook absoluut uw aandacht bij het vormgeven en stylen van uw interieur. Misschien nog wel meer dan bij de andere items in uw interieur, is het onderhoud van uw vloerdecoratie een belangrijk criterium bij uw keuze. Stof op Maat adviseert u graag.

Lees verder...

Raamdecoratie

Buitengewoon multifunctioneel én aantrekkelijk, de raamdecoraties van nu. Spelen met (zon)licht, het creëren van sfeer, het weren of vasthouden van warmte, de mogelijkheden lijken onbeperkt. De vele kleuren en dessins in de talloze soorten materialen maken het vormgeven en stylen een interessante uitdaging.

Lees verder...

Tamara

In uw nieuwe slaapomgeving komt u tot rust en geniet. U ontwaakt in een ruimte die elegantie en stijl ademt. Uw dag eindigt goed en begint zo mogelijk nog beter! Dat is waar Tamara van Blijswijk samen met u naartoe werkt. Uw wensen zijn het uitgangspunt, Tamara van Blijswijk adviseert u over de mogelijkheden.

Interieuradvies

Een mooi, sfeervol interieur, passend bij uw levensstijl én persoonlijkheid, begint bij de basis: raamdecoraties en vloerbedekking in de juiste kleuren- en materialenmix. Met liefde voor het vak, materiaalkennis en gevoel voor stijl adviseert Tamara van Blijswijk u hier graag over.

Stofopmaat.nl

Contact opnemen

Stof Op Maat
Tamara van Blijswijk
Zuidplaspolderweg 9
2841 DC Moordrecht
t. 0182 - 37 5951
e. info@stofopmaat.nl

Openingstijden
op afspraak

Afspraak maken

Waar kunnen wij u mee helpen?

aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken