Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Vloeren van Stof Op Maat

De vloer valt direct op bij binnenkomst, en verdient dan ook uw aandacht bij het stileren van uw interieur. Misschien nog wel meer dan bij de andere items in uw interieur, is het onderhoud van uw vloerdecoratie een belangrijk criterium bij uw keuze. Tamara van Blijswijk adviseert u graag.

Parket

Hout is een prachtig en natuurlijk materiaal.  Lamelparket, in een geoliede, gewaxte of gelakte afwerking is, doet iets met de sfeer in huis. Elke vloer is uniek, want geen boom is hetzelfde. We voeren een exclusief dealerschap van de Piet Boon- en de Cabbani vloerencollectie! 

Bonaparte Vintage

Een mooi kleed in uw woonkamer of slaapkamer geeft direct sfeer in huis. Vloerkleden zijn er in veel verschillende vormen en maten, effen kleuren of prints. Met de kleden van JAB Anstoetz creëert u zonder meer een stijlvol interieur!

PVC vloeren

PVC-vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm. Inmiddels is PVC er in zoveel uitvoeringen dat u er elke sfeer in huis mee kunt bereiken. We werken met uitsluitend hoge kwaliteit PVC-vloeren van gerenommeerde merken.

Tapijt

Wie een ruimte binnengaat met tapijt op de vloer, ervaart het gevoel van luxe, warmte, behaaglijkheid en comfort. Met een tapijt in zachte materialen en in een mooie kleur creëert u een behaaglijke plek in huis. Met bekende merken als Bonaparte, Parade, Desso en Dersimo kunnen we u een mooie collectie aanbieden. 

Interieuradvies

Een mooi, sfeervol interieur, passend bij uw levensstijl én persoonlijkheid, begint bij de basis: raamdecoraties en vloerbedekking in de juiste kleuren- en materialenmix. Met liefde voor het vak, materiaalkennis en gevoel voor stijl adviseert Tamara van Blijswijk u hier graag over.

Stofopmaat.nl

Contact opnemen

Stof Op Maat
Tamara van Blijswijk
Zuidplaspolderweg 9
2841 DC Moordrecht
t. 0182 - 37 5951
e. info@stofopmaat.nl

Openingstijden
op afspraak

Afspraak maken

Waar kunnen wij u mee helpen?

aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken