Over ons Bezoek showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Tapijt & vloerkleden van Stof Op Maat

De vloer valt direct op bij binnenkomst, en verdient dan ook uw aandacht bij het stileren van uw interieur. Misschien nog wel meer dan bij de andere items in uw interieur, is het onderhoud van uw vloerdecoratie een belangrijk criterium bij uw keuze. Tamara van Blijswijk adviseert u graag.

PVC vloeren

PVC-vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor woningen, winkel- en kantoorpanden of openbare ruimten, zoals ziekenhuizen en restaurants. Tamara van Blijswijk werkt met uitsluitend hoge kwaliteit PVC-vloeren van gerenommeerde merken.

Tapijt

Tapijt, nog steeds een zeer geliefd onderdeel in vele interieurs. Geeft een warme sfeer en een gevoel van comfort. De geluiddempende werking brengt bovendien rust en stilte in huis. En dankzij de uitstekende akoestiek van tapijt klinkt muziek vele malen mooier.

Bonaparte Vintage

Met Bonaparte Vintage geeft u uw interieur een uniek en doorleefd karakter. De klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties creëren een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Laat uw eigen kleed op maat maken of ga voor kamerbreed tapijt. De gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen.

Contact opnemen

Stof Op Maat
Tamara van Blijswijk
Zuidplaspolderweg 9
2841 DC Moordrecht
t. 0182 - 37 5951
e. info@stofopmaat.nl

Openingstijden
op afspraak

Afspraak maken

Waar kunnen wij u mee helpen?

aanhef *

Voor een persoonlijk en eerlijk advies gaat u naar Moordrecht. Kwaliteit geeft rust.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
Bij voorkeur op afspraak
Ook ‘s avonds

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken