Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Wandkasten naar eigen ontwerp

Wandmeubels op maat

Als meubelmakers hechten wij veel waarde aan een gedegen voorbereiding. Na een eerste kennismaking in de showroom, meten wij bij u thuis in om daarna de ideeën te visualiseren in ons tekenprogramma. De aanpassingen die daarna nog plaatsvinden, dragen bij aan uw ideale wandmeubel op maat. Daarbij heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan materialen, zoals gemelamineerde, gelakte of gefineerde panelen in honderden kleuren en in elke dikte die u wenst. Om de kast compleet te maken kunt u kiezen uit verschillende soorten laden, deurtjes, kleppen en greepjes.

Interieur op maat

De keuze voor uw kast interieur is vrijwel onbeperkt, omdat De Suite elke kast in eigen beheer ontwerpt en produceert. Maatwerk voer daarbij de boventoon. Samen met De Suite geeft u uw ideeën vorm voor een wandkast die de beschikbare ruimte optimaal benut. Met veel ervaring en technische kennis wordt uw ideale kast ontworpen die aan alle wensen eisen voldoet.

Materiaalkeuze

De stijl van de kast wordt vooral bepaald door uw keuze in de deur- en ladefronten. De fronten (en zijpanelen) kunt u laten maken in oneindig veel uni kleuren zowel in zijdemat lak, hoogglans lak, gelakt glas als kunststof meubelpanelen. Daarnaast gebruiken onze meubelmakers het fraaiste hout zoals eiken, wengé, teak, beuken, noten en kersen. 

Kleurstalen

U ziet hier een selectie uit onze rijke collectie.
In onze showroom vindt u altijd de kleur die u zoekt.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken