Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Wandmeubel met TV uit het zicht

Samen met meneer en mevrouw Staal ontwierpen wij dit wandmeubel op maat. In hun nieuwe appartement in hartje Rotterdam was genoeg ruimte om een flinke wandkast in de woonkamer te maken. Over het ontwerp is goed nagedacht, met als resultaat dit prachtige wandmeubel op maat.

Wandmeubel met TV uit het zicht

De TV in het wandmeubel is eenvoudig uit het zicht te halen met het brede witte paneel. Dit paneel geleidt op een fijnmazig systeem van Hettich, dat fraai aansluit bij het elegante ontwerp. Onder de TV bevindt zich een klep met daarachter alle apparatuur zoals voor de aansluiting en het ontvangst van de TV.

Souvenris uit Afrika

De kast biedt een zee aan opbergruime voor alle reisboeken en souvenirs. Meneer en mevrouw Staal hebben veel gereisd, vooral naar Afrika, en met dit wandmeubel op maat hebben alle bijzondere herinneringen een prominente plek gekregen. Vooral het vitrine gedeelte links van de TV is een hele fraaie plek om accessoires te presenteren in combinatie met verlichting in de bovenste plank.

Materiaalgebruik wandmeubel

De witte delen van de kast zijn gemaakt van een sterk Egger meubelpaneel. Hiermee maken we veel kasten vanwege de duurzaamheid en de krasvastheid van dit soort panelen. Spuit- of lakwerk had ook een optie geweest, maar is iets minder stootvast.

De houten ombouw van de kast is gemaakt van een duurzaam FSC-gekeurd Mahonie houtfineer. De gaatjes die u links van het wandmeubel ziet is voor de speaker die in de kast staat.

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak
Bekijk opening en sluiting feestdagen

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken