Showroom 0182 - 37 50 22 info@desuite.nl

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Optimaal gebruikmaken van de ruimte

Overweegt u de zolder te verbouwen tot slaapkamer? Neem dan even contact met ons op voor slaapkamer ontwerpen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Uw eisen en wensen vormen daarbij ons uitgangspunt. Daarnaast spelen we in onze ontwerpen handig in op lichtinval, mogelijk schuine daken en bijvoorbeeld loopruimte. Naast gedegen advies en stijlvolle ontwerpen, kunt u voor de inrichting en aankleding van de complete slaapkamer bij ons terecht. De Suite kan iedere zolder omtoveren tot knusse slaapkamer.

Hoge zolder slaapkamer

Deze zolder slaapkamer van een nieuw gebouwde woning heeft een nok van meer dan 5 meter hoog. Elke wand loopt wel schuin. Het bed is tegen een knieshot aangeplaatst met een hoofdpaneel dat daar precies onder past. Daartegenover is de inloopkast geplaast, volledig op maat gemaakt.

Lees verder...

Zolder met twee schuine daken

Deze zolder slaapkamer heeft twee schuine daken. Tegen het ene schuine dak is precies onder het knieschot het bed geplaatst, over de hele lengte van de wand. Voor het andere schuine dak is een kastenwand op gemaakt, van wand tot wand en van vloer tot aan plafond.

Lees verder...

Kast onder een schuin dak

De meeste huizen in Nederland beschikken over een schuin dak. Al dan niet voorzien van ramen of misschien een dakkapel, zijn die schuine wanden medebepalend voor een zolder slaapkamer. Met een op maat gemaakte kast onder een schuin dak wordt die loze ruimte ineens functioneel. De kasten kunnen ook om eventuele obstakels in de wand of plafond gebouwd worden. Zo vormt uw kastenwand een ononderbroken, stijlvol geheel in de zolder slaapkamer.

Zolder slaapkamer op maat

In feite kunnen we de gehele zolder slaapkamer op maat leveren. Naast kasten, vervaardigen we namelijk ook bedden en matrassen in onze eigen werkplaats. Ook daarin is de keuze eindeloos en het resultaat van onovertroffen hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak via ons reactieformulier of bel 0182 - 37 50 22. We ontvangen u graag in onze showroom waar wij u ook onze ruime collectie luxe beddengoed, gordijnen en o.a. slaapkamerverlichting voor de zolder slaapkamer kunnen tonen.

Hulp of advies?

Showroom
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
0182 - 37 5022
info@desuite.nl

Openingstijden
di t/m za 10.00-17.00
('s avonds op afspraak)

Huisbezoek
Wenst u advies bij u thuis? Belt u dan voor een afspraak naar
0182 37 50 22

Heeft u vragen?

Aanhef *

Genieten met uw ogen open èn met uw ogen dicht.

Showroom & Atelier

Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht
0182 - 37 50 22
info@desuite.nl

Openingstijden

Di t/m za 10.00 - 17.00
's Avonds op afspraak

Let op: gesloten op 24,25,26, 31 december en op 1 januari

De Suite

Afspraak maken

In de showroom of bij u thuis

Afspraak maken