U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Grote moderne slaapkamer
grote moderne slaapkamer

Grote moderne slaapkamer

Een grote slaapkamer biedt tal van mogelijkheden. In deze modern ingerichte slaapkamer staat staat de ladekast met TV-lift tegenover het bed en achter deze ladekast een grote inbouwkast met schuine deuren onder de dakkapel. Ook was er ruimte voor een tweede inbouwkast in de vorm van een “grote kubus” naast het bed.

Complete slaapkamer

grote slaapkamer met room divider

Slaapkamer indeling

Deze grote moderne slaapkamer is praktisch ingedeeld met in het midden een dressing table die tevens als room divider dient. Daartegen over het design bed en naast het design bed een noten houten inloopkast. Onder de dakkapel hebben we een kast met schuine deuren gemaakt.

grote slaapkamer met tv kast

Room divider met TV-lift

De innovatieve room divider met geïntegreerde TV-lift combineert functionaliteit en design. Deze stijlvolle oplossing zorgt voor een flexibele afscheiding van de ruimte, terwijl de TV onzichtbaar blijft wanneer deze niet in gebruik is.

slaapkamer met inloopkast

Slaapkamer met inloopkast

De slaapkamer vloeit naadloos over in een luxe inloopkast. Dit stijlvolle en functionele ontwerp biedt ruime opslagmogelijkheden en is ontworpen om kleding en accessoires overzichtelijk en toegankelijk te houden.

nachtkastje bij design bed

Design bed

Het design bed Cuscino is geïnspireerd op Italiaanse elegantie en ontworpen voor ultiem comfort. Het hoofdpaneel, dat doet denken aan een groot kussen, nodigt uit om comfortabel tegen aan te leunen. 

grote slaapkamer met design bed
grote slaapkamer met bed en kasten

TV-kast

De TV-kast fungeert ook als een stijlvolle room divider en biedt een unieke oplossing om de TV elegant uit het zicht te houden. 

room divider met tv lift
tv kast met lift en laden
room divider

Kast onder dakkapel

Deze unieke kast onder de dakkapel, met schuine deuren, benut de ruimte optimaal. Het design is zowel praktisch als stijlvol, en past perfect in de moderne slaapkamer.

schuine kast onder dakkapel
schuine kast onder dakkapel met vouwdeuren
airco in inbouwkast

Inloopkast

Deze luxe inloopkast past naadloos in de moderne slaapkamer. Van binnen uitgevoerd met hangrumte, planken, laden en schoenenrekken. Van buiten vormt deze ‘box van notenhout’ een stijlelement één geheel met de houten deuren.

luxe inloopkast van notenhout
luxe inloopkast
luxe inloopkast interieur

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.