U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Industriële slaapkamer met design bed

Industriële slaapkamer met design bed

In deze industriële slaapkamer, waar alle originele betonnen elementen behouden zijn, valt ons op maat gemaakte notenhouten bed direct op. Het rijke, warme hout contrasteert prachtig met het koele, grijze beton, waardoor het bed een opvallend designelement wordt in deze unieke ruimte.

Houten bed

design bed van noten hout

Noten massief ogend icm dosse

Dit notenhouten bed, met zijn diepbruine kleur en rijk patroon, beschikt over een uniek hoofdpaneel van dosse gesneden hout. Elk paneel is door de natuurlijke houttekening anders, wat elk bed een exclusief karakter geeft.

zwevend houten design bed

Zwevend op terugvallende poten

De ombouw wordt ondersteund door notenhouten blokpoten die strategisch naar binnen zijn geplaatst, wat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. De ombouw is ook optisch zwevend te maken door terugvallende plinten.

hoofdpaneel van hout in verstek

Afwerking in verstek

Het hoofdpaneel van dit bed, vakkundig vervaardigd uit notenhout met een 3-punts verstekverbinding, is een meesterwerk van onze meubelmakers. Deze verbinding zorgt ervoor dat het houtpatroon naadloos doorloopt van de voorzijde naar de buitenrand.

hoofdpaneel industriële slaapkamer
noten hout met betonnen muur
detail bedombouw in verstek

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.