Slaapkamer foto’s

Doe ideeën op met de slaapkamer foto’s van luxe en moderne slaapkamers.

Moderne slaapkamer in nieuw appartement

De Suite hielp met het ontwerp en de inrichting van  de slaapkamer van Nicole en Cees. Nicole. De demonstratie die zij in het huis geven maakt inzichtelijk hoe creatief en oplossingsgericht er met de ruimte is omgegaan.

Smalle slaapkamer inrichten

Het was al even geleden dat Natalie en Maarten hun gehele woning grondig hadden verbouwd. De hele woning, behalve de slaapkamer. Het ‘dossier’ slaapkamer zorgde voor een hoop gepuzzel en hoofdbrekens, want de lange en smalle slaapkamer is vrij klein. En dat met een behoorlijk wensenlijstje voor een mooie luxe slaapkamer.

Een 5-sterren hotel slaapkamer

Het design van de slaapkamer doet Eric Kuster-esque aan. Strak, modern, weldadig. Suzan: “We moesten strategisch denken bij het verhuizen. We gingen van het wonen van een voormalig dorpscafé van 800 kuub, naar een woning met 400 kuub.” Fred: “Daarbij had ik de wens om geen kledingkast naast mijn bed te hebben. We moesten dus ergens extra ruimte creëren voor de kleding.’’

Bed met kastombouw

Ruud en Magda De Boer zijn dolgelukkig met hun nieuwe hoog-laag bed, kastombouw en passende verlichting. Magda: ‘Ik kan eindelijk in bed lezen zonder dat ik Ruud wakkerhoud.’

Kleine slaapkamer met design bed

Met trots laten Melanie en Alain hun design bed in hun nieuwe slaapkamer zien. Melanie: “Mijn ouders hadden een paar jaar geleden een bed laten maken bij De Suite. Daarom zijn we ook eens gaan kijken in Moordrecht voor onze bedombouw.

Moderne slaapkamer inrichting

Zonder een vraag te stellen vertelt Esther enthousiast over haar eerste bezoek aan De Suite. “Je komt in een soort huiskamer setting binnen en merkt gelijk het familiegevoel. Je voelt je meteen welkom. Ze kijken echt naar wie we zijn en wat wij graag zelf willen.”