Inspiratie video’s

Een mooie slaapkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe boxspring, houten bed of hoog-laag bed. Een fijne indeling en handige kasten om alle kleding netjes op te bergen. De Suite maakt dromen werkelijkheid. Bekijk de video’s, waaronder die van persoonlijke ervaringen van klanten. Uiteraard zijn wij hen dankbaar voor hun bijdrage.

Hoog laag bedden

Wellicht kent u het dilemma: u wilt een in hoogte verstelbaar bed dat tegelijk stijlvol past in uw slaapkamer. Een bed of boxspring kiest u immers voor lange tijd. De Suite bewijst dat deze twee wensen perfect samengaan met stijlvolle hoog-laag bedden.

Moderne slaapkamer in nieuw appartement

De Suite hielp met het ontwerp en de inrichting van de slaapkamer van Nicole en Cees. De demonstratie die zij in het huis geven maakt inzichtelijk hoe creatief en gericht er met de ruimte is omgegaan. Lees hier het hele verhaal.

Moderne slaapkamer inrichting

Zonder een vraag te stellen vertelt Esther enthousiast over haar eerste bezoek aan De Suite. “Je komt in een soort huiskamer setting binnen en merkt gelijk het familiegevoel. Je voelt je meteen welkom. Lees hier het hele verhaal.

Slaapkamer ontwerpen

Wij maken stijlvolle slaapkamer ontwerpen die aan de basis staan van een moderne of luxe slaapkamer. Zo creëren we een leefruimte waar u ultiem kunt ontspannen. Meer over de slaapkamer ontwerpen.

FPS helpt bij ontspannen en stress

Liliam was oververmoeid en sliep slecht. Nu doet ze elke avond voor het slapen een programma voor de rug daarna een programma om te ontspannen. “Je voelt dan een zachte trilling, dat voelt heerlijk en meestal ben ik dan snel vertrokken.”

Slaapkamer gordijnen en vloeren

De Suite werkt samen met Tamara van Blijswijk van Stof Op Maat voor advies en verkoop van raam- en vloerdecoraties. Een belangrijk onderdeel van een stijlvolle en tot in de puntjes uitgevoerde slaapkamer.

Rust bij parkinson met FPS en hoog-laag bed

Nu 9 jaren geleden werd bij Robert de ziekte van Parkinson vastgesteld. Mettertijd is het omdraaien in bed en het opstaan uit bed steeds lastiger geworden.De nieuwe hoog-laag boxspring is aan de kant van Robert voorzien van alle mogelijkheden.

Minder last van spierspasmes door FPS

Bas heeft vanwege zijn handicap spierspasmes in zijn benen. Daarom heeft hij in zijn bed gekozen voor FPS-technologie. “Elke avond met een tijdschrift even heerlijk ontspannen, ik merk echt dat de doorbloeding in mijn benen beter wordt”.

Mantello donzen dekbedden

Wij stemmen een Mantello donzen dekbed volledig op uw warmtebehoeften af. Alle vakken worden één voor één gevuld, waardoor we het dekbed heel goed in zones kunnen opdelen. Denk bijvoorbeeld aan een warmere voetenzone.