draaideurkast showroom interieur

Draaideurkasten

De Suite maakt elke type draaideurkast voor de slaapkamer. Meestal ingebouwd, maar soms vrijstaand en in elke gewenste afmeting, vorm, kleur en indeling. Een draaideurkast op maat is dan ook een belangrijk element van een moderne of luxe slaapkamer. Heeft uw slaapkamer daarnaast schuine wanden, een aparte hoek of een afwijkende maat? Een kast met draaideuren is ideaal voor maatwerk en een strakke afwerking.

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

De Suite maakt kledingkasten op maat die straks worden ingebouwd, van vloer tot aan plafond.
Hoekkast boven bed met draaideuren

Kledingkast op maat

Deze hoekkast met draaideuren heeft deels een kastombouw boven het bed.

Indeling op maat

Met een kastinterieur op maat en de juiste accessoires kunt u de beschikbare ruimte beter benutten. En – minstens zo belangrijk – met een goed plan wordt de kast ook prettiger in gebruik. Heeft u veel schoenen? Dan houden we daar rekening mee. Of juist veel kleding? De indeling van uw kastinterieur wordt aangepast aan uw specifieke behoefte aan opbergruimte.

draaideurkast slaapkamer gelakt glas
draaideurkast slaapkamer gelakt glas
sierraadlade

Kast accessoires

Schoenenrekken, verlichting, een rek voor sjaaltjes of stropdassen een garderobelift of passpiegel… De Suite weet kastruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse stijlvolle accessoires voor een slimme en efficiënte indeling van uw kast interieur.

draaideurkast-schoenenrek

Schoenen

Speciaal voor schoenen hebben wij allerlei oplossingen. Ook wanneer u heel veel schoenen kwijt wilt of juist alleen uw nette schoenen. Denkt u bijvoorbeeld aan uittrekbare schoenenrekken, uittrekbare planken, speciale schoenhouders en laarsenknijpers.

inbouwkast met draaideuren
draaideurkast inbouw

Inbouwkasten tot aan plafond

Wanneer u een kast met draaideuren laat maken, dan kunnen we deze volledig inbouwen. Dat ziet er netjes uit en u maakt dan volledig gebruik van de beschikbare ruimte. Door middel van een gedetailleerd ontwerp vertalen wij uw wensen naar de kast van uw dromen. Onze meubelmakers zorgen vervolgens voor een perfecte montage bij u thuis.

inbouwkast met draaideuren

Alle ruimte benutten

Een inbouwkast zoals dit voorbeeld wordt strak van vloer tot aan plafond gemaakt. Op die manier wordt alle beschikbare ruimte optimaal benut. Daarnaast blijft de kast stofvrij zonder loze ruimte bovenop.

draaideurkast-kledinglift

Greeploze deuren

Deuren zonder gepen geven de kast al snel een moderne en strakke uitstraling. De greeploze deuren zijn voorzien van een push2open systeem: door zachtjes te duwen kunt u de deuren openen en sluiten. De deuren zijn zijdeglans gespoten in RAL 9010. Zoekt u wel een moderne kast, maar een andere kleur? De draaideuren zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur en vele soorten hout. Het interieur van deze kast is in twee kleuren uitgevoerd. De staanders in eiken antraciet en de planken in mat wit.

draaideurkast van eikenhout
draaideurkast voor de slaapkamer met houten deuren

Houten kledingkasten

De stijl van de kast wordt vooral bepaald door uw keuze in de deurfronten. De deurfronten (en zijpanelen) kunt u laten maken in oneindig veel kleuren zowel in zijdemat lak, hoogglans lak, gelakt glas als kunststof meubelpanelen. Daarnaast gebruiken onze meubelmakers het fraaiste hout zoals eiken, wengé, teak, beuken, noten en kersen. U vindt bij ons honderden soorten hout. Dat is een mooie reden om eens een kijkje te nemen ons atelier.

Houten draaideuren

“Zonder hout gaat het fout” zeggen we wel eens voor de grap. Voor uw kast op maat kunt kiezen uit letterlijk honderden soorten hout. De kast zoals het voorbeeld is gemaakt van eiken hout vivace met een afwerking in hardwaxoil.

grepen draaideurkast
scharnier draaideurkast
houten laden draaideurkast

Kasten met schuine deuren

Onze draaideurkasten zijn in elke maat, kleuren stijl leverbaar. Omdat onze eigen meubelmakerij kasten exact op maat levert, kunnen draaideurkasten voor de slaapkamer zelfs onder een schuin dak worden geplaatst. De deuren kunnen we uitvoeren met greep, push-to-open en soft-close scharnieren. Zowel de indeling als uitstraling kunt u naar wens samenstellen

draaideurkast onder dakkapel

Moeilijke ruimtes benutten

De schuine wanden en daken zijn vaak niet handig als loopruimte. Maar daardoor juist wel prima geschikt voor kastruimte. Zodoende maken wij veel kasten met schuine deuren. En op die manier benut u ook de minder toegankelijke ruimtes in uw woning.

draaideurkast onder dakkapel

Schuine kasten met vouwdeuren

Verder kunnen we een schuine kast maken met vouwdeuren. Deze deuren zijn handig om een groot gedeelte van de kast in één beweging op te zetten. Daarmee kunt u ondanks de schuine hoeken overal makkelijk bij.

Schuine kasten met vouwdeuren

Verder kunnen we een schuine kast maken met vouwdeuren. Deze deuren zijn handig om een groot gedeelte van de kast in één beweging op te zetten. Daarmee kunt u ondanks de schuine hoeken overal makkelijk bij.

draaideurkast met vouwdeuren
draaideurkast met vouwdeuren

Slaapkamer met inloopkast

Een inloopkast kan reuze handig zijn, maar u heeft wel iets meer last van stofvorming op de planken. Weliswaar vindt niet iedereen dat een probleem, maar u kunt het wel voorkomen. Door middel van draaideuren op het interieur worden de kasten volledig afgesloten. Daarnaast toont zo’n inloopruimte met draaideuren ook wat opgeruimder. En bovendien kunt u kiezen uit vele mooie deuren.

inloopkast met garderobetafel
draaideurkast voor inloopkamer

Inloopkast met room divider

Als u genoeg ruimte over hebt, dan kunt u in de vrije ruimte een garderobe-tafel plaatsen. Daarmee kunt u prettig even een kledingstuk wegleggen of opvouwen. Maar ook voor kastruimte is een garderobe-tafel handig.

draaideurkast voor inloopkamer
detail ladekast

Draaideurkast achter het bed

In het bijzonder voor langwerpige slaapkamers is een inloopkast met draaideuren een mooie oplossing. Als eerste trekt u een lijn op éénderde van de slaapkamer. Daarachter maken we dan de draaideurkast in de slaapkamer, die u links en rechts kunt binnengaan. En als tweede plaatst u het bed tegen de rug van de kast.

draaideurkast met witte deuren
slaapkamer met draaideuren
spiegel kastenkamer

Hoekkasten met draaideuren

Er is meer mogelijk met de ruimte in uw slaapkamer dan u misschien denkt. Want heeft u wel eens aan een hoekkast als draaideurkast in de slaapkamer gedacht? Weliswaar kan een hoekopstelling niet op elke plek, maar vaak genoeg wel. En áls u dan meer kastruimte zoekt, dan heeft u daarmee als snel een volledige garderobe kast extra.

draaideurkast met hoekopstelling
draaideurkast hoekopstelling

Draaideurkast met witte deuren

De Suite maakt de kledingkast volledig op maat en meestal als inbouwkast van vloer tot aan plafond. Een draaideurkast met witte deuren brengt rust in een slaapkamerinterieur, omdat de deuren eerder als een wand tonen dan als een vrijstaand meubel. De kleur wit voeren we uit in vele kleurnuances, van crème wit tot kristalwit, en van mat tot hoogglans.

draaideurkast hoekopstelling
luxe garderobe tafel voor inloopkast

TV in de draaideurkast

Wanneer u graag TV kijkt in de slaapkamer, dan kan de positie in de kast een goede optie zijn. Daarvoor heeft u wel genoeg ruimte aan het voeteinde van het bed nodig. Wij ontwerpen een dergelijke TV kast met de bedoeling om zoveel mogelijk kastruimte over te houden. Daarnaast wilt u ook naar een mooie kast kijken. Daarom krijgt ook het ontwerp de nodige aandacht.

draaideurkast met TV
tv kast met draaideuren
tv kast met draaideuren
klep tv kast
uittrekbaar broekenrek

Hebben wij uw interesse gewekt?

Voor een kast op maat kunt een afspraak maken voor in de showroom. Wij maken graag kennis met u en met uw ideeën.  Indien u foto’s, afmetingen of een plattegrond meeneemt, kunnen we u gericht adviseren over een stijlvolle draaideurkast op maat.

Beperkte beschikbaarheid

De vraag voor maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk onze mogelijkheden hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Daarom maken wij onderstaande kasten momenteel alleen tegelijk met onze slaapkamer projecten.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.