Slaapkamerkasten foto’s

Doe ideeën op met de slaapkamerkasten foto’s van o.a. draaideurkasten, kasten met schuifdeuren en inloopkasten.

Draaideurkasten

De Suite maakt elke type draaideurkast voor de slaapkamer. Meestal ingebouwd, maar soms vrijstaand en in elke gewenste afmeting, vorm, kleur en indeling. Een draaideurkast op maat is dan ook een belangrijk element van een moderne of luxe slaapkamer.

Bed met kastombouw

De Suite maakt elke bedombouw met kastruimte naast en boven het bed precies passend in uw slaapkamer, bijvoorbeeld met een hoekopstelling. Bekijk hier de foto’s en doe inspiratie op voor alle mogelijkheden voor een bed met kastombouw.

Schuifdeurkasten

Elke schuifdeurkast voor de slaapkamer maken we op maat. Waar de schuifdeur kast ook moet komen, de ruimte wordt optimaal en praktisch ingedeeld. Zo helpen wij  met het ontwerp, de materiaalkeuze, bouw en montage van uw schuifdeurkast op maat. Bekijk hier de slaapkamerkasten foto’s van de schuifdeuren.

Hoekkasten

Bij hoekkasten is maatwerk essentieel. Dat geldt niet alleen voor kasten onder een schuin dak of in een lastige hoek, ook de opzet en indeling vraagt om een passend advies. De Suite is zeer ervaren in het ontwerp, de productie en montage van kasten op maat.

Kasten onder een schuin dak

Juist met kasten onder een schuin dak weten we stijl en functie optimaal te combineren. De loze ruimte onder schuine daken wordt netjes afgewerkt én biedt tegelijkertijd praktische opbergruimte. Doe inspiratie op met de slaapkamerkasten foto’s met schuine wanden.

Inloopkasten

Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte maakt De Suite uw inloopkast op maat. Stijlvol en functioneel; met de benodigde hangruimte, planken en laden. En voorzien van accessoires als een stropdassenrek, spiegels en schoenenvakken.

Ladekasten

Een ladekast of commode is niet alleen heel handig, ze zijn vaak ook een opvallend element in de slaapkamer. Door middel van een ontwerp op maat, past een ladekast van De Suite altijd mooi in uw slaapkamer inrichting. Bekijk hier de foto’s voor inspiratie van uw ladekast.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.