Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamerkasten 5 Ladekasten

Ladekasten

In onze showroom in Moordrecht vindt u de mooiste bedden in combinatie met bijpassende ladekasten. Zoals dressoirs met alleen maar laden of in combinatie met deurtjes. Ladekasten tegen een wand, maar ook voor creatieve oplossingen zoals kasten met laden als room divider of ladekasten met TV-lift. We maken helaas geen losse ladekasten, maar altijd als onderdeel van onze slaapkamers in combinatie met één van onze bedden.

detail ladekast

Slaapkamers met ladekasten

Kastinterieur

Tv meubel in slaapkamer

Ladekast als room divider met TV-lift

Heeft u een grote of langwerpige slaapkamer? En zoekt u een plek voor de TV? Dan is een ladekast met TV-lift een prachtige oplossing. Ten eerste zorgt u voor een fijne indeling van de slaapkamer met handige loopruimte. Ten tweede krijgt u met de ladekast flink wat opbergruimte erbij. En als laatste kunt u ook de TV op een chique manier uit het zicht halen.

Ladekast achter bed

Ladekast achter bed

Met een laden aan de ene kant en een bed aan de andere kant, is deze ladekast multifunctioneel. U heeft ruimte voor zeker 8 brede laden. Verder is aan de bedzijde ruimte voor een breed vak voor boeken, een glas water etc. Bovendien kunnen we in het meubel verlichting kwijt. Daarmee is een ladekast achter het bed een hartstikke handig meubel.

kaptafel met spiegel

Kaptafel met laden

Een ladekast kunt u prima combineren met een kaptafel. Daarvoor heeft u niet eens heel veel ruimte nodig in de slaapkamer. Want voor het opmaken heeft u aan een blad met daaronder smalle laden al snel genoeg. We maken niet alleen de kaptafel op maat maar ook de bijbehorende spiegel.

schoenenkast in inloopkamer

Ladekasten voor schoenen

Zoekt u in uw nieuwe slaapkamer een plek voor uw schoenen? Dan is bijvoorbeeld een kast met lade en open vakken handig. Dat is niet alleen een handige plek, maar ook leuk om uw mooiste paar schoenen in te plaatsen.

moderne slaapkamer met design bed en ladekast

In vele variaties

Een ladekast of commode is niet alleen heel handig, ze zijn vaak ook een opvallend element in de slaapkamer. Door middel van een ontwerp op maat, past een ladekast van De Suite altijd mooi in uw slaapkamer inrichting. En of u nu één, twee of meer lades wilt, alles is mogelijk.

tv kast met lift en laden

Grote of brede slaapkamer

Voor een ladekast achter het bed is een brede slaapkamer nodig. U moet namelijk om het bed heen kunnen lopen, zodat alle kasten goed bereikbaar zijn. Wanneer een nachtkastje dan in de weg staat, maken we in de ladekast een open vak met stroompunten en verlichting.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.