kast onder schuin dak

Kast op maat

Juist met kasten op maat weten we stijl en functionaliteit optimaal te combineren. De loze ruimte onder daken wordt netjes afgewerkt én biedt tegelijkertijd praktische opbergruimte. Na het inmeten wordt in onze meubelmakerij de kast volgens uw wensen en eisen gemaakt. Met een vaste ploeg ervaren meubelmakers zorgen we voor de productie en zorgvuldige montage.

Beperkte beschikbaarheid

De vraag voor maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk onze mogelijkheden hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Daarom maken wij schuine kasten momenteel alleen in combinatie met onze bedden, boxsprings of hoog laag bedden.

inloopkast

Inloopkast onder schuin dak

Met alleen een schets of plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Vaak is er veel meer mogelijk de ruimte onder een schuin dak of tegen schuine wand. Laat daarom De Suite uw kast ontwerpen. Samen met onze creativiteit komen ideeën tot leven voor een kast op maat onder een schuin dak.

kast op maat
kast op maat

Kast met draaideuren

Met draaideuren kunnen we uitstekend kasten tegen een schuine wand onder een dakkapel plaatsen. De draaideurkast wordt exact op maat gemaakt nadat we de ruimte eerst nauwkeurig hebben ingemeten. Een schuine draaideur draait altijd over de lange zijde, omdat de deur anders tegen het plafond vast loopt. Daarom heeft een draaideurkast met schuine deuren altijd enkele deuren op de posities waar de kast ook werkelijk schuin loopt. Een draaideurkast met schuine deuren is verkrijgbaar in vele kleuren uni, lakwerk en hout. Het interieur van een kast met schuine deuren wordt altijd op maat gemaakt.

draaideurkast met vouwdeuren

Keuze in doorfronten

De stijl van de kast wordt vooral bepaald door uw keuze in de deurfronten. De deurfronten (en zijpanelen) kunt u laten maken in oneindig veel uni kleuren. Daarnaast gebruiken onze meubelmakers het fraaiste hout zoals eiken, wengé, teak, beuken, noten en kersen.

draaideurkast met vouwdeuren

Vouwdeuren

Hoe verder je bij het lage gedeelte van het schuine dak komt, des te lastiger de ruimte te benaderen is. Juist op die plek zijn vouwdeuren handig. Met vouwdeuren is net namelijk mogelijk om met één beweging een groter gedeelte van de kast te openen.

kast onder schuin dak met schuifdeuren

Draaideuren

De draaideurkast wordt exact op maat gemaakt nadat we de ruimte eerst nauwkeurig hebben ingemeten. Een draaideur draait altijd over de lange zijde, omdat de deur anders tegen het plafond vast loopt. Een draaideurkast is verkrijgbaar in vele kleuren uni, lakwerk en hout. Het interieur van een kast met schuine deuren wordt altijd op maat gemaakt.

Kast ontwerpen

Met alleen een schets of plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Laat daarom De Suite uw kast ontwerpen. Samen met onze creativiteit komen ideeën tot leven voor een kast op maat.

Kast ontwerpen

Met alleen een schets of plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Laat daarom De Suite uw kast ontwerpen. Samen met onze creativiteit komen ideeën tot leven voor een kast op maat. Met behulp van ons tekenprogramma brengen wij uw kast op maat in beeld. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de mogelijkheden met onze CAD-tekeningen.

tekening kast onder schuin dak

Kast op maat ontwerpen

Met behulp van ons tekenprogramma brengen wij uw kast op maat in beeld. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de mogelijkheden met onze CAD-tekeningen. Of het nu gaat om kasten bij dakkapellen, op zolderkamers of als knieschot; De Suite creëert stijlvolle, functionele kasten voor onder elk mogelijk schuin dak.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.