Home 5 Slaapkamer 5 Kleine slaapkamer inrichten

Kleine slaapkamer inrichten

Een kleine slaapkamer inrichten is makkelijker dan u denkt. We kunnen ook een slaapkamer met een beperkte ruimte groter doen lijken en tegelijk meer kastruimte creëren. Bijvoorbeeld met inbouwkasten, strak tot aan het plafond. Groots inrichten met een kleinere ruimte? Met slimme en praktische oplossingen ontwerpen wij de slaapkamer van uw dromen.

kleine slaapkamer met kastombouw

Kleine slaapkamers

Kastinterieur

brugkast met nachtkastjes

Met kastombouw

Wij vinden altijd een weg om een slaapkamer luxe en modern in te richten. Zo kan een bed met kastombouw een goed idee zijn, waarbij u elke hoek van de kamer wordt benut met kastruimte. Of een hoekkast op maat, die juist in een kleine slaapkamer een hele goede oplossing kan zijn. Met onze ervaring geven wij u de ideeën en inspiratie om een kleine slaapkamer optimaal in te richten zonder dat het ‘propperig’ over komt.

Opbergbox onder bed

Opbergruimte onder het bed

De ruimte onder het bed leent zich prima voor extra opbergruimte. Daar zijn allerlei ingenieuze systemen voor, maar ook een volledige uittrekbare lade is een handige oplossing. Zo’n lade is bovendien lekker groot: handig voor bijvoorbeeld schoenen of dat winterdekbed.

Kleine slaapkamer met hoekkast

Kleine slaapkamer met hoekkast

Met een slim ontwerp past in deze kleine slaapkamer een normaal 2-persoons bed én een hoekkast. Een bedombouw met kastruimte naast en boven het bed kan ik de kleine slaapkamer de ideale oplossing zijn.

Kleine slaapkamer met brugkast

Slaapkamer creatief inrichten

In het voorbeeld hierboven maakten we een nieuw bed met kastombouw en passende verlichting. Bekijk hoe je creatief om kunt gaan met de beschikbare ruimte met een stijlvolle slaapkamer als resultaat.

brugkast boven het bed

Smalle slaapkamer

Door slim om te gaan met de ruimte is in deze smalle kamer toch veel mogelijk met bed en kast.

Kleine slaapkamer met opklapbed

Ruimte winnen met opklapbed

Een opklapbaar bed kan in een kleine slaapkamer heel goed van pas komen. Vooral als u dit als logeerkamer wilt inrichten. Deze oplossing kost wel wat aan kastruimte, maar daar krijgt u een hoop ‘bewegingsruimte’ voor terug. Een opklapbed maken we op maat en passend bij de rest van de slaapkamer.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.