Kleine slaapkamer met bed en kast

Kleine slaapkamer inrichten

Een kleine slaapkamer inrichten is makkelijker dan u denkt. We kunnen ook een slaapkamer met een beperkte ruimte groter doen lijken en tegelijk meer kastruimte creëren. Bijvoorbeeld met inbouwkasten, strak tot aan het plafond. Groots inrichten met een kleinere ruimte? Met slimme en praktische oplossingen ontwerpen wij de slaapkamer van uw dromen.

Wij vinden altijd een weg om een slaapkamer luxe en modern in te richten. Zo kan een bed met kastombouw een goed idee zijn, waarbij u elke hoek van de kamer wordt benut met kastruimte. Of een hoekkast op maat, die juist in een kleine slaapkamer een hele goede oplossing kan zijn. Met onze ervaring geven wij u de ideeën en inspiratie om een kleine slaapkamer optimaal in te richten zonder dat het ‘propperig’ wordt.

Kleine slaapkamer met bed en kastombouw

Kleine slaapkamer met kastombouw

Een kleine slaapkamer met bed en kastombouw uitgevoerd in notenhout en witte deuren.
Smalle slaapkamer

Smalle slaapkamer

Door slim om te gaan met de ruimte is in deze smalle kamer toch veel mogelijk met bed en kast.
Mooi kleine slaapkamer met luxe inrichting

Kleine slaapkamer met hoekkast

Met een slim ontwerp past in deze kleine slaapkamer een normaal 2-persoons bed én een hoekkast.
Kleine slaapkamer met houten bed en kastombouw

Moderne slaapkamer met kastombouw

In deze kleine slaapkamer creëerden we een moderne inrichting met veel kastruimte.
Bedombouw met kastruimte

Kleine slaapkamer met hoekkast

Een bedombouw met kastruimte naast en boven het bed kan ik de kleine slaapkamer de ideale oplossing zijn.
Kleine slaapkamer met kastombouw

Slaapkamer creatief inrichten met kastruimte

Voor Magda en Ruud maakten we een nieuw bed met kastombouw en passende verlichting. Bekijk hoe je creatief om kunt gaan met de beschikbare ruimte met een stijlvolle slaapkamer als resultaat.
Bed met lade voor extra opbergruimte

Opbergruimte onder het bed

De ruimte onder het bed leent zich prima voor extra opbergruimte. Daar zijn allerlei ingenieuze systemen voor, maar ook een volledige uittrekbare lade is een handige oplossing. Zo’n lade is bovendien lekker groot: handig voor bijvoorbeeld schoenen of dat winterdekbed.
Ruimte in kleine slaapkamer met opklapnbed

Ruimte winnen met opklapbed

Een opklapbaar bed kan in een kleine slaapkamer heel goed van pas komen. Vooral als u dit als logeerkamer wilt inrichten. Deze oplossing kost wel wat aan kastruimte, maar daar krijgt u een hoop ‘bewegingsruimte’ voor terug. Een opklapbed maken we op maat en passend bij de rest van de slaapkamer.

De kleine slaapkamer groter doen lijken

Wij zorgen ervoor dat een kleine slaapkamer helemaal niet klein overkomt. Dat doen we niet alleen met de juiste slaapkamerindeling, maar ook doordacht kleurgebruik. Alle praktische oplossingen en ideeën moeten wel bij u passen. Daarom visualiseren wij heel precies met gedetailleerde tekeningen hoe uw slaapkamer er uit kan zien. Dat prikkelt vaak weer tot nieuwe ideeën om het slaapkamer ontwerp verfijnen.

Afmeting bed voor een kleine slaapkamer

Natuurlijk neemt het bed veel ruimte in, maar een te klein bed is niet verstandig. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat een te klein bed nadelig is voor uw nachtrust. Goed slapen vergt namelijk voldoende ruimte in bed. Op een bed van De Suite slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker, omdat wij de matrassen afstemmen op úw lichaam en úw slaaphouding.

Kleine slaapkamer creatief inrichten

De ruimte is bepalend als u een kleine slaapkamer wilt inrichten. In onze advisering nemen we vanzelfsprekend ook uw eisen en wensen mee. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan kastruimte? Wij weten precies hoe u dat kunt bereiken. Dat kan met kasten naast en boven het bed, maar met een handige slaapkamer indeling. Bij De Suite vindt u inspiratie en creativiteit om een kleine slaapkamer toch in te richten met veel kastruimte.

Kasten efficient indelen

Een goede kastindeling kan vaak heel wat extra ruimte opleveren, want ook de ruimte achter deuren wordt dan optimaal benut. En – minstens zo belangrijk – met een goed plan wordt de kast ook prettiger in gebruik. Heeft u veel schoenen? Dan houden we daar rekening mee. Of juist veel kleding?  De indeling van uw kastinterieur maken we precies op maat.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.