U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer met hoog laag bed en schuifwandkast
luxe slaapkamer met hoog laag bed en schuifwandkast

Luxe slaapkamer met hoog laag bed en schuifwandkast

In deze luxe slaapkamer is het hoog laag bed niet alleen een toekomstbestendige investering maar ook dagelijks een gemak. De stijlvolle schuifwandkast, op maat gemaakt, biedt naast design ook een zee aan opbergruimte.

Complete slaapkamer

Grote slaapkamer indeling met room divider

Slaapkamer indeling

Elke slaapkamerindeling die we creëren, is gericht op het optimaal benutten van de ruimte. Met maatwerk kasten en bedden zorgen we voor een harmonieuze en functionele slaapkamer.

luxe slaapkamer met schuifdeurkast en room divider

TV kijken vanuit bed

Voor de TV in de slaapkamer hebben we allerlei oplossingen zoals in deze schufiwandkast. De TV is ingbouwd in het kastinterieur en precies op dezelfde hoogte is de schuifdeur voorzien van een glazen paneel.

grote slaapkamer met schuifwandkast

Schuifwandkast

Deze schuifeurkast is maar liefst 5 meter breed en uitgevoerd met 4 brede schuifdeuren. De deuren zijn elk opgebouwd uit meerdere panelen en een spiegel. De verschillende kleuren zorgen voor een speels effect.

sfeerbeeld boxspring ferrara largo

Hoog laag bed

Ons hoog laag bed combineert dagelijks gemak met stijlvol design. De in hoogte verstelbare functie maakt het opmaken en schoonmaken eenvoudiger, en past perfect in elke slaapkamerinrichting.

deelbaar hoog laag bed
hoog laag bed ferrara blauw
extra brede schuifdeurkast op maat

Schuifwandkast

Creëer de ideale opbergruimte met onze op maat gemaakte schuifwandkasten. Maak van iedere ruimte een functionele en stijlvolle omgeving. Bij ons bepaalt u zelf het materiaal, de kleuren, en de indeling, zodat uw kast perfect aansluit op uw wensen en behoeften. 

schuifdeurkast met vlakverdeling

Persoonlijk maatwerk

In deze kast is naar wens van de klant zelfs een televisie ingebouwd, waardoor alles binnen handbereik is. Maak het mogelijk en ontwerp de perfecte kast voor uw unieke ruimte met ons team van experts.

detail schuifdeurkast
room divider met laden

Room divider

Onze room dividers, met geïntegreerde laden, zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen slaap- en leefruimtes te creëren. Ze zijn perfect afgestemd op onze bedden, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook de eenheid in het slaapkamerontwerp versterken.

luxe slaapkamer
room divider

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.