Moderne slaapkamer met inloopkast

Deze grote slaapkamer, op smaakvolle en moderne wijze ingericht, mag je terecht een ‘luxe suite’ noemen. Met de stijl van ontwerper Eric Kuster indachtig werd gekozen voor diepe en warme kleuren in combinatie met strakke lijnen en natuurlijke accenten. Alle materialen komen samen in de luxe inloopkast en het design bed Duo Pezze.

Slaapkamer ontwerp

Het ontwerp van deze grote slaapkamer vroeg om een creatieve aanpak. De slaapkamer heeft namelijk aan 3 zijden ramen en de wand zonder ramen heeft een toegangsdeur en een deur naar de badkamer. Zodoende was er geen ‘lege wand’ beschikbaar voor het bed of een slaapkamerkast. Geleidelijk ontstond er toch een fraaie slaapkamer indeling met een inloopkast in het midden en het bed tegenover de openslaande deuren. Met onze artist impressions proberen we onze creatieve ideeën zo goed mogelijk over te brengen.

Design bed met TV-lift

Het design bed Duo Pezze in kingsize afmeting past met zijn strakke lijnen perfect in deze moderne, grote slaapkamer. De twee in elkaar vallende hoofdpanelen bieden daarnaast ruimte voor de bedlampen en de zwevende nachtkastjes. Minder zichtbaar, maar minstens zo belangrijk is het hoog laag bed aan de linkerzijde. Hiermee kan het bed – als dat later nodig is – in hoogte worden versteld. Verder is gekozen voor een bed met tv lift aan het voeteinde; samen met de elektrische verstelbare boxsprings is dat heerlijk ontspannen. Vooral als ook het FPS-ontspanningssysteem wordt aangezet…

Inloopkast op maat

De inloopkast bestaat uit twee gedeeltes met een inbouwkast langs de buitengevel en een kastenwand in het midden van de slaapkamer. Door het verlaagde plafond en het materiaalgebruik vormen deze kasten samen één luxe inloopkast. Beide kasten zijn uitgevoerd met glazen deuren, waarmee het karakter van een inloopkast overeind blijft en de planken toch stofvrij blijven. De kast in het midden is uitgevoerd met zogenaamde coulisse geleiders voor de uittrekbare schoenenrekken. Voor de gehele kast is zwart hang- en sluitwerk toegepast.

hoog laag bed duo pezze

Hoog laag bed met een modern design

Deze moderne slaapkamer is ook geschikt voor de thuiszorg. Alhoewel je dat op het oog niet zou kunnen zeggen. Geheel aan het oog onttrokken hebben we aan beide zeiden een hoog-laag bed ingebouwd. De Suite is gespecialiseerd in het maken van hoog laag bedden, ook wanneer dat in combinatie met een design bed gewenst is.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.