Moderne slaapkamer in nieuw appartement

In het appartement van Bas en Esther wordt je overweldigd door het fenomenale uitzicht op de polder. De grote ramen fungeren als een schilderij met een oer-Hollands plaatje met slootjes, weilanden, wilgen en een zwerm vogels in de lucht. Alles is tot in de puntjes gestileerd, zelfs gezellige viervoeter “Ginger” lijkt op kleur uitgekozen.”Maar haar hadden we al hoor,” zegt Esther. “We woonden eerst in een huis met tuin, maar Ginger heeft het helemaal naar haar zin in de polder. Bas is trouwens voor werk in het buitenland, maar je kunt mij alles vragen. Koffie?”

Je voelt je meteen welkom

Zonder een vraag te stellen vertelt Esther enthousiast over haar eerste bezoek aan De Suite. “Je komt in een soort huiskamer setting binnen en merkt gelijk het familiegevoel. Je voelt je meteen welkom. Ze kijken echt naar wie we zijn en wat wij graag zelf willen. Zodoende zijn wij de enige die dit bed hebben, het is speciaal voor ons gemaakt.”

[rev_slider_vc alias=”moderne-slaapkamer-brust-fotos”]

Het eerste idee was gelijk raak

Met goed afstemmen ontwierpen we het interieur van deze slaapkamer. De ruimte was weliswaar aan de grote kant, maar we vonden als snel een passende oplossing voor de indeling van de slaapkamer. Esther: “Er wordt gekeken naar de ruimte. Ze vragen wat wij belangrijk vinden wat betreft het bed, de kasten en kleuren. Dan komen ze met een ontwerp en dat wordt speciaal voor ons gemaakt. Dat vind ik heel bijzonder, dat ze echt naar jou kijken. We konden ons eigenlijk gelijk vinden in het ontwerp.”

design bed ombouw

In eerste instantie voor slaapkamerkasten

Esther: “In eerste instantie kwamen we voor de slaapkamerkasten. Ook omdat zij kasten in de showroom hebben staan. Ze kunnen laten zien dat daar schoenenlades inzitten, of bijvoorbeeld een juwelenlade. Daar denk je zelf ook niet aan. Maar dat vond ik echt ook ideaal. Ik zei, die juwelenlade, die wil ik!”

Er bleek veel meer mogelijk

“Maar gaandeweg kwamen we er achter dat er nog meer kon, zoals die boekenkasten. En dan komen ze ook meteen met goede ideeën. Ze vragen aan je wat vind je leuk wat vind je niet leuk, wat moet er inkomen. Dat vind ik zo bijzonder aan De Suite. Ze geven je echt de kans om daar over na te denken. Al mij wensen zijn vervuld.”

Een nieuwe slaapkamer ontwerpen

Tijdens de eerste kennismaking is het altijd even spannend wat ons precies te wachten staat. Iedere vraag is speciaal, want bij De Suite maken we van dromen werkelijkheid! Aan een nieuw idee zit altijd meer vast. Dingen die voor mensen belangrijk kunnen zijn, maar waar ze zich (nog) niet bewust van zijn. Heeft ook een idee, maar nog geen slaapkamer ontwerp? Maak dan eens kennis met De Suite.