De Suite levert bedden en kasten op maat in Westergouwe Gouda

Bedden & Kasten vlakbij Westergouwe

Zo heeft u in uw nieuwbouwwoning direct voldoende bergruimte. Of het nu eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen of vrijstaande woningen in Westergouwe in Gouda  betreft, De Suite uit Moordrecht levert kasten op maat. En dat doen weniet alleen in het materiaal, de vorm, de afmeting en indeling die u wenst, maar ook tijdig. Zodat u op de dag van uw verhuizing naar Westergouwe Gouda, de kasten op maat direct in gebruik kunt nemen. De Suite maakt hang-en legkasten, kledingkasten, boekenkasten, ladenkasten, schuifdeurkasten, inbouwkasten, apothekerskasten, badkamermeubelenen nog veel meer. Advies, ontwerp, productie, montage… we regelen het van A tot Z voor u.

Bedden & Kasten vlakbij Westergouwe in Gouda

Zo heeft u in uw nieuwbouwwoning direct voldoende bergruimte. Of het nu eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen ofvrijstaande woningenin Westergouwe betreft, De Suite uit Moordrecht levert kasten op maat. En dat doen weniet alleen in het materiaal, de vorm, de afmeting en indeling die u wenst, maar ook tijdig. Zodat u op de dag van uw verhuizing naar Westergouwe Gouda, de kasten op maat direct in gebruik kunt nemen. De Suite maakt hang-en legkasten, kledingkasten, boekenkasten, ladenkasten, schuifdeurkasten, inbouwkasten, apothekerskasten, badkamermeubelenen nog veel meer. Advies, ontwerp, productie, montage… we regelen het van A tot Z voor u.

Maatwerk kasten voor in uw nieuwbouwwoning

De Suite heeft een eigenshowroom, atelier én werkplaats. Naast kasten, vervaardigen we namelijk ook bedden en matrassen geheel naar wens. En net zoals onze voor onze kasten op maat voor Westergouwe geldt: we leveren betaalbare kwaliteit van topklasse.

Goudrand Westergouwe

Heeft u uw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning in het project Goudrand van Westergouwe? Ook voor de daar te realiseren eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen kunnen we kasten in alle mogelijke maten, vormen, kleuren en stijlen leveren.

Gouwekade Westergouwe

Kiest u voor een van de huizen op Gouwekade inGouda? Kies dan voor de hoogwaardige kwaliteit van onze kasten op maatvoor Westergouwe. Of het nu om een schuifdeurkast, inloopkast, wandkastof hoekkast gaat;De Suite levert betaalbaar vakmanschap. Zelf kasten onder een schuin dak zijnvoor onze ervaren meubelmakers geen probleem.

Eilanden Westergouwe

Op welke van de eilanden op Westergouwe uw nieuwe woning ook komt te staan;met de kasten op maat van De Suite beschikt u over voldoendebergruimte. We werken met hoogwaardige materialen, geven een gericht advies in stijl en kleuren garanderen een secure afwerking. Van inmeten tot opbouw: voor elke woning op Westergouwe leveren we kastenop maat.

Op 5 minuten van Westergouwe

We hopen u als (nieuwe) Goudse ingezetene te mogen verwelkomen in onze showroom te Moordrecht. Op 5 minuten rijden van Westergouwe vindt u De Suite aan De Zuidplaspolderweg 11. We raden u aanvia 0182 -37 50 22of met ons reactieformuliereen afspraak voor uw bezoekte maken. We nemen namelijk graag de tijd u van een passend advies over kastenop maat voor uw woning in Westergouwe te voorzien.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.