Slaapstudio

Stap binnen in onze innovatieve Slaapstudio en vind het perfecte matras dat aan al uw behoeften voldoet.

Welkom in de Slaapstudio, waar uw perfecte slaapoplossing wacht! Zoekt u ongekend comfort of specifieke ondersteuning voor rugklachten, Parkinson, of ouder worden? Met onze op maat gemaakte matrassen, jarenlange expertise, en topinnovaties zoals het Evo-matras en FPS technologie garanderen we de beste slaapervaring. Ontdek het zelf!

klant in de showroom voor advies

Het juiste matras vinden

Voelen is geloven. Bezoek onze Slaapstudio en ervaar zelf de luxe en het comfort van onze producten.

  • Persoonlijke begeleiding: test verschillende matrassen met hulp van onze slaapexperts om de ideale match te vinden voor uw comfort en slaapwensen.
  • Uitgebreid advies: een uitgebreide rondleiding door ons Bedden Atelier en persoonlijk advies in de Slaapstudio over hoe u uw slaapkwaliteit kunt verbeteren.
  • Maak eenvoudig een afspraak: Boek uw proefsessie gemakkelijk online op een moment dat u het beste uitkomt of telefonisch via T. 0182-375022.

Transformeer uw nachtrust naar een ongekend niveau

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Ouder worden of leven met fysieke uitdagingen hoeft niet te betekenen dat er compromissen gesloten moeten worden op het gebied van comfort. Speciaal ontworpen bedden bieden verlichting en ondersteuning die de nachtrust transformeren en de dagen verlichten.

Slaapoplossingen

Slaapproblemen door rug, schouder of nekklachten

Last van rug-, schouder- of nekklachten? Onze Slaapstudio biedt op maat gemaakte oplossingen die specifiek gericht zijn op het verlichten van deze problemen. Laat ons u helpen de ideale ondersteuning te vinden voor een pijnvrije nachtrust.

Slaapproblemen door stress, vermoeidheid of emoties

Mentale uitdagingen zoals piekeren, burn-out, trauma, of chronische vermoeidheid kunnen uw slaap ernstig beïnvloeden. In onze Slaapstudio ontdekt u hoe speciaal ontwikkelde matrassen en innovatieve technologieën zoals FPS kunnen helpen bij het bereiken van een diepere en herstellende slaap.

 

 

Parkinson bed

Mensen met parkinson hebben vaak moeite met ontspannen en met het omdraaien in bed. Wij kunnen helpen met het juiste bed.

bed advies bij overgewicht

Overgewicht

Mensen met overgewicht ervaren vaak slaapproblemen door druk op hun lichaam. Onze matrassen bieden extra ondersteuning zonder dat ze hard aanvoelen.

dochter met moeder voor een hoog laag bed

Ouder worden

Naarmate we ouder worden, veranderen onze slaapbehoeften. In onze Slaapstudio vindt u bedden die niet alleen comfort bieden, maar ook de nodige ondersteuning voor een moeiteloze nacht.

Reviews op Google

Veel gestelde vragen

Bekijk hier de veel gestelde vragen over hoog laag bedden. Staat uw vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hoe kies je het juiste matras?

Het kiezen van het juiste matras lijkt misschien ingewikkeld, maar bij De Suite maken we het je graag makkelijk. We zijn gespecialiseerd in het maken van matrassen voor mensen met rugklachten en vinden altijd de perfecte oplossing, ongeacht je situatie of klachten. 

We bieden verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je heerlijk slaapt. Ons geweldige premium matras biedt comfort waar 80% van de mensen dol op is. Voor extra flexibiliteit is er het EVO-matras, dat op elk moment is aan te passen aan je behoeften. En voor maximale ontspanning kunnen we aan elk matras FPS-technologie toevoegen.

Hebben jullie ook dekbedden?

Ja, bij De Suite hebben we ook dekbedden. Voor het hele jaar raden we onze Mantello donzen dekbedden aan, gemaakt van 100% Allura ganzendons voor optimale isolatie en comfort. Voor de zomermaanden hebben we zijden dekbedden, gevuld met de fijnste Mulberry zijde, die uitstekend isoleren en ventileren.

Dekbedden

Zijde dekbed

 

Moet je de matrassen draaien?

Nee, een matras van Desuite hoeft u niet te draaien of te keren. Onze matrassen hebben een specifiek hoofd- en voeteinde en zijn van onderen anders opgebouwd dan boven. Vroeger was het draaien van matrassen nodig voor de levensduur, maar tegenwoordig ventileren de vullingen zo goed dat draaien niet meer nodig is.

Heb ik met jullie matrassen altijd een naad in het midden?

Nee, bij De Suite maken we voor iedereen zijn of haar eigen matras. Bij een tweepersoons bed kunt u kiezen voor twee aparte matrassen of voor één groot matras zonder naad. Ook bij twee eenpersoonsmatrassen is een naadloze optie mogelijk, waarbij ieder toch zijn eigen comfort behoudt.

Geconfronteerd met slaapuitdagingen?

Elk lichaam is uniek. Daarom bieden wij persoonlijk consultatie om ervoor te zorgen dat uw slaapoplossing perfect bij u past. Maak een afspraak en laat ons u helpen de rust te vinden die u verdient.