Klantervaringen

Christian Fischbacher

fischbacher beddengoed

Christian Fischbacher beddengoed

Chirstian Fischbacher beddengoed is bijzonder in kwaliteit, afwerking, kleuren en patronen. Alleen al in de verschillende stoffen bieden we een ruime keuze. Neem bijvoorbeeld de overtrekken van het zuiverste katoen of linnen. Christian Fischbacher past op deze pure materialen alleen de beste weeftechnieken toe, waarvan de satijn weving de bekendste is. Daarnaast vindt u ook overtrekken van jersey, perkal en van strijkvrij beddengoed.

Beddengoed in de puurste stoffen

Satijn, katoen, linnen, zijde… Fischbacher gebruikt alleen de puurste stoffen in allerlei patronen en dessins. Niet alleen het materiaal is van uitstekende kwaliteit, maar ook aan de afwerking wordt bijzonder veel zorg besteed. U kunt voor de sluiting kiezen tussen een knoop- of ritssluiting. Daarnaast kiest u ook apart of u met of zonder instopstrook wilt.

Al sinds 1819

Het hoogste slaapcomfort Christian Fischbacher staat al sinds 1819 garant voor Zwitserse kwaliteit en luxe in zowel beddengoed als gordijnstoffen. Voor Fischbacher is alleen het beste goed genoeg,. De combinatie van exclusieve stoffen, gedetailleerde prints,  en vakmanschap staan garant voor het hoogste slaapcomfort. Wij adviseren u graag over het meest geschikte Fischbacher beddengoed waarvan u het comfort in onze showroom kunt ervaren.