Klantervaringen

Blij met advies na herstel hernia

Na 25 jaar gelegen te hebben op een waterbed zijn Koos en Coby Dirkse uit Zoetermeer op zoek gegaan naar een nieuw bed. Coby is 10 jaar geleden hersteld van een hernia en wilde daarom een bed met een hoog ligcomfort. Uiteindelijk kozen ze voor een deelbare hoog-laag boxspring.

Matras op maat

Na 25 jaar gelegen te hebben op een waterbed zijn Koos en Coby Dirkse uit Zoetermeer op zoek gegaan naar een nieuw bed. Coby is 10 jaar geleden hersteld van een hernia en wilde daarom een bed met een hoog ligcomfort.

“We hebben diverse meubelboulevard afgestruind, maar we konden het juiste bed niet vinden. Wat we echt mistte was een eenduidige goede voorlichting omtrent het probleem waar mijn vrouw als rugpatiënt mee kampt.” vertelt Koos. “De advertentie van De Suite sprak ons aan omdat het bedrijf matrassen op maat maakt voor mensen met rugklachten.”

Beter herstel met FPS

Coby: “We hebben tijdens meerdere bezoeken proef gelegen op diverse matrassen en ons uitgebreid laten adviseren om het juiste matras te kiezen. Bart Hofman heeft een matras met verschillende zones ontworpen waardoor mijn schouders wegzakken en mijn nek de nodige rust krijgt. Een wens van ons was ook een bed met een verstelbaar hoofd- en voeteinde. Wat wij nog niet wisten was dat De Suite ook een in hoogte verstelbaar bed kan maken. Daar hebben we uiteindelijk ook voor gekozen.”

Bed geschikt voor zorg, mocht dat nodig zijn

“Nadat ik mijn hernia operatie heb gehad, heb ik gedurende de herstelperiode op de slaapkamer geleefd; compleet met kitchenette. Mocht mijn rug in de toekomst nog eens opspelen, dan vind ik het een fijn idee dat ik thuis op mijn eigen bed de nodige zorg kan krijgen. Naast dit alles was het ook nog eens erg fijn dat we alles zelf konden uitkiezen, van de grootte van het bed tot aan de stof die wij er graag op wilden. We hebben dus echt een op maat gemaakt bed, dat na 25 jaar waterbed prima bevalt.”