twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bed 110×200

Bij De Suite vindt u een luxe twijfelaar bed van 110×200. Voor een optimale nachtrust is het van belang dat uw bed goed aansluit bij uw lichaam. Zeker bij lichamelijke klachten is een goede ondersteuning noodzakelijk. Wij stellen onze matrassen daarom altijd met zorg samen en passen deze aan op uw postuur. De twijfelaar bedden van De Suite worden voor u op maat gemaakt, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een perfecte nachtrust. 

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren over het bed waarin u het beste slaapt. Uw twijfelaar bed wordt vervolgens met zorg in ons eigen atelier samengesteld door onze ervaren meubelmakers.

 

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
bedlamp icoon
bedlampen

Twijfelaar bed 110×200 voor brede slapers 

Een eenpersoonsbed kan soms net te smal zijn voor optimaal comfort in bed. Een twijfelaar bed van 110×200 biedt extra ruimte tijdens het slapen. Het is een gewenst formaat voor alleenslapers die graag breed in bed willen liggen. Zo kunt u zonder zorgen van slaaphouding wisselen. Een twijfelaar bed van 110×200 is iets breder dan een eenpersoonsbed. U kunt ook kiezen voor andere veel gekozen afmetingen:  

boxspring 120x200 met zwevend nachtkastje

Twijfelaar bed Ferrara

De Suite maakt luxe twijfelaar bedden die stuk voor stuk uniek zijn. Want ook een twijfelaar kan geheel naar uw wens en smaak worden samengesteld. Zoals dit bed model Ferrara, dat we zowel met als zonder zwevende nachtkastjes maken.

De bedombouw van een twijfelaarbed kan worden bekleed met bijvoorbeeld een vocht- en vuilwerkende stof. Maar heeft u liever hout? U vindt bij ons een uitgebreide collectie van de mooiste houtsoorten, die we tevens gebruiken voor nachtkastjes en andere slaapkamer accessoires.

twijfelaar bed Ferrara 120x200

nachtkastje twijfelaar bed unmezzo

Twijfelaar bed Unomezzo

Het twijfelaar bed Unomezzo combineren we met één nachtkastje. Met deze opstelling laten we de symmetrie los en kiest u voor een nachtkastje aan uw linker dan wel uw rechter hand. Het nachtkastje zelf kunt u zowel staand op de vloer als zwevend aan het hoofdpaneel laten maken.

De Unomezzo kan in elke twijfelaar formaat worden gemaakt en tot 120 cm breed ook als hoog laag bed. De breedte van het hoofdpaneel omvat zowel het bed als het nachtkastje. Zowel het nachtkastje als het hoofdpaneel maken we in vele variaties, waarbij we werken met een uitgebreide collectie stoffen en houtsoorten.twijfelaar bed 120x200 Unomezzo

Elektrisch verstelbaar twijfelaar bed

Het vinden van de juiste slaaphouding is niet zo eenvoudig. Lichamelijke klachten staan u in de weg, waardoor u moeilijk in slaap komt. Met een elektrisch verstelbaar bed kunt u uw pijnklachten verlichten. Door uw lichaam op de juiste plekken te ondersteunen en de druk op pijnpunten te verminderen, zorgt u voor een groot comfort. De elektrische verstelbare bedden van De Suite kunt u bij het hoofd- en voeteinde verstellen. Zo past u het bed volledig aan naar uw slaapwensen en staat u ’s ochtends weer fris en fruitig op uit bed.  

man staat op uit hoog laag boxspring

Omdraaien en opstaan

Veel mensen krijgen vroeg of laat moeite met opstaan of omdraaien in bed. Een goed bed geeft u de nodige stabiliteit. Stabiel zitten, makkelijk opstaan en zonder weerstand draaien worden vaak onderschat. Vooral bij zacht slapen is het belangrijk dat het comfort wordt gecombineerd met voldoende ondersteuning om opgebouwde energie zo min mogelijk te verliezen.
senioren vrouw met parkinson zit op bed en zakt teveel in

Veel bedden zijn te zacht

Het komt helaas vaak voor: een nieuw bed dat te zacht blijkt te zijn. Sommige mensen gaan zelfs ’s nachts naar de woonkamer om op de hardere bank verder te slapen! Wanneer je ouder wordt kost bewegen sowieso al meer moeite en op een te zacht bed gaat omdraaien lastig. Ook als een bed teveel inzakt op de zijkant kost overeind komen onnodig veel energie.

Twijfelaar bed met hoog en laag functie

De hoog laag functie zorgt dat u uw bed in hoogte kunt verstellen. Op deze manier vindt u de ideale uitstaphoogte en creëert u extra comfort in bed. Een hoog laag bed is meer dan een verpleegbed. Het is een verrijking voor uw slaapkamer en biedt extra gemak. Het bed ziet er niet anders uit dan onze andere bedden en zorgt voor een stijlvolle uitstraling in uw slaapkamer. Het is een waardevolle investering voor de toekomst waar u nog jaren plezier van zult hebben.  

twijfelaar bed advies in showroom

Showroom

De stijlvolle showroom in Moordrecht in speciaal ingericht voor onze twijfelaar bedden. Een inspiratiebron met luxe bedden en twijfelaar boxsprings voor de keuze en samenstelling van uw eigen bed.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Twijfelaar met FPS technologie

Bij De Suite kunt u ervoor kiezen om uw twijfelaar bed van 110×200 te voorzien van een ingebouwd FPS (Frequency Physio Support) geluidssysteem. De geluidsgolven helpen uw lichaam te ontspannen. De vibratie stimuleert de bloedsomloop, waardoor u ’s ochtends minder stijf wakker wordt. De techniek is breed inzetbaar en helpt om diverse lichamelijke klachten te verlichten. Zo is het resultaat bewezen bij klachten als Parkinson, Artrose, rugpijn of mentale spanning. Met FPS slaapt u beter, met meer energie overdag tot gevolg.  

Slaapkamer in stijl

Het is onze passie om uw droomslaapkamer te realiseren. De Suite denkt graag met u mee om uw ruimte optimaal te gebruiken, denk aan een ingebouwde kast of bijpassende nachtkasjes. Onze experts zitten al jaren in het vak en weten de perfecte eenheid te creëren in uw slaapkamer. Bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan gerust eens een kijkje bij ons in de showroom. Wij maken graag uw slaapkamer naar wens.  

Het geheim van een goede slaapkamer

Achter een goede nachtrust schuilt vaak een goed bed. Daarom maken we bij De Suite uw bed volledig op maat én naar uw eigen stijl. We nemen graag de tijd voor u om uw wensen door te nemen. Met een persoonlijk slaapadvies en uitgebreide mogelijkheden zorgen we dat iedereen de perfecte nachtrust vindt waar hij of zij naar op zoek was.  

Twijfelaar bedden van 110×200 bij De Suite

Kwaliteit geeft rust: daar geloven wij in bij De Suite. Bent u op zoek naar een twijfelaar bed van 100 x 200? Droom dan niet langer verder en breng jouw slaapkamerwens tot leven. Wij brengen het comfort terug tijdens het slapen.  

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.