Twijfelaar bedden 120x210

Bij De Suite willen we dat uw bed bij uw lichaam past. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om uw slaapwensen door te nemen. Wij maken uw twijfelaar bed voor u op maat en vinden de juiste slaaphouding voor u. Het is onze passie om u te voorzien van een perfecte nachtrust.

Twijfelaar bedden

Kies voor een twijfelaar bed van 120x210 van De Suite

Als alleenstaande oudere kan een twijfelaar bed van 120×210 u de juiste comfort bieden. Een breed seniorenbed geeft u extra slaapruimte. Een eenpersoonsbed oogt toch vaak verloren in een grote slaapkamer. Een twijfelaar zorgt voor extra aankleding in de ruimte. Bovendien zorgt het ervoor dat u voldoende loopruimte overhoudt in de kamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een luxe twijfelaar bed van De Suite? Wij vertellen u hier graag meer over.

Kies voor een goede ondersteuning

Veel bedden zijn te zacht. Dit zorgt ervoor dat u in het matras wegzakt en daardoor sneller lichamelijke klachten ontwikkelt. Zeker als u ouder wordt, is een goede ondersteuning in bed belangrijk. Het zorgt voor de juiste stabiliteit en helpt bij het vitaal houden van uw lichaam. Niets is zo vervelend als dat u ’s ochtends wakker wordt met een stijf gevoel. Een stevig matras zorgt dat u zo min mogelijk energie verliest en uw lichaam optimaal kan ontspannen. Bij De Suite kiest u voor een twijfelaar bed dat perfect past bij uw slaaphouding.

Slaapadvies voor een twijfelaarbed 120x210

Bij De Suite geven wij u graag een advies op maat. We nemen graag uw wensen met u door. Ervaart u klachten tijdens het slapen of komt u vaak slecht in slaap? Een matras van De Suite kan uw zorgen verlichten. We maken twijfelaar bedden in elke afmeting, bijvoorbeeld ook de veel gekozen afmeting van 120×200.

De voordelen van een 120x200 bed

Wilt u geen tweepersoonsbed, maar houdt u wel van breed liggen? Dan is de twijfelaar de perfecte optie. Bovendien neemt de twijfelaar minder ruimte in in de slaapkamer, maar kunt u toch lekker slapen. Ook met het schoonmaken geeft de twijfelaar plezier: het kost namelijk minder moeite om aan het andere eind te komen.

senior in elektrisch verstelbaar bed

Elektrisch verstelbaar

Naast de hoog laag functie kunt u bij De Suite ook kiezen om uw bed elektrisch verstelbaar te maken. De elektrische bedden kunt u bij het hoofd- en voeteind verstellen, zodat u de juiste houding vindt tijdens het slapen. Verminder de druk op uw rug en vind eenvoudig een prettige houding in bed.

senior maak twijfelaar bed op

Hoog laag bedden

De hoog laag bedden van De Suite zien er hetzelfde uit als onze andere bedden. U zal geen verschil zien in stijl: het bed sluit feilloos aan bij de rest van uw interieur. De functie helpt u bij het uitstappen en maakt het opmaken eenvoudiger.

verkoopster adviseert klant

Specialist in twijfelaar bedden

Sandra, onze expert in twijfelaar bedden, staat klaar om u te helpen. Zoekt u een hoog-laag bed, een seniorenbed, of een compact twijfelaar bed van 110×200? Sandra voorziet u van persoonlijk en professioneel advies.

de suite bezoek hoog laag beddden showroom

Bekijk ons unieke showroom-atelier