twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bed 120×210

Bij De Suite willen we dat uw bed bij uw lichaam past. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om uw slaapwensen door te nemen. Wij maken uw luxe bed voor u op maat en vinden de juiste slaaphouding voor u. Het is onze passie om u te voorzien van een perfecte nachtrust.    

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren over het bed waarin u het beste slaapt. Uw twijfelaar bed wordt vervolgens met zorg in ons eigen atelier samengesteld door onze ervaren meubelmakers.

 

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
bedlamp icoon
bedlampen

Twijfelaar bed op maat

De twijfelaar is een gewenste afmeting voor een seniorenbed. Zoekt u extra lengte voor uw twijfelaar bed? Kies dan voor het formaat van 120×210. Zo heeft u extra beenlengte en kunt u zich fijn uitstrekken in bed. Wij maken uw twijfelaar bed ook in de volgende afmetingen: 

boxspring 120x200 met zwevend nachtkastje

Twijfelaar bed Ferrara

De Suite maakt luxe twijfelaar bedden die stuk voor stuk uniek zijn. Want ook een twijfelaar kan geheel naar uw wens en smaak worden samengesteld. Zoals dit bed model Ferrara, dat we zowel met als zonder zwevende nachtkastjes maken.

De bedombouw van een twijfelaarbed kan worden bekleed met bijvoorbeeld een vocht- en vuilwerkende stof. Maar heeft u liever hout? U vindt bij ons een uitgebreide collectie van de mooiste houtsoorten, die we tevens gebruiken voor nachtkastjes en andere slaapkamer accessoires.

twijfelaar bed Ferrara 120x200

nachtkastje twijfelaar bed unmezzo

Twijfelaar bed Unomezzo

Het twijfelaar bed Unomezzo combineren we met één nachtkastje. Met deze opstelling laten we de symmetrie los en kiest u voor een nachtkastje aan uw linker dan wel uw rechter hand. Het nachtkastje zelf kunt u zowel staand op de vloer als zwevend aan het hoofdpaneel laten maken.

De Unomezzo kan in elke twijfelaar formaat worden gemaakt en tot 120 cm breed ook als hoog laag bed. De breedte van het hoofdpaneel omvat zowel het bed als het nachtkastje. Zowel het nachtkastje als het hoofdpaneel maken we in vele variaties, waarbij we werken met een uitgebreide collectie stoffen en houtsoorten.twijfelaar bed 120x200 Unomezzo

Kies voor een goede ondersteuning

Veel bedden zijn te zacht. Dit zorgt ervoor dat u in het matras wegzakt en daardoor sneller lichamelijke klachten ontwikkelt. Zeker als u ouder wordt, is een goede ondersteuning in bed belangrijk. Het zorgt voor de juiste stabiliteit en helpt bij het vitaal houden van uw lichaam. Niets is zo vervelend als dat u ’s ochtends wakker wordt met een stijf gevoel. Een stevig matras zorgt dat u zo min mogelijk energie verliest en uw lichaam optimaal kan ontspannen. Bij De Suite kiest u voor een twijfelaar bed dat perfect past bij uw slaaphouding. 

man staat op uit hoog laag boxspring

Hoog laag bedden

De hoog laag bedden van De Suite zien er hetzelfde uit als onze andere bedden. U zal geen verschil zien in stijl: het bed sluit feilloos aan bij de rest van uw interieur. De functie helpt u bij het uitstappen en maakt het opmaken eenvoudiger.  
twijfelaar hoog laag bed 120 breed

Elektrisch verstelbaar

Naast de hoog laag functie kunt u bij De Suite ook kiezen om uw bed elektrisch verstelbaar te maken. De elektrische bedden kunt u bij het hoofd- en voeteind verstellen, zodat u de juiste houding vindt tijdens het slapen. Verminder de druk op uw rug en vind eenvoudig een prettige houding in bed.  

Seniorenbed 120×210

Op een bepaalde leeftijd kan het lastiger worden om een juiste slaaphouding te vinden. U komt moeilijker in slaap, omdraaien gaat niet meer zo soepel als voorheen en het opstaan kost u veel kracht. Een op maat gemaakt seniorenbed brengt het comfort terug tijdens de nachtrust. Wij helpen u graag bij een geschikte ondersteuning. De Suite is uw slaappartner.  

twijfelaar bed advies in showroom

Showroom

De stijlvolle showroom in Moordrecht in speciaal ingericht voor onze twijfelaar bedden. Een inspiratiebron met luxe bedden en twijfelaar boxsprings voor de keuze en samenstelling van uw eigen bed.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Kies voor een twijfelaar bed van 120×210 bij De Suite

Als alleenstaande oudere kan een twijfelaar bed van 120×210 u de juiste comfort bieden. Een breed seniorenbed geeft u extra slaapruimte. Een eenpersoonsbed oogt toch vaak verloren in een grote slaapkamer. Een twijfelaar zorgt voor extra aankleding in de ruimte. Bovendien zorgt het ervoor dat u voldoende loopruimte overhoudt in de kamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een luxe twijfelaar bed van De Suite? Wij vertellen u hier graag meer over. 

Complete slaapkamer

Als slaapkamer expert denken wij graag met u mee. We brengen graag uw dromen tot leven. Met ingebouwde nachtkastjes, bedlampen en kasten geven wij één geheel aan uw slaapkamer. Iedere nacht slapen in stijl met een bed op maat: daar staan wij voor.  

FPS technologie

Bij De Suite kunt u kiezen voor de FPS technologie in uw matras. De techniek werkt aan de hand van geluidsgolven. Deze vibratie zorgt voor een ontspanning van het lichaam en stimuleert de bloedsomloop. Dit resulteert in een uitgerust gevoel als u wakker wordt en minder stijfheid van de spieren.  

Slaapadvies voor een twijfelaar bed 120×210

Bij De Suite geven wij u graag een advies op maat. We nemen graag uw wensen met u door. Ervaart u klachten tijdens het slapen of komt u vaak slecht in slaap? Een matras van De Suite kan uw zorgen verlichten.  

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.