U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Bohemian slaapkamer met luxe boxspring en tv-kast
bohemian slaapkamer met luxe boxspring en tv-kast

Bohemian slaapkamer met luxe boxspring en tv-kast

Ontdek deze bohemian slaapkamer, een waar kunstwerk, met een unieke mix van patronen en texturen. Centraal staat de luxe boxspring, omgeven door het betoverende Eucalyptushout, bekend om zijn weelderige patroon en rijke kleurschakeringen. De slaapkamerinrichting wordt versterkt door een unieke TV-kast, die naadloos bijdraagt aan de bohemian sfeer. Elk element in deze kamer spreekt van individualiteit en artistieke flair, perfect aansluitend bij de kenmerkende bohemian levensstijl.

complete slaapkamer met bed en maatwerk kasten

Complete slaapkamer

tekening grote slaapkamer met bed en inbouwkasten

Indeling grote slaapkamer

Een mooie slaapkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe boxspring, houten bed of hoog laag bed. Een fijne indeling en handige kasten om alle kleding netjes op te bergen.

luxe boxspring met hout in bohemian slaapkamer

Bed en kast in stijl

We houden alles in eigen hand van ontwerp tot productie en levering. Op die manier kunnen we het bed en de kast perfect op elkaar afstemmen. Zo wordt uw slaapkamer dé plek om tot rust te komen in een sfeer die precies past bij uw eigen stijl.

room divider in slaapkamer

TV-kast op maat

Deze multifunctionele TV-kast fungeert niet alleen als room divider, maar biedt ook praktische opbergruimte met laden en deurtjes, perfect geïntegreerd in de sfeervolle slaapkamer.

senioren boxspring durante met klassieke uitstraling

Luxe boxspring

Ontdek onze luxe boxsprings, vervaardigd met passie voor Nederlands vakmanschap, voor op maat gemaakte topkwaliteit. Of het nu een senioren boxspring, hoog-laag boxspring of elektrische boxspring betreft, wij bieden maatwerk in diverse afmetingen, inclusief twijfelaar boxsprings en oversized modellen.

luxe boxspring durante met klassieke uitstraling

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

bedlamp nautilus op hoofdpaneel durante
kledingkast op maat voor bohemian slaapkamer

Kledingkast 1

Een inbouwkast maken we meeestal volledig van vloer tot aan plafond en van wand tot wand. Speciaal voor deze bohemian slaapkamer hebben we de kast uitgevoerd met open vakken hetzelfde sprekende Eucalupthus hout als het bed. Zo vormen bed en kast een stijlvolle eenheid.

luxe bed en bijpassende kast
luxe boxspring durante met kast op maat
chique beddengoed op boxspring durante

Kledingkast 2

De tweede kledingkast staat tegenover het bed en is haast identiek aan de andere kledingkast. Voor de open vakken was er te weinig ruimte, maar het prachtige Eucalupthus hout hebben we wel toegepast voor de omlijsting. Het kastinterieur is volledig naar wens uitgevoerd, met handige laden en verlichting.

garderobekast in slaapkamer
garderobe kast met deuren open
garderobekast interieur
bohemian slaapkamer

TV-kast

In deze ruime slaapkamer is het mogelijk om een TV-meubel tegenover het bed te plaatsen. Met een druk op de knop verdwijnt de TV netjes in de room divider. De kast is voorzien van 6 brede laden en het rijke patroon van de Eucalypthus komt prachtig tot zijn recht.

luxe slaapkamer met tv-lift

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.