Ervaringen met De Suite

Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben over hun nieuwe boxspring, hoog-laag bed of slaapkamer.. Hun eerlijke feedback is goud waard!

 

Lees meer over persoonlijke ervaringen van klanten met een nieuwe boxspring, hoog-laag bed of complete slaapkamer. Op gepaste wijze krijgt u een goed beeld van de wensen van onze klanten en hoe we dat in specifieke situaties hebben opgepakt. Uiteraard zijn we deze klanten dankbaar voor hun bijdrage en het delen van hun persoonlijke ervaring.

“We zijn de enige die dit bed hebben, dat voelt speciaal”

Voor Esther en haar man Bas maakte we een design bed op maat. Uitgevoerd met zijpanelen en zwevende nachtkastjes. Daarnaast hebben we de complete slaapkamer ingericht met een draaideurkast op maat.

“Makkelijker in- en uit bed komen dankzij een hoog-laag bed.. met speakers”

Het nieuwe bed voor Anita en Coert moest vanzelfsprekend lekker slapen, maar ook in hoogte verstelbaar zijn. Anita:”Het is allemaal prachtig. Maar het voornaamste is dat ik weer zelfstandig ben. Dat is toch perfect?’”

"Een gamechanger voor mijn nachtrust"

Marinus, gediagnosticeerd met Parkinson, ervaart minder stijfheid en slaapt beter dankzij het bed met FPS-technologie van De Suite. Makkelijk te gebruiken, helpt bij ontspanning en verbetert de ochtend.

“In Moordrecht goud gevonden”

Nicole en Cees kochten een nieuwe appartement. Wij hielpen met de nieuwe slaapkamer: een verstelbaar bed, TV-meubel en hoekkast met draaideuren. Nicole: “Het helpt ook dat het een familiebedrijf is. Dat geeft een vertrouwd gevoel.”

“Het heeft echt ons leven veranderd”

Voor Marja en Robert zochten een nieuw bed en lazen in het NRC dat De Suite speciaal bedden maakt voor mensen met de ziekte van Parkinson. Robert heeft parkinson en de FPS technologie in hun hoog laag bed maakt het leven weer wat makkelijker.

“Het is een verschil van dag en nacht”

Liliam heeft te maken met een auto immuunziekte en sliep daardoor al jaren slecht. Voor haar en haar man Jan Willem maakten we een hoog-laag bed met FPS-technologie.

“Benen ontspannen beter”

Bas was na een lange periode van ziek zijn minder valide. Bij thuiskomst moest hij weer leren lopen, waardoor hij veel last had van spierspasmes en neuropathie. Voor hem maakte we een bed op de juiste instaphoogte én met FPS-technologie.

Wij hebben precies gekregen wat we in gedachten hadden en hebben alles netjes en op tijd ontvangen. De Suite heeft de tijd genomen om met ons mee te denken en is zelfs langsgekomen om naar de slaapkamer te kijken. De bezorging en montage verliepen vlekkeloos. We zijn er blij mee.
Lees meer
Amir Moghaddam Avatar
Amir Moghaddam
5/18/2024
Een bericht namens de Fam. Wolsheimer: Een prachtig set matrassen, dekbed, kussens, dekbedovertrek, hoeslakens, behang en raamdecoratie (kortom een complete slaapkamer inrichting) aangeschaft bij De Suite! De service is echt uitstekend, er werdt goed meegedacht en geadviseerd (interieur en kleuradvies via Residenza, welke haar showroom in De Suite heeft). Het set is keurig volgens afspraak afgeleverd en het bed werdt zelfs opgemaakt! Super kwaliteit. Wij bevelen u De Suite daarom graag aan!
Lees meer
Familie Methorst Avatar
Familie Methorst
1/09/2023
Een maand geleden is ons bed -op maat gemaakt- geleverd. Mooie materialen; goed gebouwd, exact volgens de gemaakte afspraken .Kleine zaken die niet goed waren werden binnen een week prima opgelost. Kortom, Wij zijn heel tevreden met onze aankoop en kunnen De Suite aanbevelen.
Lees meer
Alberto Tiehuis Avatar
Alberto Tiehuis
1/09/2021
Wij waren op zoek naar iemand die optimaal gebruik van de ruimte in onze slaapkamer & een kwaliteit bed kon leveren. Daar zijn we uitstekend mee geslaagd bij De Suite! Wij hadden zelf ideeen, behalve dat er met ons is meegedacht kwam de verkoper met originele en zelfs betere voorstellen. We slapen op een topkwaliteit bed en hebben prachtige smaakvolle kasten. Voor de afwerking met mooi behang en gordijnen zijn via De Suite specialisten ingeschakeld, montage is zorgvuldig (sjonge wat een beschaafde en kundige monteurs) en alles wordt superschoon opgeleverd. Perfecte service en dus écht een aanrader.
Lees meer
Jan Smit Avatar
Jan Smit
5/22/2020
Wij zijn super professioneel en vriendelijk ontvangen door Bart Hofman van de Suite! De Suite heeft een waanzinnig prachtig bed, roomdivider en kaptafel voor in ons nieuwe huis ontworpen en gemonteerd. Zo’n schitterende slaapkamer hebben wij nog nooit gehad! Wij raden iedereen aan om de Suite een bezoek te brengen!
Lees meer
Heleen Meelis Avatar
Heleen Meelis
1/09/2023
In een proces van enkele bezoeken aan de Suite, hebben we samen met Bart voor onze nieuwbouwwoning een mooie slaapkamer met extra bergruimte ontworpen. Het wordt bedacht, gemaakt en geinstalleerd door enthousiaste professionele mensen. Het afwerkingsniveau is geweldig. Na een paar nachten slapen op de bedden van de Suite, was voor ons duidelijk dat we nog nooit op zo’n goed comfortabel bed hebben geslapen. Een kleine aanpassing aan een van de kasten om het gebruiksgemak te vergroten, wordt als service uitgevoerd. Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Lees meer
D Bikker Avatar
D Bikker
1/09/2023