Klantervaringen

FILTER
Filter op:
SENIORENBED
HOOG LAAG BED
FPS-TECHNOLOGIE
PARKINSON
COMPLETE SLAAPKAMER

Klantervaringen bij De Suite

Bij De Suite weten we dat elke klant een uniek verhaal heeft, en onze op maat gemaakte slaapoplossingen weerspiegelen dit. Al 40 jaar combineren we ambachtelijk vakmanschap met persoonlijke aandacht om bedden en complete slaapkamers te creëren die niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, maar ook hun levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren​​.

Onze hoog-laag bedden, bijvoorbeeld, bieden praktische oplossingen voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen, zoals Parkinson of neuropathie. We hebben gezien hoe deze bedden het leven van klanten zoals Jan en Ria transformeren, waarbij een nieuw niveau van comfort en zelfstandigheid wordt geboden, en de dagelijkse belasting voor partners wordt verminderd​​.

Daarnaast hebben we ervaren hoe onze FPS-technologie het leven van mensen zoals meneer Groenewegen en Bas heeft veranderd. Deze technologie helpt niet alleen bij het verminderen van neuropathische klachten, maar biedt ook een diepere, meer herstellende slaap, wat essentieel is voor een algeheel welzijn​​.

Voor klanten zoals Rianne en Cor, die met rugklachten kampen, is onze focus op ergonomie en de juiste ondersteuning cruciaal. Hun tevredenheid met onze bedden leidde zelfs tot de keuze om hun Bed & Breakfast uit te rusten met onze producten, zodat hun gasten dezelfde kwaliteit van slaap en comfort kunnen ervaren​​.

Bij De Suite gaan we verder dan alleen het maken van bedden; we ontwerpen en maken complete slaapkamers. Zoals in de verhalen van Egbert en Aranka, Suzan en Fred, en Joke en Hans, waar we niet alleen comfortabele en functionele slaapkamers hebben gecreëerd, maar ook ruimtes die hun eigen stijl en persoonlijkheid uitstralen​​.

Onze klanten, zoals mevrouw Slappendel en Anita en Fred,  ervaren hoe onze hoog-laag bedden en FPS-technologie hen helpen om vooruit te plannen en zich aan te passen aan veranderende levensomstandigheden, zoals ouder worden of het begin van Parkinson​​.

Elk van deze verhalen benadrukt onze missie om niet alleen te zorgen voor een goede nachtrust, maar ook voor een aanzienlijke verbetering van het algehele welzijn van onze klanten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze toewijding aan kwaliteit, innovatie, en een persoonlijke aanpak die elk aspect van het ontwerp- en productieproces omvat​​.

Wat andere klanten zeggen over De Suite

Wij hebben in 2015 bedden op maat gekocht bij de Suite. In 2023 gaan wij verhuizen. Door de goede service van de Suite kunnen onze bedden mee verhuizen. ... Lees meer

Silochani KALI Avatar Silochani KALI
09/01/2023

2 jaar geleden is een maatwerkkast en bed voorzien van ombouw en lage kastenwand ontworpen en geplaatst door De Suite. Uitstekende adviezen en subliem meegedacht zonder mooie en gladde praatjes.... Lees meer

Dave van Beek Avatar Dave van Beek
26/12/2023

En heerlijk bed en super service bij De Suite. Er wordt goed meegedacht en ze gaan echt voor een tevreden klant. Ook een jaar na aanschaf is de service nog... Lees meer

Aj Lommers Avatar Aj Lommers
09/01/2023

Heldere en eerlijke uitleg over de producten, (in dit geval een kussen en een zijden kussensloop) zij weten waar ze het over hebben, zeer klantvriendelijk!

Matijn den Hertog Avatar Matijn den Hertog
09/08/2023

Door te googelen op de trefwoorden “bed, combinatie hout met zwart” kwamen we op het internet een afbeelding van de Duo Pezze tegen bij De Suite in Moordrecht. Een klein... Lees meer

Louis Van Eil Avatar Louis Van Eil
09/01/2022

Vanaf de eerste binnenkomst, tot afleveren van het bed een geweldige service ervaren!! Wij hebben het contact met de suite als zeer prettig ervaren. Er wordt ruim de tijd... Lees meer

mariska Blonk Avatar mariska Blonk
09/02/2023