Ontdek de slaapkamer van uw dromen

Een mooie slaapkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe boxspring, houten bed of hoog-laag bed. Een fijne indeling en handige kasten om alle kleding netjes op te bergen. Om uw dromen werkelijkheid te maken beginnen we met een doordacht ontwerp. Daarmee komen de ideeën tot leven en maakt u vervolgens de juiste keuzes. Bij De Suite bepaalt u alles helemaal zelf en kiest uit de vele mogelijkheden, kleuren en materialen.

Slaapkamer inrichten

Hoe ziet u het slaapkamerinrichting van uw dromen eruit? Wat is er verder mogelijk met uw eigen ruimte? Bekijk hier de beste ideeën en tips voor bedden en kasten, maar ook voor vloeren, gordijnen en meer.

advies en inspiratie in de showroom
Slaapkamer inspiratie

Inspiratie

Zoekt u inspiratie voor uw nieuwe kamer? Bekijk de vele foto’s van bedden, kasten en complete slaapkamers. Ontdek ook de vele klantervaringen, video’s en zelfs een virtuele tour bij mensen thuis.

Klantervaringen

Al vele klanten gingen u voor bij de inrichting van hun moderne of luxe slaapkamer. Niet alleen voor een luxe bed of een handige kastombouw, maar juist ook voor de complete inrichting. Wij bieden dé mogelijkheid om voor eenheid te zorgen, terwijl we uw zoektocht tot een waar genoegen maken. Ter inspiratie vindt u op onze website vele klantervaringen met allerlei soorten kamers. Van groot tot klein, met en zonder kasten en in allerlei verschillende stijlen.