Slaapkamers

Maak van uw droom werkelijkheid met een stijlvolle slaapkamer waarin alles op elkaar is afgestemd van het bed tot de kasten op maat door één deskundige partij.

De Suite dé specialist voor het beste bed, slaapkamerkasten op maat en zelfs voor de complete slaapkamer inrichting. Bent u op zoek naar het juiste advies? In de showroom in Moordrecht wordt u professioneel  en is het ook mogelijk om in het atelier en bij de productie te kijken. We houden alles in eigen hand: advies, inmeten, tekenen, productie en montage. En dat ziet u terug in een perfect eindresultaat.

Slaapkamer stijlen

FILTER
Filter op:
HOTEL CHIQUE SLAAPKAMERS
LUXE SLAAPKAMERS
MODERNE SLAAPKAMERS
KLASSIEKE SLAAPKAMERS
RUSTIGE SLAAPKAMERS
BOHEMIAN SLAAPKAMERS
LOFT SLAAPKAMERS

Slaapkamerkasten

Vaak is veel meer mogelijk met de beschikbare ruimte voor slaapkamerkasten. Met creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld het interieur ontwerpen wij uw kast op maat. En gaat u verhuizen of verbouwen? Wij zijn dé specialist in het inrichten van de complete slaapkamer. 

slaapkamerkast

Bedden & boxspings

U bent uniek! Daarom maken wij bedden persoonlijk voor u op maat. Met liefde, vakmanschap én kennis van het menselijk lichaam. Al 40 jaar weten wij voor iedereen – wat u situatie ook is en welke wensen u ook heeft – het juiste bed te maken. 

slaapkamer bed

Slaapkamerkleuren

Slaapkamer kleuren  zijn belangrijk bij de inrichting van uw slaapkamer. Welke kleurcombinatie u ook kiest, de kleuren in een slaapkamer bepalen grotendeels de sfeer. Met gevoel voor stijl helpen wij u graag met het ontwerpen van de slaapkamer van uw dromen.

Slaapkamer ontwerpen

Wij maken stijlvolle slaapkamer ontwerpen die aan de basis staan van een moderne of luxe slaapkamer. Zo creëren we als slaapkamer architect een leefruimte waar u ultiem kunt ontspannen. Ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt.

slaapkamer ontwerpen

Slaapkamer inrichten

Heeft u plannen de slaapkamer een compleet nieuw uiterlijk te geven? Op zoek naar slaapkamer inspiratie voor een luxe of moderne slaapkamer? In Moordrecht helpen wij u om uw slaapkamer ideeën prachtig uit te werken. Wij werken samen Tamara van Residenza voor gordijnen, raamdecoratie en tapijt.

slaapkamer inrichten, slaapkamer gordijnen