Over ons

Bij De Suite draait alles om persoonlijke aandacht. Elk gesprek dat wij met klanten voeren is uniek en staat centraal in het opdoen van waardevolle inzichten. Door goed te luisteren en voortdurend onze expertise aan te scherpen, zorgen we ervoor dat onze klanten zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook écht gehoord.

De Oorsprong:
Een Familieverhaal

De Suite vindt haar oorsprong in de bijzondere samenwerking tussen twee neven, beiden Wim Hofman. De ene Wim bracht expertise op beddengebied terwijl de andere zijn talent als meubelmaker inbracht. Deze combinatie van advisering en ambachtelijke productie zette in 1990 de eerste stappen voor De Suite. Vanuit dit fundament hebben we onze focus altijd gericht op kwaliteit en vakmanschap, gecombineerd met een constante drang naar vernieuwing.

Maar het verhaal gaat verder. De zonen van Wim, Bart, Rutger en Casper, hebben zich aangesloten bij het bedrijf en elk heeft zijn eigen specialisatie gevonden. Ze werken harmonieus samen om onze visie te realiseren en zijn nauw betrokken bij het ontwerpen en maken van op maat gemaakte slaapoplossingen.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Bedden van topkwaliteit

Wij begrijpen dat goed slapen essentieel is. Daarom creëren we unieke, op maat gemaakte bedden met stijlvolle designs en van hoogwaardige materialen.

luxe boxspring manifesto

Hoog laag bedden en slaapoplossingen voor senioren

Met een groeiende markt voor 50-plussers en hun specifieke behoeften, hebben we specifieke expertise opgebouwd rondom de uitdagingen die deze generatie tegenkomt. Dit omvat hun gezondheidsproblemen en de bredere context van hun leven, zoals de zorg voor zichzelf, hun partner en hun ouders. Onze hoog-laag bedden en slaapoplossingen voor senioren zijn ontworpen met deze specifieke behoeften in gedachten, en we blijven innoveren om beter aan deze behoeften te voldoen.

Complete slaapkamers

Wij begrijpen dat een goede nachtrust meer omvat dan alleen het bed. Daarom maken we complete slaapkamers, inclusief op maat gemaakte kasten, zodat uw slaapkamer een oase van rust en comfort wordt. Onze adviseur in complete slaapkamers, Bart Hofman, staat klaar om uw dromen werkelijkheid te maken.

Van doordachte slaapkamerontwerpen tot verfijnde bedden en nachtkastjes, we zorgen ervoor dat elk aspect van uw slaapkamer bijdraagt aan uw slaapervaring. Want een goed ontworpen slaapkamer is niet alleen een ruimte om te slapen, maar een plek om tot rust te komen en van te genieten.

hotel chique slaapkamer met draaideurkast deuren open

Showroom en productie

Onze benadering begint bij het allereerste gesprek in onze sfeervolle showroom en eindigt met het vervaardigen van uw slaapcomfort in onze geavanceerde werkplaats. We behouden de volledige controle over elk aspect van het proces, van ontwerp tot productie. Hierdoor garanderen we een product van topkwaliteit dat nauw aansluit op uw wensen, en dat is een belofte die we elke dag waarmaken

de suite bezoek hoog laag beddden showroom