Seniorenbed

De Suite maakt luxe seniorenbedden waarbij we rekening houden met uw leeftijd en het ouder worden. De hoogte moet bijvoorbeeld bij u passen en mogelijk moeten we rekening houden met lichamelijke klachten. Daarom kijken wij wie ú bent en zorgen voor een veilig, ergonomisch doordacht bed. Bijvoorbeeld met een hoog laag bed. Met het juiste matras, een goede uitstaphoogte en keuzes zoals een deelbaar en elektrisch verstelbaar bed. Maak kennis met De Suite en ervaar wat een echt goed seniorenbed is.

Dé specialist in het maken van bedden voor ouderen

Het beste bed voor ouderen sluit aan op uw persoonlijke zorgbehoefte, voor nu en voor later. Daarom bereiden wij zowel onze 1-persoons als 2-persoons senioren bedden voor op hulpmiddelen zoals een uitstaphulp of papegaai. Deze plaatsen we pas daadwerkelijk als de situatie daar om vraagt. Zo denken we aan de lange termijn om levensloopbestendig en langer thuis wonen mogelijk maken. Wij houden overzicht in alle details die voor ú van belang zijn en maken onverslijtbare bedden zonder enige afbreuk te doen aan de vormgeving. Want of u zich nu wel of geen senior voelt, wij maken het bed precies in uw eigen stijl.

luxe hoog laag bed voor senioren

Hoog laag bed Finotôre

Ruim baan voor persoonlijke vormgeving met dit luxueuze en deelbare hoog laag bed.
2-persoons hoog laag bed donkerbruin, gedeeld

Hoog laag bed Luna

De Luna is een hoog laag boxspring met een klassiek vormgegeven hoofdpaneel.
seniorenbed met hoog laag functie model duo pezze

Modern hoog laag bed

Wie niet kan wennen aan het label ‘senior’ zal in Moordrecht ontdekken dat een seniorenbed ook bijzonder fraai kan zijn.
hoog laag 1 persoons seniorenbed

1 persoons hoog laag bed

Elk model seniorenbed kunnen we ook als 1-persoons bed maken. In dit voorbeeld uitgevoerd met hoog-laag functie.
seniorenbed 2-persoons met hoog laag functie

Durante seniorenbed

Een stijlvol seniorenbed gestoffeerd, met houten ‘zijwangen’ en zwevende kastjes.
luxe slaapkamer met hoog laag bed

Dubbel hoog laag bed

Dubbel hoog laag bed voor slaapkamer in een aangepaste woning voor senioren.
hoog laag bed model duo pezze

Hoog laag bedden Duo Pezze

Het hoog laag bed Duo Pezze is net zo comfortabel en stijlvol als onze andere luxe bedden en boxsprings. Ook wanneer we van uw nieuwe bed een functioneel seniorenbed maken.
oudere man stapt uit hoogte bed

Hoogte seniorenbed

De hoogte van een seniorenbed is voor veel ouderen van belang, omdat opstaan uit een te laag bed lastig is en te veel energie kost. Een bed met verstelbare bodemdragers kan een oplossing zijn, maar het is wijzer om het bed in de juiste aanvangshoogte te maken. Bij de juiste hoogte moet u zittend op bed zonder veel moeite uw voeten plat op de vloer kunnen zetten. Bij te hoge bedden is dat niet het geval, waardoor u lastig stabiel op bed kunt zitten.

De ideale instaphoogte

De ideale instaphoogte varieert tussen 45 en 65 cm hoog. De juiste hoogte hangt niet alleen af van uw lengte, maar vooral van uw heupbooghoogte. Dat houdt in dat mensen met lange benen een hoger bed nodig hebben dan mensen met korte benen. Daarom maken we de zithoogte van een bed altijd op maat, afgestemd op uw lengte en de moeite die u mogelijk heeft om in- en uit bed te stappen.

seniorenbed Louvre

Boxpsring Louvre

Zowel met als zonder hoog laag uit te voeren en voorzien van de juiste bedhoogte.
seniorenbed van verschillende soorten hout

Seniorenbed van hout

De Suite maakt houten bedden op de juiste hoogte, zoals van eikenhout en beukenhout.
oudere vrouw leest boek in verstelbaar bed

Elektrisch verstelbare bedden

Een seniorenbed elektrisch verstelbaar laten maken kan met elk bed van De Suite. De elektrische bedden zijn voorzien van een elektrische hoofd- en voetverstelling in combinatie met een kantelmechanisme. Iets naar voren of achteren kantelen is heel prettig als u langer op bed ligt en de druk op de onderrug wilt kunnen verminderen.

De voordelen

 • Makkelijk een fijne houding vinden
 • Makkelijk overeind komen
 • Vermoeide benen ontspannen
 • Extra steun in rug, lenden en knieën

vrouw stofzuigt onder senioren hoog laag bed

Seniorenbed hoog laag

Een seniorenbed met hoog laag verstelling biedt vele voordelen. U bereidt zich voor op de toekomst en maakt thuiszorg mogelijk. Maar van een hoog laag bed heeft u ook gelijk al gemak. U hoeft namelijk niet meer te bukken en kunt met een rechte rug het bed opmaken. Krijgt u moeite met opstaan? Dan zet u het bed eenvoudig wat hoger bij het uitstappen.

De voordelen

 • makkelijker opstaan
 • ergonomische werkhoogte
 • opmaken zonder bukken
 • stijlvolle vormgeving

hoog laag bed manifesto voor senioren

Hoog laag bed Manifesto

Modern 2-persoons hoog laag bed, op instaphoogte en met zwevende nachtkastjes.
seniorenbed in twijfelaar afmeting

Twijfelaar hoog laag bed

Voor de alleenstaande oudere is een senioren hoog laag bed van 120 cm breed ideaal.
vrouw maakt schoon onder deelbaar bed

Deelbare bedden

Een deelbaar seniorenbed op wielen (met rem) kunt u eenvoudig van zijn plek rijden. Dat geeft u veel gemak bij het opmaken en schoonmaken. Een dubbelbed kunt u splitsen, zodat u overal bij kunt. Daarmee krijgt u de hoeslakens makkelijk om de matrassen, die bovendien niet meer gedraaid hoeven te worden. Met ons kabelmanagement liggen er geen losse snoeren op de grond.

De voordelen

 • makkelijk schoonmaken
 • makkelijk opmaken
 • matrassen draaien niet nodig
 • geen losse snoeren

ouder stel zittend op bed

Nieuwe slaapkamer

Een van de belangrijke wensen voor de nieuwe slaapkamer was een senioren hoog laag bed.
senioren stel zittend op hoog laag bed

Bed bij Parkinson

Het nieuwe hoog laag bed met FPS-technologie geeft rust bij parkinson problemen.
ouder echtpaar ligt samen op bed

De beste matrassen

Geniet elke dag weer van het beste matras dat volledig op uw lichaam is afgestemd. Wij zorgen dat uw lijf krijgt waar het om vraagt, ook bij lichamelijke klachten. We kijken naar uw postuur, uw slaaphouding en alle andere factoren die van invloed zijn op de keuze van het matras. Het juiste matras geeft ondersteuning zonder uw lichaam te belasten en draagt bij aan het verminderen van gewrichtsklachten en pijn in de rug, nek of schouders.

Slaapt u niet optimaal? Dat is zonde en nergens voor nodig. Wij maken voor iedereen hét perfecte bed. De juiste ondersteuning en een droog slaapklimaat combineren wij met technologie om uw bloedscirculatie te stimuleren en uw spieren te ontspannen. Zo ontspant u beter, herstelt u sneller en werkt u aan het reduceren van pijnklachten.

ouder stel bij bed en slaapkamerkasten

Bed met kastombouw

In deze luxe slaapkamer maakten we een seniorenbed in combinatie met een kastombouw.
ouder echtpaar in slaapkamer

Senioren slaapkamer

Complete slaapkamer met senioren hoog laag bed voor in het nieuwe appartement.
oudere dame ligt in showroom op twijfelaar bed

Twijfelaar bedden

Voor de alleenstaande oudere kan een twijfelaar bed een uitkomst zijn. Het oude 2-persoons bed wordt dan vervangen naar een bed met een tussenmaat, want een 1-persoons bed staat toch vaak wat verloren in de slaapkamer. Twijfelaar bedden hebben een afmeting van 100 of 120 cm breed. Zo’n breed seniorenbed zorgt voor lekker veel slaapruimte en tegelijk houdt u meer loopruimte rondom het bed over.

Net als bij de 2-persoons bedden zorgen we dat uw twijfelaar bed perfect ligt door het matras speciaal voor u op maat te maken. Ook de andere opties passen we onverminderd toe. Zoals een bed op wielen, elektrisch verstelbaar en hoog laag verstelbaar.

Een seniorenbed kopen bij De Suite

We worden steeds ouder en nog nooit eerder leefden er zoveel 65-plussers als nu. Voor hen betekent dit een lange periode die ouderdom heet; al dan niet met pensioen voor velen een gelukkige periode met meer vrije tijd. Maar die ouderdom komt ook met gebreken en voor sommigen een opeenstapeling van verschillende klachten. Veel van deze klachten houden verband met slecht slapen, stijf opstaan en het dagelijkse gebruik van het bed. Het kopen van een comfortabel seniorenbed kan ook het leven in de slaapkamer plezierig houden.

Veel ouderen slapen niet optimaal, terwijl dit wél kan. Daarom maakt De Suite speciale seniorenbedden en doen onze vakmensen er alles aan om te zorgen dat u de perfecte nachtrust vindt. Verder kijken wij naar comfort en gemak, zoals een handige hoog laag functie of een deelbaar bed. En als laatste – maar niettemin ook belangrijk – maken we bedden precies naar uw smaak. Daarbij gebruiken we de mooiste stoffen, leerdoeken en houtsoorten, die u bovendien naar harte lust kunt combineren.

Ontzorgen van A tot Z

We beseffen dat het kopen van een nieuw bed – voor u zelf of voor uw ouders – geen dagelijkse bezigheid is. U zit mogelijk met allerlei vragen. Daarom denken wij met u mee en houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor uw nieuwe bed. We nemen alle zorgen uit handen, vanaf de eerste kennismaking tot het ‘instapklaar maken’ van het seniorenbed door onze vakkundige monteurs. In onze showroom met stijlvolle seniorenbedden geven wij u graag advies. Als dat u beter past bezoeken wij u ook thuis.

50 plusser spring op bed

Afmetingen

Wat is de beste afmeting voor uw seniorenbed? Wij maken een bed liever niet te klein, maar houden ook rekening met de beschikbare ruimte. Elk bed wordt door onszelf speciaal voor u ontworpen en door onze eigen vakmensen gemaakt. Zodoende is werkelijk elke afmeting mogelijk.

1 persoons seniorenbedden

Een slaapkamer met een 1 persoons seniorenbed is net zo leuk in te richten als een slaapkamer voor 2-personen. Samen met onze expertise en wellicht wat meedenken van familie of vrienden ontwerpt u bij De Suite de slaapkamer van uw dromen.

 • 80×200
 • 80×210
 • 90×200

Twijfelaar seniorenbedden

Een bed voor u zelf alleen, maar dan wel lekker breed. Dat kan met een twijfelaar seniorenbed van bijvoorbeeld 100 of 120 cm breed. Dit zijn de meest gekozen twijfelaar afmetingen:

2 persoons seniorenbedden

De Suite is gespecialiseerd in het maken van bedden voor ouderen. Een 2 persoons seniorenbed kunt u werkelijk in elke afmeting laten maken, extra breed of extra lang. Dit zijn de afmetingen die we het meeste maken:

 • 160×200
 • 180×200
 • 180×210

Een seniorenbed afgestemd op uw lichaam

Meer dan in een normale beddenwinkel wordt u nauw betrokken bij de samenstelling van uw eigen bed. U praat u met echte vakmensen die met verstand van zaken alle tijd nemen om voor u het perfecte seniorenbed te maken. Afgestemd op uw lichaam, ergonomisch en passend bij uw persoonlijke situatie.

100% Nederlands vakmanschap

Bij De Suite in Moordrecht vindt u nog echt Nederlands vakmanschap. Alle bedden en boxsprings worden in onze eigen moderne werkplaats gemaakt, waar met passie en vakmanschap aan ‘het meest gebruikte meubel in huis’ wordt gewerkt. We vinden dan ook dat een bed degelijk, duurzaam en uiterst prettig in gebruik moet zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de seniorenbedden, waarbij gebruiksgemak en veiligheid nog belangrijker zijn.

Maak kennis met ons familiebedrijf

De Suite is een echt familiebedrijf opgericht door Wim Hofman sr. Wat begon met matrassen op maat voor mensen met rugklachten is uitgemond in een beddenspeciaalzaak waar onder andere veel seniorenbedden worden gemaakt. Wim senior is nog steeds werkzaam als een van de adviseurs, samen met zijn drie zoons en neef Wim Hofman junior. Het ontwerpen van de bedden en het aansturen van de productie laat hij inmiddels over aan de nieuwe generatie.

luxe slaapkamer met seniorenbed

Beter omgaan met slaapproblemen

Een goede nachtrust is onmisbaar om overdag energiek te kunnen functioneren. Helaas hebben veel senioren moeite met goed slapen. Het in slaap vallen is lastig en ook doorslapen is voor veel ouderen een probleem. De oorzaak kan liggen in pijnklachten, stijfheid en gewrichtsklachten. Maar ook spanning – zowel fysiek als mentaal – kan ervoor zorgen dat het lichaam niet klaar is voor een langere periode van diepe rust. Slaapproblemen komen bij het ouder worden steeds vaker voor. Men wordt oververmoeid en maakt onrustige nachten.

Toch is een goede nachtrust vinden voor iedereen mogelijk. Met een matras op maat, volledig afgestemd op uw lichaam en uw persoonlijke omstandigheden. Daarbij is niet alleen uw postuur belangrijk, maar ook uw slaaphouding, persoonlijke voorkeur voor hard of zacht liggen en eventuele lichamelijke klachten. We weten voor iedereen het juiste matras te maken en kunnen met unieke technologische innovaties zelfs de spanning in het lijf verminderen.

Het juiste matras voor ú

In een persoonlijk gesprek wordt eerst aandachtig naar u geluisterd waarna tijdens het proefliggen wordt bepaald welke samenstelling voor u het beste is. Wij geloven in persoonlijke oplossingen:

 • zoals bij spier-, rug- en nekklachten of als er sprake is van motorische klachten;
 • zo zijn er mensen voor wie zacht liggen al snel moeite geeft met omdraaien in bed, bijvoorbeeld bij de ziekte van Parkinson;
 • er zijn mensen die hebben én brede schouders, met pijn in hun schouders, slapen op hun zij én houden van een laag kussen. Voor hen maken we matrassen met speciale schouderzones;
 • sommige ouderen hebben te maken met gevoelige drukpunten en houden toch van stevig liggen. Voor hen maken we het matras drukverlagend;
 • en zo zijn er honderden specifieke situaties.

We kijken dus per persoon wat er moet gebeuren. Daarom maken we elk matras op maat, van hoofd- tot voeteinde. We houden met elk deel van uw lichaam rekening om op de juiste plek de juiste ondersteuning te geven. Zo verbeteren we de slaapkwaliteit en begint u na een goede nacht uitgerust en fit aan een nieuwe dag.

dwarsdoorsnede matras met FPS

Ontspan, herstel en verminder pijn met FPS-technologie

Innovatief zijn ook onze bedden en matrassen met een ingebouwd Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem. Subtiele geluidsgolven stimuleren uw bloedsomloop en ontspannen uw spieren. De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuro-pathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

Een seniorenbed dat helpt tegen rusteloze benen

Veel ouderen krijgen last van rusteloze benen en wij kunnen daar bij helpen, door FPS-technologie in het bed te bouwen. Onrustige benen zijn vervelend en kunnen een behoorlijke ontwrichtende uitwerking hebben op iemands leven. Zo zorgt de onrust ’s nachts voor slechter slapen met een negatieve invloed op het algemeen welbevinden. Sommigen nemen dan ook hun toevlucht op medicatie. Maar voor veel mensen ligt augmentatie op de loer, wat inhoudt dat klachten na verloop van tijd alleen maar erger worden. Gezonder en zonder enig risico is het behandelen van rusteloze benen met laag frequent geluid. De doorbloeding wordt gestimuleerd en spierspanning neemt af, wat rust geeft in benen en voeten. Speciaal hiervoor kunt u kiezen voor het ‘Legs & Feet’ programma, elke dag en op elk moment.

met een rechte rug maakt deze 65 plusser het bed op

De hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu

De oudere die niet kan wennen aan het etiket ‘senior’ en navenante vormgeving kunnen we geruststellen. Want zelfs onze seniorenbedden met hoog laag functie zijn net zo fraai als een luxe boxspring. Daarmee is een hoog laag boxspring hét seniorenbed van deze tijd. Bij tweepersoons bedden kunt u hoog laag aan één of beide zijden kiezen, aan de buitenkant ziet u geen verschil. Het is dus voldoende om één deel in alles te voorzien – inclusief het hoog laag systeem – en het andere deel helemaal niet. Een hoog laag boxspring is ook mogelijk als eenpersoons seniorenbed, zelf tot 120 cm breed!

Langer thuis wonen

Als u te maken heeft met thuiszorg dan is een ergonomische bedhoogte belangrijk. Daarom is het niet onverstandig om uw bed uit te voeren met een hoog laag systeem. Zo anticipeert u op de toekomst om zo lang mogelijk thuis te wonen. Ook wanneer u met eventuele gezondheidsproblematiek te maken krijgt. Fysieke problemen kunnen voor een behoorlijke uitdaging zorgen in de slaapkamer. In en uit bed gaan kan lastig zijn, het omdraaien is soms moeilijk en vaak is ook de fysieke en mentale belasting voor de partner hoger. Terwijl uw lichaam juist meer rust en ontspanning nodig heeft. Een hoog laag boxspring biedt dan vele voordelen.

Een senioren boxspring moet niet te zacht zijn

Veel boxsprings zijn voor ouderen te zacht en veren te veel mee. Als bewegen al meer moeite kost gaat omdraaien op een te zacht bed extra lastig. Daarom stemmen wij de hardheid van de boxspring af op uw persoonlijke situatie en zorgen we dat deze niet te zacht is. Zo verliest u niet onnodig veel energie bij het omdraaien en kunt u stabiel zitten bij het in- en uit bed stappen.

hoog laag boxspring met uitleg opties

Makkelijk schoonmaken

Een hoog laag boxspring maken we deelbaar en verrijdbaar, zodat u eenvoudig tussen de bedden kunt. Zo wordt stofzuigen onder het bed een stuk makkelijker. Bij een verrijdbaar bed staan de wielen naar binnen, zodat u uw tenen niet kunt stoten. Daarnaast zijn de wielen geremd en geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. Ook de bekleding is goed schoon te maken, omdat we de hoog laag boxsprings stofferen met vocht- en vuil-werende stoffen.

Bed makkelijk opmaken

Worstelt u ook zo met het opmaken van het bed? Met een hoog laag boxspring wordt dat een stuk makkelijker. Zowel bukken is niet meer nodig als met moeite over het bed heen reiken om bij het midden te komen. U zet het seniorenbed eerst in een hoge stand en vervolgens kunt u de bedden van elkaar splitsen.

vrouw zit aan kaptafel tegenover bed
diverse kasten in senioren slaapkamer

Uw seniorenbed compleet maken

Ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt. Niet alleen met een comfortabel seniorenbed maar ook met handige nachtkastjes, een commode of een bijpassende kaptafel; tot in de puntjes op elkaar afgestemd inclusief stijlvol beddengoed. Wij zijn uniek in onze veelzijdige aanpak en vervullen al uw wensen voor de complete slaapkamer. Zelfs met slaapkamerkasten op maat, gordijnen en vloeren.

Ook een slaapkamer inrichten met het bestaande meubilair – of een deel daar van – is vaak prima mogelijk. Zonder de kwaliteit en ergonomie uit het oog te verliezen maken we het meest geschikte seniorenbed. Zo sluiten we haarfijn aan bij uw wensen en denken we oplossingsgericht met u mee. We adviseren over het bed, de kasten en helpen bij het kiezen van kleuren en materialen. Samen met een goed doordacht slaapkamerontwerp komen we tot een volmaakt resultaat.

Dekbedden en beddengoed

Als u ouder wordt zult u steeds meer plezier ervaren van hoogwaardig beddengoed. Bijvoorbeeld van een dekbed gevuld met grootvlokkig ganzendons. Zo’n heerlijk donzen dekbed isoleert uw lichaamswarmte beter en zorgt dat het omdraaien in bed minder moeite kost. Wanneer u dat combineert met een fijn geweven katoenen dekbedovertrek zult u nóg lekkerder slapen. Daarom werken we graag met de prachtige dekbedovertrekken van Christian Fischbacher.

Nachtkastjes, commodes en kaptafels

Maak uw seniorenbed compleet met onze bijpassende nachtkastjes, commodes en kaptafels. Zo creëert u handige opbergruimte met slaapkamer accessoires die naadloos aansluiten bij de stijl van uw bed en de slaapkamer inrichting. Bijvoorbeeld met een zwevend nachtkastje om handig te kunnen schoonmaken. Of een commode op werkhoogte met lekker veel laden. We maken alle meubels zelf, van eersteklas materialen en klaar voor jarenlang intensief gebruik.

Slaapkamerkasten

De praktische overwegingen bij het maken van een seniorenbed zien we voor een deel terug bij slaapkamerkasten voor ouderen. Zo moet u makkelijk overal bij kunnen en zonder moeite een deur of lade open kunnen maken. Verder zijn loopruimtes belangrijk, want mogelijk heeft u later meer ruimte rondom het bed nodig. Daarom gaan we creatief om met de beschikbare ruimte en maken we het kastinterieur volledig op maat. Ook de kleuren en vormgeving van de kasten brengen we in overeenstemming met de slaapkamer. Het leuke is dat u dezelfde materialen kunt laten terugkomen in het bed en de nachtkastjes.

showroom met diverse seniorenbedden

Een seniorenbed laten maken bij De Suite

Een seniorenbed koopt u pas op latere leeftijd en dan maakt u andere afwegingen dan vroeger. Maar waar moet u dan precies op letten? Wat is een seniorenbed eigenlijk? Wat zijn voor u de beste keuzes? De zoektocht naar de perfecte nachtrust begint bij ons altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen en eventuele slaapproblemen echt goed te begrijpen. We kijken wie ú bent en houden met alles rekening om het perfecte bed te maken.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze stijlvolle showroom in Moordrecht. Wij begeleiden u met een uitgebreid advies en geven inspiratie voor uw nieuwe bed. Er is alle ruimte om rond te kijken en via de showroom loopt u zo het atelier en de werkplaats in. Alwaar ijverig wordt gewerkt aan de seniorenbedden van toekomstige eigenaren van een echte “De Suite”.

Persoonlijk advies aan huis

Heeft u liever een advies bij u thuis? Op afspraak bezoeken wij ook aan huis om ter plekke te bekijken wat in uw situatie het beste is. Zo kan het zijn dat u het nieuwe seniorenbed wilt combineren met een deel van het bestaande bed. Of mogelijk kunt u door persoonlijke omstandigheden lastiger naar ons toe komen. Ook bij u thuis kunnen wij u vertrouwd maken met onze persoonlijke en zorgvuldige werkwijze.

Veel gestelde vragen

Een seniorenbed is een 1-persoons of 2-persoons bed dat een ideale bedhoogte heeft en een breedte van 90 tot 120 cm breed. Logischerwijs wordt een seniorenbed meestal voor ouderen gemaakt. Seniorenbed zagen er altijd wat oubollig uit, maar tegenwoordig zijn ze ook met een eigentijdse vormgeving van bijvoorbeeld een luxe boxspring verkrijgbaar.

Het beste seniorenbed heeft een hoogte die bij u past en is elektrisch verstelbaar. Het beste bed voor ouderen die voorbereid willen zijn op de toekomst is een hoog laag bed dat ook geschikt is voor de zorg.

Het verschil tussen een seniorenbed en een zorgbed is de bedhoogte en de hoogte verstelling. Bij een seniorenbed wordt vooral naar de bedhoogte gekeken, terwijl een zorgbed altijd een hoogteverstelling voor de verpleging heeft. Maar bij De Suite kunt u ook van uw seniorenbed een zorgbed maken.

De hoogte van een seniorenbed is tussen de 45 en 65 cm hoog. De instaphoogte is belangrijk en is bij een seniorenbed vaak iets hoger dan bij een standaard bed. Dat vergemakkelijkt het in en uit bed stappen. Daarom maken we de zithoogte van een bed altijd op maat, afgestemd op uw lengte en de moeite die u mogelijk heeft om in- en uit bed te stappen.

De breedte van een seniorenbed is 120 cm breed als twijfelaarmaat. De smallere seniorenbedden zijn 90 of 100 cm breed. Wanneer u nog smaller wilt, dan is het raadzaam om dat alleen te doen vanwege de beschikbare ruimte.

Bij uw seniorenbed kunt u een elektrisch deken gebruiken. Een bed van De Suite wordt dan voorzien van een speciale doorvoer in de bodem, zodat het snoer van het elektrisch deken door de bodem en kan en niet buitenlangs hoeft.

Een seniorenbed is vanaf € 4.520,- verkrijgbaar. In de prijs van dit seniorenbed is inbegrepen:

 • het juiste matras voor u
 • de hoog laag verstelling
 • hoofd- en voetverstelling
 • kantelmechanisme
 • wielen met rem
 • zithoogte op maat
 • vocht- en vuilwerende bekleding
Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.