U bent hier: 5 Parkinson

Parkinson

Mensen met parkinson hebben vaak moeite met ontspannen en met het omdraaien in bed. Onze specialisten kunnen helpen met het juiste bed en met FPS-ontspanningstechnologie. Het juiste bed helpt beter om te gaan met de ziekte van Parkinson. U slaapt beter, bent overdag minder gespannen en beter uitgerust.

bed bij parkinson

Beter slapen bij Parkinson

Onze ervaring met de ziekte van Parkinson

Al meer dan 10 jaar zien wij dagelijks met mensen met de ziekte van Parkinson. De ziekte kunnen wij niet wegnemen, maar wij kunnen u het leven in de slaapkamer en vaak ook daarbuiten wel makkelijker maken. We weten dat leven met parkinson veel energie kost en dat een goed bed extra belangrijk is. Bovendien kunnen we echt iets doen aan de spanning in het lijf, door FPS-technologie toe te passen in het bed. Deze techniek leerden we in 2012 kennen door een klant met parkinson, sindsdien helpen wij wekelijks verschillende mensen met parkinson en staan we elke maand in het Parkinson Magazine.

Hoog laag bedden

De Suite is gespecialiseerd in het maken van hoog laag bedden voor mensen met de ziekte van Parkinson. We letten daarbij speciaal op het makkelijk in en uit bed komen. Het mooie is dat u een hoog laag bed precies naar uw eigen smaak kunt laten maken.

Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van De Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg. U vindt bij ons een uitgebreide collectie bedlampen die we in of aan de hoofdpanelen kunnen bouwen.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
L
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie. Deze succesvolle toepassing geldt ook voor mensen die stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Bij De Suite kijken we nauwkeurig welke verlichting daar het beste voor is. Zo wilt u dat het licht ook nog aan staat (of weer aan gaat) wanneer u terug komt in de de slaapkamer. Daarnaast bouwen we de led uitstapverlichting altijd op een handige plek in, waar u bijvoorbeeld de armatuur niet kunt raken met de stofzuiger.
Houten bed met hotspots

Deelbare bedden

Ideaal met opmaken en schoonmaken: een deelbaar houten bed.
Hoog laag bed icoon

Hoog laag verstelbaar

Elk bed van de Suite is hoog laag verstelbaar te maken. Ideaal voor bij het opmaken of de eventuele verzorging aan bed.

Ingebouwde bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

Nachtkastjes

Wij denken graag een stapje verder om uw bed compleet te maken. Zo maken we nachtkastjes op maat – zowel met als zonder laden- die perfect passen bij de stijl van uw bed.
FPS-technologie

FPS-technologie

De weldadige werking van deze ontspanningstechnologie reduceert lichamelijke klachten. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

FPS maakt leven met Parkinson makkelijker

Met het toepassen van FPS in het bed wordt het leven met parkinson makkelijker. FPS zorgt voor een betere doorbloeding en verlaagt de spierspanning en stijfheid van het lijf. Hierdoor wordt ontspannen makkelijker en wordt de ‘parkinson-achtige’ onrust verlaagd. FPS heeft een doorwerking: bij regelmatig gebruik heeft u ook overdag voordeel van de technologie die in het parkinson matras zit.

Minder onrust

Door het gebruik van een variatie in frequenties treedt resonantie op en ontstaan vibraties in het lichaam. De lange pulsen verlagen de spanning in het lijf en daarmee de onrust en beweegelijkheid.

Minder stijfheid

De variatie in frequenties zorgt voor een verbetering van de bloedsomloop. Hierdoor worden spieren soepeler, gaat ontspannen liggen makkelijker en kost het omdraaien in bed minder moeite.

Beter slapen

Beter ontspannen en minder stijfheid dragen bij aan betere nachten. In slaap komen gaat beter en de lagere lichaamsspanning zorgt voor beter doorslapen.

senior stapt uit bed

Meer energie

Leven met parkinson kost veel energie. Met het FPS systeem kunt u tot een diepe rust komen en aan uw herstel werken. Na een behandeling merkt u direct dat u meer energie heeft.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Klantervaringen

senioren zitten op hoog laag bed

Minder verkramping zorgt voor betere nachten

Meneer van Galen had door de Parkinson last van verkramping en kon zijn hoofd niet ontspannen en plat op het kussen kan leggen. FPS bracht rust en ontspannen liggen is eindelijk weer mogelijk. “Elke nacht ging het weer een beetje beter.”

ervaring met hoog laag bed bij parkinson

Hoog laag bed bij Parkinson

Anita heeft de ziekte van Parkinson en heeft met het oog daarop voor een hoog laag bed gekozen. Voor haar is dat belangrijk wanneer ze meer moeite krijg met het uit bed stappen. Dat is gelukkig niet zoveer. De deelbare functie van het hoog laag bed gebruikt ze al wel met regelmaat.

klant met parkinson

Minder moe bij het opstaan

Marinus is 7 jaar geleden gediagnostiseerd met de ziekte van Parkinson. Het oude bed was aan vervanging toe met name omdat omdraaien in bed met parkinson lastig is. Door te zoeken naar ‘matras en parkinson’ kwam hij bij De Suite terecht.

klant met parkinson op hoog laag bed

Zonder moeite uit bed komen

Jan hielp Ria uit bed, zorgvuldig en met alle liefde. Toch zochten ze naar meer gemak. De sta-op functie wordt dan ook elke dag meerder keren gebruikt. Daarnaast hebben we speciale aandacht gegeven aan het omdraaien in bed en hebben we het bed vooralsnog zonder draaibuddy geplaatst.

Specialist in bedden voor mensen met Parkinson

Veel mensen met parkinson zijn vermoeid door de aanhoudende spanning in het lijf. Dat kost extra energie en bovendien is een ontspannen slaaphouding vinden vaak lastig. Daar kunnen we met FPS veel in betekenen en sinds we met deze techniek werken helpen we elke dag wel 1 of 2 mensen met parkinson.

Bed op maat

Naast een fijne en passende uitstraling moet het bed vooral handig in gebruik zijn. We werken met allerlei aanpassingen – om bijvoorbeeld het omdraaien en opstaan makkelijker te maken – maar om u mentaal te stimuleren gaan we niet verder dan nodig. De meeste aanpassingen kunnen we later altijd nog uitvoeren wanneer de persoonlijke situatie daar om vraagt.

Hoe kunnen wij helpen?

Wij vertellen u graag hoe onze bedden het verschil kunnen maken bij parkinson. Maak een afspraak in de showroom of bij u thuis, wij helpen mensen met parkinson in heel Nederland en België.

expert in seniorenbedden en hoog laag bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.