Houten bedden

Ontdek de natuurlijke schoonheid en warmte van houten bedden. Doe inspiratie op in de showroom en neem zelf een kijkje in de meubelmakerij.

Als het om houten bedden gaat, heeft u bij De Suite dé keuze. Via onze eigen meubelmakerij kunnen we uw houten bed in nagenoeg alle mogelijke afmetingen, houtsoorten en afwerkingen leveren. Bijpassende kasten op maat, een room divider of nachtkastjes uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de houten bedden.

minimalistisch houten design bed

Design bed van hout

Hout is het aangewezen materiaal om een design bed te maken. Notenhout bijvoorbeeld is een prachtige houtsoort met een rood-bruine kleur en een levendige tekening in het hout.

robuust massief eiken houten bed

Massief houten bed

In massief hout heeft u ruimte keuze uit bijvoorbeeld eiken hout, noten, kersen en beuken.  U kunt een massief houten bed helemaal naar eigen wens samenstellen.

noten houten design bed pace

Houten bed Pace

Dit houten design bed is gemaakt van Amerikaans walnoten hout. Het brede hoofdpaneel is voorzien van twee zwevende nachtkastjes en de ombouw is zwevend gemonteerd op een terugvallende plint.

meubelmaker in zagerij

Van ontwerp tot productie

Alle slaapkamer ideeën en inspiratie komen voor het eerst samen in het ontwerp. Daarmee zorgen we dat uw en onze ideeën vorm krijgen met als einddoel: het allermooiste houten bed.

Detail van een design bed van hout

Massief en gefineerd hout

Als wij een houten bed op maat voor u mogen maken doen we het ook goed. We werken met massief en gefineerd hout, wat altijd een prachtige uitdaging is voor onze meubelmakers.

fsc gekeurd hout

FSC gekeurd hout

De natuur heeft een rijke collectie aan houtsoorten. Met het keurmerk van het Forest Stewardship Council (FSC) gebruiken we alleen hout van verantwoordelijk beheerde bossen.

eiken houten bed

Eiken houten bed

Eiken hout is dé alleskunner onder het de houtsoorten. Het is niet alleen wijd verkrijgbaar in allerlei afmetingen en diktes, maar eiken hout is in vele tinten af te werken.

noten houten design bed

Design bed in noten

Dit exclusieve houten design bed is gemaakt van notenhout in 2 verschillende voegwijzen. Het hout is dosse gevoegd op het hoofdpaneel en kwartiers op de bedombouw.

olijf houten bed met mahonie

Duo Pezze olijf-mahonie

Deze Duo Pezze is volledig van hout gemaakt uitgevoerd in mahonie voor de ombouw en de nachtkastjes. Het lage hoofdpaneel is gemaakt van het karakteristieke olijfhout.

eiken houten design bed duo pezze

Duo Pezze eiken hout

Voor dit bed hebben we een genoeste eiken hout gebruikt dat samen met het leerdoek op het hoofdpaneel een stoere uitstraling geeft in deze moderne slaapkamer.

pallisander houten bed

Palissander Santos

Dit hed is volledig gemaakt van Palissander Santos hout. Het lichte spinthout tekent zich scherp af tegen het donkere kernhout. De kleur van het kernhout kan per soort variëren van roest- tot donkerbruin.

bijzonder bed model finotore in combinatie met red hum hout

Hout en stof combineren

We maken mooie gestoffeerde bedden en stijlvolle houten bedden. Maar waarom kiezen? Bij het inrichten van een slaapkamer is het mooi om materialen te combineren. 

houten boxspring

Houten boxsprings

Normaal gesproken wordt een boxspring gestoffeerd, maar waarom zie je nooit eens een houten boxspring? Juist de krachtige en rijke uitstraling van hout past bij prinsheerlijk slapen op een luxe boxspring.

Advies van de beddenmakers

Waar moet u op letten bij een nieuw bed? Maak kennis met echte beddenmakers die al 40 jaar unieke bedden ontwerpen, maken én leveren.

Keuze in hout

U kunt kiezen uit vele houtsoorten, waaronder eiken, noten, teak, beuken, kersen en wengé. Voor de afwerking gebruiken we lak of slijtvaste hardwax-olie.

Categorie
Donker
Eiken
Exoten
Licht
Noten
Traditioneel
Vintage
Wengé
Shinnnoki Triba Mineral
Chocolate Oak
Raven Oak
Stardust Walnut
Chocolate Oak
Raven Oak
Eiken Vivaci
Eiken Rustiek
Eiken Natural
Shinnoki Ivory Oak
Shinnoki Milk Oak
Oak Harlem Vintage
Oak Hoboken Vintage
Oak Vintage Baltimore
Zebrano
Wengé
Bamboe
Olijf hout
Redgum
Palissander Santos
Mahonie Sapeli
Teak
Shinokki Dusk Frakée
Beuken
Shinnoki Shalk Ash
Berken
Esdoorn
Shinnoki Ivory Oak
Shinnoki Milk Oak
Frozen Walnut
Frozen Walnut
Amerikaans Noten
Stardust Walnut
Cinnamon Walnut
Mahonie Sapeli
Kersen
Teak
Beuken
Berken
Esdoorn
Eiken Vivaci
Eiken Rustiek
Eiken Natural
Amerikaans Noten
Bamboe
Olijf hout
Redgum
Shinokki Dusk Frakée
Eiken Rustiek
Cinnamon Walnut
Oak Harlem Vintage
Oak Hoboken Vintage
Oak Vintage Baltimore