Bedden & boxsprings

Word elke ochtend uitgerust wakker in een slaapkamer die niet alleen mooi is, maar ook uw comfort en gezondheid vooropstelt.

U bent uniek! Daarom maken wij bedden persoonlijk voor u op maat. Met liefde, vakmanschap én kennis van het menselijk lichaam. Al 40 jaar weten wij voor iedereen – wat uw situatie ook is en welke wensen u ook heeft – het juiste bed te maken. U bent van harte welkom voor persoonlijk advies en inspiratie in onze showroom en productie.

noten houten design bed duo pezze

Design bed Duo Pezze

Elke Duo Pezze wordt speciaal voor u ontworpen met gevoel voor stijl en met verstand van goed slapen. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van dit bijzondere design bed.

design boxspring manifesto

Boxspring Manifesto

Een Manifesto is voorzien van handige zwevende nachtkastjes die we vrij van de vloer monteren. Het hoofdpaneel heeft een strakke vormgeving.

luxe boxspring finotore

Boxspring Finotôre

De Finotôre heeft een hoofdpaneel met capitonneringen in ruitvorm die we met een extra bolling stofferen. Zo krijgt het bed een exrra rijke uitstraling.

scandinavisch design bed ferrara

Design bed Ferrara

Het strakke en ingetogen ontwerp is kenmerkend voor dit bed met Scandinavisch design. De grootte van het hoofdpaneel is vrij te bepalen en naar keuze krijgt het bed een houten plint.

design bed embrace

Design bed Embrace

De Embrace is een modern vormgegeven bed met een breed hoofdpaneel, dat is voorzien van zijpanelen en zwevende nachtkastjes.

houten design bed pace

Houten design bed

Dit houten design bed met zwevende nachtkastjes is gemaakt van Amerikaans walnoten hout en staat gemonteerd op een terugvallende plint.

Advies van echte beddenmakers

Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuw bed? Lees meer over onze werkwijze, tips en adviezen uit 40 jaar ontwerpen, maken en leveren van bedden op maat.

minimalistisch houten design bed

Houten design bed

Dit volledig houten bed is gemaakt van Amerikaans noten met een hoofdpaneel dat heel lichtjes is afgerond en bedpootjes die wat taps toelopen.

luxe boxspring durante met klassiek vormgeving

Boxspring Durante

De Durante past goed in een klassieke of luxe slaapkamer. De zijwangen van het hoofdpaneel maken we van hout in combinatie met de zwevende nachtkastjes.

boxspring Ferrara met TV-hocker

Boxspring Ferrara met TV-lift

Deze boxspring heeft een breed hoofdpaneel met wandlampen en aan het voeteinde een hocker waar een TV in verborgen zit.

design bed van noten hout

Houten design bed op maat

Een bijzonder houten design bed met extra hoog hoofdpaneel en een voeteinde dat in verstek doorloopt. Gemaakt van massief ogend notenhout.

“We zijn de enige die dit bed hebben, dat voelt speciaal”

Een bed van De Suite is altijd individueel vorm te geven. Dit geldt dus ook voor tweepersoonsbedden: heeft uw partner andere slaapvoorkeuren dan u? Bij De Suite vindt u de luxe die u zoekt.

Nieuwe bedden & foto-reportages

We laten u graag onze nieuwste bedden zien of foto-reportages van bedden bij mensen thuis. U doet inspiratie op voor u nieuwe bed en leest hoe we zorgen voor het juiste bed en het juiste matras.

bijzonder bed model finotore in combinatie met red hum hout

Boxspring Finotôre met achterpaneel in eucalyptus hout

Hout en stof combineren kan een prachtig resultaat opleveren zoals bij dit bed waarbij het hoofdpaneel Finotôre is geplaatst voor een achterpaneel van eucalyptus red gum hout.

zolder slaapkamer met bed onder schuin dak

Bed met "lange vingers" hoofdpaneel

Het hoofdpaneel van dit bed is gemaakt uit een lange rij kleine wandpanelen die we ook wel ‘lange vingers’ zijn gaan noemen.

Hoog laag bed met FPS-technologie

Luc vertelt over zijn ervaring met FPS-technologie en zijn keuze om aan één zijde een hoog laag verstelling in te bouwen.

klant bij duo pezze bed

Complete slaapkamer met houten bed Duo Pezze en ladekast

Voor in hun nieuwe appartement realiseerden we deze moderne slaapkamer met houten bed. Peter geeft ons vol trots zijn slaapkamer en inloopkast zien.

Kwaliteit geeft rust

Bij De Suite gebruiken we alleen de beste materialen voor uw bed, kast, of zelfs complete slaapkamer. Alle materialen moeten van topkwaliteit zijn. Van het hout tot scharnieren en de matrasbekleding. “Kwaliteit geeft rust” is wat wij door de jaren heen hebben geleerd.

de suite bezoek hoog laag beddden showroom

Bekijk ons unieke bedden atelier