Klantervaringen

Bedden en boxsprings

Zorgvuldig ontwerpen wij het bed naar uw wensen en omstandigheden. Dat kan zijn in geval van spier-, rug- en nekklachten. Maar ook als er sprake is van moeite met draaien en opstaan. Goed slapen gaat daarbij hand in hand met handige functies zoals een deelbaar bed of hoog/laag verstelbaar bed.

Bedden en boxsprings

Zorgvuldig ontwerpen wij het bed naar uw wensen en omstandigheden. Dat kan zijn in geval van spier-, rug- en nekklachten. Maar ook als er sprake is van moeite met draaien en opstaan. Goed slapen gaat daarbij hand in hand met handige functies zoals een deelbaar bed, elektrische boxspring of hoog/laag verstelbaar bed. Niet alleen goed slapen, maar ook een mooie slaapkamer is fijn. Ook dat kan bij De Suite, want onze meubelmakers creëren de mooiste bedden, seniorenbedden en boxsprings.

bedden en boxsprings op maat

Waarom een bed op maat?

Wij geloven in een maatwerk, omdat ieder mens uniek is. Eigenlijk verdient iedereen een bed op maat. Zo is de juiste ondersteuning geen overbodige luxe. Evenals een droog slaapklimaat waarbij het juiste beddengoed een rol speelt. Er zijn vele redenen te noemen om een bed op uw lichaam en persoonlijke omstandigheden af te stemmen.

Goed slapen is nooit standaard

Op een bed van De Suite slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker, omdat wij de matrassen afstemmen op úw lichaam en úw slaaphouding. Heeft u te maken met fysieke klachten zoals pijn in de onderrug? Heeft u te maken met een chronische ziekte zoals neuropathie of parkinson? Dan heeft u echt wat aan onze expertise!