Showroom

Zowel bij een showroom bezoek als een bezoek aan huis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen, waarbij we zoveel mogelijk van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Hartelijk welkom in onze showroom, de ideale plek voor uw oriëntatie. Ontdek onze bedden, slaapkamers en stoelen en ervaar de slimme oplossingen, zoals het hoog-laag bed, zelf. Voel de materialen, test de matrassen en probeer de FPS-technologie uit. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar. Liever een bezoek aan huis? Plan dan een huisbezoek.

showroom bedden en hoog laag bedden
showroom slaapkamerkast

Unieke bedden en complete slaapkamers

In de showroom kunt u met eigen ogen zien hoe de deelbare bedden werken, u ziet allerei houten bedden, design bedden, twijfelaar bedden én slaapkamerkasten op maat.

vrouw maakt 120x200 hoog laag bed op

Hoog laag bedden

In de showroom bedden staan de hoog laag bedden fraai opgesteld in zowel 2-persoons als twijfelaar uitvoeringen.

120x200 hoog laag bed unomezzo
meubelmaker maakt bed
naaister maakt bed

Uniek kijkje in de keuken

De Suite bestaat uit een showroom met direct hieraan verbonden de atelierruimte. Dat is uniek want nergens anders kunt u op deze manier het complete creatieproces volgen.

bediening fauteuil

Relax fauteuils en sta-op stoelen

Ervaar zelf onze relax-fauteuils en sta-op stoelen. Met vele opties verkrijgbaar zoals een elektrische hoofd- en voetensteun, een lendepomp en rugmassage.

relax fauteuils

Showroom en productie

Ambachtweg 10
2841LZ Moordrecht

0182 – 37 50 22
[email protected]

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10:30 – 17:00
Zaterdag van 10:30 – 16:00

Liever een bezoek aan huis? Plan dan een huisbezoek.

de suite showroom