Hoog laag bedden

Maak het leven weer makkelijk en ervaar het comfort en de elegantie van onze hoog-laag bedden. Kies voor een advies in de showroom of een afspraak bij u thuis.

U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed

Herkent u deze ongemakken?

Moeilijk in en uit bed stappen

’s Ochtends vermoeid opstaan

Opmaken kost extra moeite

Stofzuigen onder het bed is lastig

Maak het leven weer makkelijk

Krijgt u meer moeite met het opmaken en schoonmaken van het bed? Stapt u moeilijker uit bed? Een De Suite hoog laag bed maakt het leven weer makkelijker. Zonder in te leveren op vormgeving, zorgt u voor een veilig bed én voldoet u aan de arbo-regels.

√  Makkelijk in en uit bed stappen
√  Bed opmaken zonder bukken
√  Veilig (mantel)zorg verlenen

deelbaar hoog laag bed

Hoe kan een hoog laag bed ú helpen?

makkelijk opstaan uit hoog laag bed

Opstaan zonder kapriolen

Zelfstandig omdraaien en met gemak uit bed te stappen, waardoor uw dagelijkse routine minder belastend wordt. Wij vinden voor u de oplossing die bij úw specifieke situatie past, veilig en geschikt voor de (mantel)zorg.

senioren stel maakt hoog laag bed op

Geen gedoe met opmaken

Het is een lange termijn overweging en je hoopt het nooit nodig te hebben. Maar komt het toch zover, dan maakt een hoog laag boxspring de zorg beter, fijner en makkelijker. En al die tijd is het bed ideaal bij het opmaken.

Hoog laag bedden

senior maakt 1 persoons hoog laag bed ferrara op

1-persoons hoog laag bed

Een 1-persoons hoog laag bed maken we 80, 90 of 100 cm breed. Alle lengtematen zijn mogelijk en voor alle maten vindt bij ons bijpassende de hoeslakens.

Kijk verder

senior maakt boxspring 120x200 op

Twijfelaar hoog laag bed

Met een hoog laag bed van 120 cm breed heeft u lekker veel ruimte in bed en ten opzichte van het tweepersoons bed wint u aan loopruimte in de slaapkamer.

Kijk verder

vrouw stofzuigt tussen deelbaar hoog laag bed

2-persoons hoog laag bedden

De 2-persoons hoog laag bedden zien er net zo mooi uit als elke andere boxspring. U kunt het hoog laag systeem naar keuze aan beide zijden of aan één zijde laten inbouwen.

Kijk verder

hoog laag seniorenbed model finotore

Hoog laag boxspring Finotore

Stijl, comfort en gemak komen samen in deze stijlvol vormgegeven hoog laag boxspring.

Kijk verder

hoog laag boxspring manifesto

Hoog laag bed Manifesto

Modern vormgegeven hoog laag bed met handige zwevende nachtkastjes.

Kijk verder

houten hoog laag bed

Houten hoog laag bed

Deelbaar en verrijdbaar hoog laag bed van hout uitgevoerd met voetpanelen.

Kijk verder

hoog laag bed in combinatie met deel bestaande bed

Combineren met uw oude bed

Wilt u een hoog laag bed aanschaffen, maar de inrichting van uw slaapkamer zoveel mogelijk behouden? Dat is vaak goed mogelijk. We monteren de onderbedden namelijk nooit vast aan het hoofdpaneel. Zo blijven de bedden verrijdbaar én kunnen we het nieuwe hoog laag bed ook combineren met (een deel van) het bestaande bed.

senior maakt schoon tussen deelbaar bed

Hoog laag bed Durante

Dagelijks gemak en stijlvolle vormgeving met dit unieke hoog laag bed.

Kijk verder

hoog laag boxspring louvre

Hoog laag boxspring Louvre

De Louvre is een hoog laag bed met een rijk en vol gecapitonneerd hoofdpaneel.

Kijk verder

deelbaar zorgbed met hoog laag verstelling

Hoog laag bed Venta

Deelbaar hoog laag bed met telescopisch inklapbare zijhekken.

Kijk verder

Uitgebreid programma

Een hoog laag boxspring biedt het comfort van een verpleegbed voor als dat nodig is. Om makkelijker op te maken zet u het bed eenvoudig omhoog.

   Deelbaar en verrijdbaar
√   Zonder bukken uw bed opmaken
√   Makkelijker stofzuigen
√   Altijd een frisse slaapkamer

 • Rug- en beenverstelling
 • Hoog laag verstelling
 • Bereik tot 100 cm
 • Werklast tot 225 kg
 • Leesstand (fauteuil-positie)
 • Sta-op stand
 • Kantelfunctie
 • Persoonlijke vormgeving
 • Meer dan 20 hoofdpanelen
 • In stof, leer en hout
 • Bijpassende nachtkastjes
 • Ingebouwde bedlampen
 • Complete slaapkamer inrichting
 • Onderrijdbaar voor tillift
 • Uitstaphulp
 • Papegaai
 • Uitklapbaar bedhek
 • FPS-technologie

Meer informatie of een prijsopgave?

De Suite is een ervaren specialist in het maken van hoog laag bedden. Onze kennis over goed slapen, over het juiste bed en onze werkwijze staan aan de basis voor unieke bedden. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan contact met ons op.

hoog laag bed adviseur Wim

"Wij helpen al 25 jaar mensen met het vinden van hun hoog laag bed op maat. Daar zijn we als familiebedrijf trots op!"

Wim Hofman - Adviseur

slaapadviseur Wim

Hoog laag bed specialist

Met onze ruim 25 jaar lange ervaring in het maken van hoog laag bedden, kunt u bij De Suite uitgaan van persoonlijk en professioneel advies voor de keuze van het juiste matras, de juiste hoogte om eenvoudig op te staan en opties om moeiteloos om te draaien in bed.

Een hoog laag bed van De Suite is veel meer dan een verpleegbed voor de zorg, want even belangrijk is een stijlvolle vormgeving die past bij uw smaak. Bijvoorbeeld een luxe seniorenbed of misschien een stijlvol designbed? Een van onze specialisten adviseert u graag over de mogelijkheden.

Reviews op Google

Erg goede voorlichting. En belangrijker: heel goede bedden!

Frank Gerrits Avatar Frank Gerrits
09/01/2023

Top klasse adviezen, denken met de klant mee, denken zelfs aan eventuele toekomstig kunnen onstane problemen. Zeer klantgericht, service minded, bijna alles is mogelijk. Ongekend ging een wereld voor mij... Lees meer

Theo Bogers Avatar Theo Bogers
09/01/2023

Goede begeleiding met persoonlijke aandacht bij de aanschaf van een nieuw bed. De matrassen werden afgestemd op ieders persoonlijke voorkeuren. Ook de levering verliep snel en soepel. Wij zijn heel... Lees meer

marianne van der laak Avatar marianne van der laak
09/09/2023

Een volledig nieuwe slaapkamer was een belangrijk onderdeel van de renovatie van onze woning. Een beetje research op het net bracht ons tot bij De Suite. Op een voorzichtige vraag... Lees meer

Ludo De Pauw Avatar Ludo De Pauw
09/01/2022

Zeer deskundig advies gekregen omtrent slaapkamer keuzes !!

Marco Kroes Avatar Marco Kroes
09/01/2023

Vanaf de eerste binnenkomst, tot afleveren van het bed een geweldige service ervaren!! Wij hebben het contact met de suite als zeer prettig ervaren. Er wordt ruim de tijd... Lees meer

mariska Blonk Avatar mariska Blonk
09/02/2023

Veelgestelde vragen

De prijs van een bed is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. We maken de bedden in vele variaties en in verschillende prijsklassen.

Voor bijna iedere portemonnee hebben we een oplossing. Bent u benieuwd naar de prijs van het bed dat het beste past bij uw persoonlijke situatie? Meer over onze werkwijze.

Een hoog laag bed biedt de juiste ondersteuning voor uw lichaam. Heeft u bijvoorbeeld zorg nodig? Dan kunt u fijn in uw eigen bed blijven liggen. Een hoog laag bed dient namelijk ook als verpleegbed, omdat hij gemakkelijk in hoogte te verstellen is. Hierdoor ligt u niet alleen comfortabel, maar kan uw partner of de zorgverlener ook ergonomisch werken.

Ook wanneer u op dit moment niet zorgbehoevend bent, is een hoog laag bed een slimme keuze. Als u in de toekomst namelijk wel zorg nodig heeft of moet revalideren van een operatie, dan hoeft u dan geen ander bed aan te schaffen. Bovendien draagt een hoog-laagbed eraan bij dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Het bed wordt namelijk speciaal op uw heupbooghoogte afgesteld, waardoor u gemakkelijk zelf uit bed stapt.

Een aantal voordelen van een hoog laag bed:

Het bed is volledig in hoogte verstelbaar

Het is eenvoudig om zelf in en uit het bed te stappen

Zorgverleners kunnen op een ergonomische manier werken

U maakt eenvoudig schoon onder het tussen het bed

U maakt het bed op zonder te bukken en de rug te overbelasten

Een hoog laag bed is geschikt voor iedere levensfase. Voornamelijk ouderen, die moeite hebben met zelfstandig in en uit bed stappen, hebben hier baat bij. Maar ook veel jongere mensen kiezen voor hiervoor. Heeft u bijvoorbeeld last van rugklachten of heeft u veel bedrust nodig? Dan komt een hoog laag bed ook op jongere leeftijd goed van pas. En bent u van middelbare leeftijd en wilt u nu alvast investeren in een toekomstvriendelijk bed? Ook dan is het een goede keuze om voor een hoog laag bed te kiezen. Wanneer u in de toekomst onverwachts zorg nodig heeft, kan dit gewoon vanuit eigen bed verleend worden.

Voor mantelzorgers is een hoog laag bed ook raadzaam. Als u iemand verzorgt die bijvoorbeeld slecht ter been is of kampt met rugklachten, ondersteunt dit bed u. Met dit type bed is het namelijk eenvoudiger om zorg te verlenen op een hoogte die voor u fijn aanvoelt en ergonomisch werkt. Hiermee voorkomt u dat uw lichaam overbelast raakt.

In onze showroom in Moordrecht bekijkt u in alle rust verschillende typen hoog laag bedden. Bijvoorbeeld moderne stijlen, luxe boxprings, maar ook twijfelaars en complete slaapkamers. Stuk voor stuk zijn deze bedden geschikt als hoog laag bed én volledig met de hand gemaakt. Hiervoor worden alleen materialen van topkwaliteit gebruikt. Bezoek ook direct onze werkplaats en het atelier. Deze vindt u naast de showroom. Hier ziet en ervaart u het volledige proces van het ontwikkelen van een hoog-laagbed.

Bent u niet in de mogelijkheid de showroom te bezoeken? Dan komt onze verkoopspecialist Wim Hofman – of een van zijn zonen Bart, Casper of Rutger – langs bij u thuis. Zo hoeft u geen overhaaste keuze te maken. Neem hiervoor even contact met ons op met T. 0182-375022.

Nee, dat is niet nodig. Het hoog laag bed is aan beide kanten volledig naar eigen voorkeur samen te stellen. Het is dus mogelijk dat u slechts aan één kant van het bed voor een hoog-laagsysteem kiest. De meeste mensen kiezen voor de combinatie van een hoog laag bed met een elektrisch verstelbaar bed zonder hoog laag functie. De keuze is hierbij aan u.

In bepaalde gevallen komt u in aanmerking voor een vergoeding of gedeeltelijke vergoeding van uw hoog laag bed. Uw zorgverzekeraar dekt de kosten van een verstelbaar hoog laag bed of een speciale matras in sommige gevallen. Veelal wanneer u langdurig bedrust nodig heeft in een periode van revalidatie waarbij u verzorging nodig heeft.

U doet er in alle gevallen goed aan om eerst bij uw zorgverzekeraar te controleren of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw hoog laag bed. Hiermee voorkomt u dat u voor een onaangename verrassing komt te staan.