Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamerkasten 5 Inloopkasten

Inloopkasten

Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte maakt De Suite uw slaapkamer met inloopkast op maat. Ook in combinatie met een luxe slaapkamer. Stijlvol en functioneel; met de benodigde hangruimte, planken en laden. En voorzien van accessoires als een stropdassenrek, spiegels en schoenenvakken. Het interieur van een kast op maat kan in honderden kleuren gemaakt worden.

slaapkamer met inloopkast

Slaapkamers met inloopkast

Kastinterieur

luxe inloopkast op maat

Inloopkasten op maat

Een inloopkast kan reuze handig zijn, maar u heeft wel iets meer last van stofvorming op de planken. Weliswaar vindt niet iedereen dat een probleem, maar u kunt het wel voorkomen. Door middel van draaideuren op het interieur worden de kasten volledig afgesloten. Daarnaast toont zo’n inloopruimte met draaideuren ook wat opgeruimder. En bovendien kunt u kiezen uit vele mooie deuren.

luxe inloopkast

Luxe inloopkast op maat

Deze luxe kast is van alle gemakken voorzien. Maar liefst 8 meter aan hangruimte, 35 brede planken en 14 greeploze laden. Verder ziet u handige onderdelen zoals een planchet, schappen voor tassen en kastverlichting. In het midden van de ruimte hebben we een handige pouf gemaakt; handig en decoratief tegelijk.

grote slaapkamer met inloopkast

Inloopkast ontwerpen

Met behulp van ons tekenprogramma brengen wij uw inloopkast in beeld. Zo krijgt u vooraf een goed beeld van de mogelijkheden met onze CAD-tekeningen. Ook voor een complete slaapkamer met inloopkast kunt u een fraai ontwerp verwachten.

complete slaapkamer met inloopkast

Inloopkast met room divider

Als u genoeg ruimte over hebt, dan kunt u in de vrije ruimte een garderobe-tafel plaatsen. Daarmee kunt u prettig even een kledingstuk wegleggen of opvouwen. Maar ook voor kastruimte is een garderobe-tafel handig. Onder het blad kunnen we namelijk handige opbergruimte maken met laden en deuren.

boxspring tegen voorzetwand met daarachter de inloopkast

Inloopkast achter het bed

In het bijzonder voor langwerpige slaapkamers is een inloopkast met draaideuren een mooie oplossing. Als eerste trekt u een lijn op éénderde van de slaapkamer. Daarachter maken we dan de draaideurkast in de slaapkamer, die u links en rechts kunt binnengaan. En als tweede plaatst u het bed tegen de rug van de kast. In het geval van nieuwbouw is het fraai om dat met een tussenwand te doen.

inloopkamer met kasten op maat

Grote inloopkamer

Heeft u een ruimte in uw woning die kan dienen als inloopkast? Praat dan eens met de makers zelf. Bij De Suite krijgt u professioneel advies over de optimale indeling van uw inloopkast om de ruimte zo slim en stijlvol mogelijk te benutten. Bovendien wordt elke kast uitvoerig getekend en uitgewerkt zodat u vooraf een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw inloopkast.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.