U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Slaapkamer met inloopkast achter bed
slaapkamer met inloopkast achter bed

Slaapkamer met inloopkast achter bed

In deze ruime, op maat gemaakte slaapkamer, die werd gerealiseerd voor een klant in een nieuwbouwappartement, combineert De Suite moeiteloos comfort met functionaliteit. De kamer is ontworpen om zowel comfortabel als functioneel te zijn.Centraal staat een luxe boxspring, vergezeld van een stijlvolle tv-hocker. Achter het bed schuilt een slim ontworpen inloopkast, perfect geïntegreerd in de kamer. Dit ontwerp toont onze expertise in het creëren van persoonlijke slaapruimtes, waar elke vierkante meter optimaal wordt benut om van dromen werkelijkheid te maken.

Complete slaapkamer

tekening grote slaapkamer met inloopkast achter bed

Slaapkamer indeling

Wij creëren de slaapkamer van uw dromen, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

boxspring tegen voorzetwand met daarachter de inloopkast

Boxspring met inloopkast in stijl

De wand achter het bed is tijdens de bouw van het nieuwe appartement zodanig geplaatst dat we de inloopkast achter het bed optimaal konden indelen. Tegen de wand ziet u een deel van de luxe boxspring Manifesto met zwevende nachtkastjes.

inloopkast achter bed

Inloopkast met deuren

Bij het ontwerpen van deze inloopkast heeft de klant gekozen voor een rustige uitstraling door de inloopkast te voorzien van kamerhoge draaideuren. De ladefronten zijn uitgevoerd in noten, dezelfde kleur als voor de nachtkastjes gekozen is.

boxspring manifesto met nachtkastje en bedlamp

Bed met TV-lift

Wij maken onze meubels in eigen meubelmakerij waarbij een TV-hocker altijd wat extra aandacht vraagt om zowel de binnen- als buitenkant mooi af te werken. We gebruiken een TV-lift met een extra lage inbouw hoogte en een hoge uitslag. Hierdoor hoeven we de hocker niet al te hoog te maken om het design van het bed te versterken.

luxe boxspring manifesto met tv lift

TV aan voeteinde in hocker

Het is mogelijk om elk bed of boxspring te combineren met een TV-lift, geplaatst aan het voeteinde in een verdikt voetpaneel of een losse TV-hocker, gestoffeerd in dezelfde stof als het bed.

hocker met tv-lift
inloopkast achter scheidingswand

Inloopkast

De inloopkast biedt een zee van opbergruimte, waar dagelijks met plezier de perfecte outfit wordt gekozen. In ons ontwerp creëren we een ruimte die praktisch is, maar ook een statement maakt in uw huis.

inloopkast achter bed met deuren
inloopkast achter scheidingswand met bed

Slaapkamer gordijnen

Ontdek de perfecte slaapkamergordijnen bij De Suite, met expertise van Residenza. Verduisterende en in-between gordijnen bieden een combinatie van functionaliteit en esthetiek, terwijl Tamara van Blijswijk u persoonlijk advies geeft voor een stijlvolle slaapkamerinrichting die aan uw wensen voldoet.

vrouw doet slaapkamer gordijnen open

Wandmeubel

Naast de slaapkamer met inloopkast (op de linker foto ziet u aan het einde van de gang nog een klein doorkijkje) hebben we voor deze klant dit moderne wandmeubel gemaakt. Samengesteld uit vakken die ‘bewust asymetrisch’ verdeeld zijn in open vakken en deurtjes. Wij bespreken graag uw wensen en creëren een uniek meubelstuk dat perfect past bij uw ruimte en stijl.

wandmeubel op maat
jong stel liggend op houten bed
industriële japanse slaapkamer met houten bed en inloopkast
industriële japanse slaapkamer met houten bed en inloopkast

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.