hotel chique slaapkamer met inloopkast
U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotelchique slaapkamer met inloopkast
hotel-chique-slaapkamer

Hotelchique slaapkamer met inloopkast

De trotse eigenaren van deze slaapkamer kwamen met de vraag om van twee kamers één kamer te maken. Met de wens voor een ruime inloopkast, een op maat gemaakte boxspring en een slaapkamer interieur met een hotel chique uitstraling.

Kunnen wij u helpen? Wij maken slaapkamers precies hoe het wilt hebben. En wilt u iets anders maar u weet nog niet precies wat? Kom dan eens langs voor persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Projectfoto’s

moderne slaapkamer

In eerste instantie vroeg deze klant ons om een ontwerp voor een inloopkast in een aparte slaapkamer. Al schetsend ontstond het idee om deze kamer bij de slaapkamer te betrekken om daarmee een grote ruime kamer te creëren. De inloopkast is daarom met dichte deuren uitgevoerd. Midden in de kamer hebben we eeen room divider geplaatst die de hele kamer handig verdeeld in ‘slapen’ en ‘kleden’.

boxspring louvre met hoofdpaneel tot aan plafond

Boxspring Louvre

Het hoofdpaneel van deze boxspring is gecapitoneerd tot aan het plafond. In deze hotel chique slaapkamer een echte blikvanger! Voor het capitonneren gebruiken we nog traditionele technieken die we van onze oom hebben geleerd.

detail boxspring louvre
inloopkast met deuren

Inloopkast

De inloopkast hebben we precies op maat gemaakt in de beschikbare ruimte met een variatie in hoge en lage kasten. Omdat je vanuit het bed volledig zicht hebt op de inloopkast hebben we deze uitgevoerd met deuren.

detail inloopkast
hotel chique dressing table voor tassen

Dressing table

De walk in closet wordt optimaal benut door een dressing table. Ideaal om sierraden op te bergen of te gebruiken om kleding op te vouwen.

glazen blad dressing table