Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren over het bed waarin u het beste slaapt. Uw bed wordt vervolgens met zorg in ons eigen atelier samengesteld door onze ervaren meubelmakers.

Afmetingen van een twijfelaar bed

Een twijfelaar bed op maat is geliefd bij mensen die alleen in breed bed willen liggen. Wij passen de afmetingen van uw twijfelaar aan uw wensen en omstandigheden aan. De ideale afmeting is vaak 120 bij 200 centimeter, maar andere breedte- en lengtematen zijn bij ons altijd mogelijk.  Veel gekozen afmetingen zijn:

 • 100×200
 • 120×200
 • 120×210
 • 140×200

Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren over het bed waarin u het beste slaapt. Uw twijfelaar bed wordt vervolgens met zorg in ons eigen atelier samengesteld door onze ervaren meubelmakers.

Afmetingen van een twijfelaar bed

Een twijfelaar bed op maat is geliefd bij mensen die alleen in breed bed willen liggen. Wij passen de afmetingen van uw twijfelaar aan uw wensen en omstandigheden aan. De ideale afmeting is vaak 120 bij 200 centimeter, maar andere breedte- en lengtematen zijn bij ons altijd mogelijk. Veel gekozen afmetingen zijn:

 • Twijfelaar 100×200
 • Twijfelaar 120×200
 • Twijfelaar 120×210
 • Twijfelaar 140×200

twijfelaar bed 120x200 advies

Twijfelaar bed in verschillende uitvoeringen

De Suite maakt luxe twijfelaar bedden die stuk voor stuk uniek zijn. Ook uw twijfelaar kan geheel naar uw wens en smaak worden samengesteld. Een ledikant is een klassieke keuze, waarvoor u kunt kiezen uit vele fraaie houtsoorten. Daarnaast kunt u een twijfelaar ledikant of bedombouw ook in stof laten bekleden.

Twijfelaar boxspring

Wilt u graag een boxspring die van alle gemakken is voorzien? Wij maken deze geliefde bedvorm ook in het formaat van een twijfelaar. U kiest zelf voor de bekleding, het hout of de lakkleur. Ook het voor hoofdbord, het nachtkastje en andere accessoires vindt u bij ons een uitgebreid assortiment luxe materialen. Daarmee stelt u u moeiteloos de twijfelaar boxspring samen die bij u past.

twijfelaar hoog laag boxspring

Elektrisch verstelbare twijfelaar

Wenst u een twijfelaar waarvan het hoofd-, voet- en kniegedeelte elektrisch verstelbaar zijn? Wij voorzien onze twijfelaars graag van deze optie. Zo kunt u in uw twijfelaar aangenaam tv-kijken en lezen of comfortabel genieten van een ontbijt op bed. Bovendien kunnen wij een elektrisch verstelbaar bed – ook in twijfelaar maten – uitvoeren met een hoog-laag functie.

Uw twijfelaar bed geheel naar wens samenstellen

Slaapcomfort staat centraal bij elk twijfelaar bed dat wij vervaardigen voor onze klanten. De uitstraling van uw twijfelaar en slaapkamer is echter ook belangrijk. Om uw slaapkamer de uitstraling te geven die u wenst, kunt u bij De Suite uw bed geheel naar wens samenstellen. De afmetingen, het type matras, de verschillende bekledingsopties, de houtsoorten, de bijpassende accessoires en meubelen: u beslist. Geen wens is te gek voor onze meubelmakers.

twijfelaar boxspring
twijfelaar boxspring

We houden rekening met ú

 • Zelf de maat van uw bed kiezen;
 • Geheel naar wens samen te stellen, zeer ruime keuze in prachtige materialen;
 • Persoonlijk voor u gemaakt: uw bed is uniek;
 • Comfortabel slapen in een bed dat op uw slaapgedrag en -wensen is aangepast;
 • Mogelijkheid tot elektrische verstelbaarheid;
 • Verkrijgbaar met hoog-laag functie: een stijlvol alternatief voor het ziekenhuisbed.

Onze ervaring met lichamelijke klachten

Iedereen kan slapen zonder rugpijn

Als u rugklachten heeft, dan weet u dat een goede nachtrust goud waard is. Dan bent u blij wanneer uw twijfelaar bed uw rugpijn verlicht en tegelijk uw nachtrust verbetert. Maar niet elk bed is zomaar geschikt. Mensen kunnen immers heel verschillend zijn met ieder zijn of haar persoonlijke wensen. Daarom schieten wij niet met hagel, maar met scherp! Door het matras te maken dat precies bij uw lichaam en slaaphouding past.

Beter slapen met parkinson

Al meer dan 10 jaar zien wij dagelijks met mensen met de ziekte van Parkinson. Wij begrijpen dan ook dat het leven met parkinson soms een groot doolhof is. De ziekte kunnen wij helaas niet wegnemen, maar wij kunnen u het leven in de slaapkamer en vaak ook daarbuiten wel makkelijker maken. Een twijfelaar bed op maat kan daarom een uitkomst zijn.

Pijnlijke voeten in bed

Weliswaar zijn de klachten van persoon tot persoon verschillend. Maar bij de meesten treedt zenuwpijn juist in rust op en vermindert dat bij bewegen. En als je dan in bed ligt en je hebt overal pijn, dan probeer je daar verbetering in te brengen. In deze fase trekken mensen bij ons aan de bel. Heeft u neuropathie dan kunnen wij echt wat voor u betekenen.

Heeft u eerder last met bewegen dan in rust, dan kan er sprake zijn van etalagebenen (vaatvernauwing). Men denkt dan wel aan neuropathie, maar dat is het niet. Daar is wel eens verwarring over. Ook bij etalagebenen kan FPS uw kwaliteit van leveren verbeteren. Meer over FPS.

Makkelijk draaien en opstaan met een twijfelaar bed op maat

Veel mensen krijgen vroeg of laat moeite met opstaan of omdraaien in bed. Daarom moet een bed u de nodige stabiliteit bieden. Stabiel zitten, makkelijk opstaan en zonder weerstand draaien worden vaak onderschat. Vooral bij zacht slapen is het belangrijk dat het comfort wordt gecombineerd met voldoende ondersteuning. Zodoende verliest u zo min mogelijk energie die u gebruikt bij het opstaan.

Minder pijnlijke drukpunten

Mensen met reumatische klachten kunnen baat hebben bij een drukverlagend matras. Drukverlagende matrassen verminderen namelijk de gevoeligheid op drukpunten. Door uw lichaamswarmte wordt de matras bij uw drukpunten zachter, waardoor gevoelige plekken zoals schouders en heupen minder pijnlijk zullen aanvoelen.

Een twijfelaar bed bij overgewicht

Mensen met overgewicht hebben wat meer ruimte nodig in bed. Een twijfelaar bed is dan ook prettig om makkelijker te kunnen draaien in bed. Wij maken twijfelaar bedden in elke afmeting, bijvoorbeeld ook extra brede twijfelaar bedden van 140 cm breed.

We maken niet alleen de afmeting op maat, maar zorgen ook dat het matras past bij uw postuur. Daarbij bepaalt niet alleen uw gewicht de hardheid van uw matras, maar ook uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

Het geheim van een goed twijfelaar bed

Onze voornaamste taak is om nachtrust van goede kwaliteit te bieden. Samen met een bed dat fijn in gebruik is. Bijvoorbeeld met elektrische hoog laag boxsprings en FPS-ontspanningstechnologie. Wij produceren volledig in eigen beheer: op maat en voor iedere klant uniek. Want goed slapen is nooit standaard!

Advies twijfelaar bed

Om de wensen en mogelijkheden voor uw hoog-laag boxspring te bespreken, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Moordrecht. In onze showroom laten wij u de verschillende mogelijkheden zien en kunt u onze boxsprings en andere twijfelaar bedden uitgebreid testen. Wij staan u graag te woord over het bed dat het beste bij uw wensen en eventuele klachten past. U kunt tevens rondkijken in onze meubelmakerij om te zien hoe wij onze bedden vervaardigen.

Ook advies aan huis

Dagelijks zijn wij onderweg om onze klanten thuis advies gegeven. Ter plekke kunnen wij beoordelen wat in uw situatie het beste is, zodat een bezoek ook heel verhelderend voor u is. Daarnaast kunnen wij u ook precies vertellen wat de prijs bedraagt.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.