Twijfelaar bedden voor senioren

Met een speciaal twijfelaarb bed voor senioren wordt opmaken een stuk makkelijk en krijgt u hulp bij het opstaan uit bed.

Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed kopen bij De Suite

Wat is een twijfelaar bed? Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom maken onze ervaren meubelmakers uw twijfelaar bed met zorg in ons eigen atelier.

Een goed bed geeft u de nodige stabiliteit. Stabiel zitten, makkelijk opstaan en zonder weerstand draaien worden vaak onderschat. Vooral bij zacht slapen is het belangrijk dat het comfort wordt gecombineerd met voldoende ondersteuning om opgebouwde energie zo min mogelijk te verliezen.

Een twijfelaar bed kopen is voor veel ouderen een hele stap. Vooral als het vertrouwde tweepersoons bed wordt vervangen door bijvoorbeeld een 120×200 boxspring. Vaak is het prettig als kinderen, familie of vrienden meekomen om mee te denken wat voor u de beste samenstelling voor het twijfelaar bed is. Uiteraard krijgt u ook van ons vakkundig advies, bijvoorbeeld over het juiste matras voor uw twijfelaar bed.

Kiest u niet te zacht of te hard? Het komt helaas vaak voor: een nieuw bed dat te zacht blijkt te zijn. Wanneer je ouder wordt kost bewegen sowieso al meer moeite en op een te zacht bed gaat omdraaien lastig. Ook als een twijfelaar bed teveel inzakt op de zijkant kost overeind komen onnodig veel energie.

Twijfelaar bed afmetingen

Hoe groot is een twijfelaar bed? Een twijfelaar bed op maat is geliefd bij mensen die alleen in breed bed willen liggen. Wij passen de afmetingen van uw twijfelaar aan uw wensen en omstandigheden aan. De ideale afmeting is vaak 120 bij 200 centimeter, maar andere breedte- en lengtematen zijn bij ons altijd mogelijk. Veel gekozen afmetingen zijn.

100x200
100x210
110x210
120x220
140x200
140x210
140x220
senioren twijfelaar bed unomezzo

Hoog laag bed 120 breed

Een hoog laag bed of boxspring van 120 cm breed is van alle gemakken voorzien. Met de hoog-laag functie wordt uw luxe twijfelaar bed in een handomdraai een zorgbed. Bovendien is de hoog laag functie ideaal voor het opmaken zonder te bukken. Het elektrische hoofd- voeteinde biedt u daarnaast een aangenaam ligcomfort voor het TV-kijken of lezen in bed. Deze functie kunt u combineren met het kantelen van uw lijf, waarmee de druk op uw onderrug wordt verminderd.

120x200 twijfelaar hoog laag bed

Voordelen

senior ligt in elektrisch twijfelaar bed

Vele verstelmogelijkheden

De hoog laag bedden van De Suite zien er net zo mooi en stijlvol uit als elke andere boxspring en hebben vele verstelmogelijkheden zoals een rug- en beenverstelling, de hoog laag verstelling, de relax-fauteuil verstelling en anti-trendelenburg.

  senior maakt hoog laag boxspring 120x200 op

  Makkelijk opmaken

  Sommige mensen kiezen voor hoog laag speciaal voor het makkelijk op maken zonder te bukken. U stelt het bed op de gewenste hoogte en rijdt de onderbedden uit elkaar. Alle hoog laag bedden zijn voorzien van wielen met rem.

  senior staat op uit twijfelaar boxspring 120

  Makkelijk opstaan

  We kijken speciaal naar uw heupbooghoogte en daar passen we de hoogte van het bed op aan. Zo kunt u vanaf een fijne zithoogte goed met de voeten bij de vloer en makkelijk opstaan. Ook kunt u gebruik maken van de sta-op functie van onze hoog laag bedden.