U bent hier: 5 Bedden 5 Luxe boxspring 5 Elektrische boxspring

Elektrische boxspring

Wilt u naast een goede nachtrust óók heerlijk in bed kunnen televisiekijken, lezen of ontspannen? Laat dan uw elektrsiche verstelbare boxspring door De Suite maken. Alle bedden en boxsprings van De Suite zijn uit te voeren met een elektrisch verstelbaar hoofd-, voet- en kniegedeelte.

senior in elektrisch verstelbaar bed

Elektrisch verstelbare boxsprings

Draadloos en krachtig

Alle verstelbare bedden scharnieren ‘inside’, dat wil zeggen uit het het zicht. Zo blijft ook een gestoffeerd bed tot in lengte van jaren mooi, zonder plooien of naden. Mede hierdoor en door de krachtige lift- en motortechniek, kunnen we de verstelbare bedden leveren met 10 jaar volledige garantie.

Ook tijdens uw slaap heeft u baat bij een bed dat in verschillende standen instelbaar is. Met één druk op de knop verandert u snel en gemakkelijk van ligpositie. De verstelbare bedden worden voorzien van een draadloze bediening. Uw verstelbare bed of boxspring moet natuurlijk jarenlang meegaan. Daarom is het verstelbare systeem voorzien van een 12.000 N motor: de sterkst verkrijgbare motortechniek voor bedden.

De voordelen van een elektrische boxspring

Elektrische boxsprings bieden een gevoel van luxe. De aanpassingen zijn meestal met een afstandsbediening te bedienen, wat maximale gemak en comfort biedt zonder dat u hoeft op te staan. Door de mogelijkheid om de slaaphouding te optimaliseren, worden luxe elektrische boxsprings ervaren met een betere slaapkwaliteit.

senior leest in elektrische 120x200 boxspring
houten hoog laag boxspring

Waarom een luxe boxspring bij De Suite?

Het kopen van een luxe boxspring bij De Suite biedt verscheidene voordelen. Onze bedden worden volledig afgestemd op uw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt voor optimaal slaapcomfort. Elk bed wordt handgemaakt en op maat gemaakt, met aandacht voor persoonlijke stijl en materiaalkeuze​.

De Suite biedt de mogelijkheid om verschillende materialen te combineren voor een uniek design​​. Verder kunt u zelf de materialen en functies van uw bed kiezen, waardoor uw bed echt persoonlijk en uniek wordt​​.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Persoonlijk advies bij De Suite

Kom langs in de showroom om onze luxe elektrische boxsprings met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen kijken we naar de beste oplossing voor u. Zien we u binnenkort? 

specialist in hoog laag bedden, boxsprings en zorgbedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.