Kastombouw slaapkamer

Bed met kastombouw

Een veelgekozen slaapkameroplossing is een bed met kastombouw, waarbij de ruimte van de slaapkamer optimaal benut wordt. Door middel van een fraaie, bij het bed passende kastombouw. Onze mogelijkheden voor de kastombouw van uw bed zijn vrijwel eindeloos. Wij bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden waarop u uw slaapkamer kunt inrichten.

Beperkte beschikbaarheid

De vraag voor maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk onze mogelijkheden hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Daarom maken wij een kastombouw momenteel alleen in combinatie met onze bedden, boxsprings of hoog laag bedden.

Luxe kleine slaapkamer met kastombouw

Kleine slaapkamer met kastombouw

Een luxe slaapkamer met bed en kastombouw uitgevoerd in notenhout en witte deuren.
Bedombouw met kastruimte

Bedombouw met kastruimte

Een bed met kastombouw precies passend in uw slaapkamer, bijvoorbeeld met een hoekopstelling en bedbrug.
Luxe slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

Bed met kastombouw

Voor Magda en Ruud maakten we een nieuw hoog laag bed met kastombouw en passende verlichting.
Klanten met kastombouw boven bed

Kasten boven het bed

De kasten boven het bed zorgen bij elkaar voor flink wat opbergruimte in deze slaapkamer.

Bed met kastombouw ontwerpen

Hebt u een strak, modern slaapkamer interieur? Of slaapt u juist in een weelderig slaapvertrek vol warme kleuren en chique houtsoorten? Bij ons stelt u zelf uw kastombouw samen die bij uw eigen smaak past. Uw bed met kastombouw krijgt de uitstraling die u wilt, en de gehele slaapkamer ademt de sfeer van luxe, van een hotel, van weelde, of juist van stijlvol minimalisme en fris, Scandinavisch design.

(Deel)behoud bestaande bed

Als u een (deel) van het bestaande bed wilt behouden, dan is dat in veel situaties mogelijk. Bijvoorbeeld door de ombouw achter het bed te behouden en het nieuwe bed daar tegen aan te plaatsen. Dat combineren we dan vaak met een deelbaar en verrijdbaar bed. Daarnaast is het mogelijk om het bestaande bed te combineren met een kastombouw om het bed heen.

Handig opbergen met een stijlvolle kastombouw

Voor een bed met kastruimte van goede kwaliteit in de stijl die u wenst, bent u bij De Suite aan het juiste adres. Binnen de kastombouw van uw bed kunt u verschillende typen kasten opnemen. Uw nachtkastjes kunnen deel uitmaken van uw kastombouw, maar ook uw gehele garderobekast kan worden geïntegreerd in uw kastombouw.

Elke kastombouw wordt op maat gemaakt

Door elke kastombouw compleet op maat te maken, kunnen we optimaal gebruik maken van de (opberg)mogelijkheden die uw slaapkamer biedt. Wij maken elke kast precies passend in uw slaapkamer, zowel wat maat als stijl betreft. Daarnaast wordt een kastombouw speciaal voor u ontworpen. Tijdens het ontwerpproces staan uw gebruiksgemak, indelingswensen en stijlvoorkeur voorop.

Ruimte optimaal gebruiken

Binnen uw garderobekast gebruikt u de ruimte optimaal en bereikt u elke plek zonder moeite met behulp van verschillende accessoires, zoals garderobeliften, dassen- en riemhouders, schoenenrekken en uittrekbare planken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.