Bed met kastombouw

Optimaliseer uw slaapkamer met een stijlvol bed met kastombouw, waarbij elke centimeter ruimte slim wordt benut. Ontdek samen met een expert de eindeloze mogelijkheden voor een harmonieuze inrichting.

Een veelgekozen slaapkamer oplossing is een bed met kastombouw, waarbij de ruimte van de slaapkamer optimaal benut wordt. Door middel van een fraaie, bij het bed passende kastombouw. Onze mogelijkheden voor de kastombouw van uw bed zijn vrijwel eindeloos. Wij bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden waarop u uw slaapkamer kunt inrichten.

Bedden met kastombouw

Bed met kastombouw ontwerpen

Heeft u een strak, modern slaapkamer interieur? Of slaapt u juist in een weelderig slaapvertrek vol warme kleuren en chique houtsoorten? Bij ons stelt u zelf uw kastombouw samen die bij uw eigen smaak past. Uw bed met kastombouw krijgt de uitstraling die u wilt, en de gehele slaapkamer ademt de sfeer van luxe, van een hotel, van weelde, of juist van stijlvol minimalisme en fris, Scandinavisch design.

De vraag voor maatwerk en interieur is zo groot dat wij tijdelijk onze mogelijkheden hebben aangepast op de beschikbare productiecapaciteit. Daarom maken wij een kastombouw momenteel alleen in combinatie met onze bedden, boxsprings of hoog laag bedden.

Door elke kastombouw compleet op maat te maken, kunnen we optimaal gebruik maken van de (opberg)mogelijkheden die uw slaapkamer biedt. Wij maken elke kast precies passend in uw slaapkamer, zowel wat maat als stijl betreft. Daarnaast wordt een kastombouw speciaal voor u ontworpen. Tijdens het ontwerpproces staan uw gebruiksgemak, indelingswensen en stijlvoorkeur voorop.

Binnen uw garderobekast gebruikt u de ruimte optimaal en bereikt u elke plek zonder moeite met behulp van verschillende accessoires, zoals garderobeliften, dassen- en riemhouders, schoenenrekken en uittrekbare planken.

Handig opbergen met een stijlvolle kastombouw

Voor een bed met kastruimte van goede kwaliteit in de stijl die u wenst, bent u bij De Suite aan het juiste adres. Binnen de kastombouw van uw bed kunt u verschillende typen kasten opnemen. Uw nachtkastjes kunnen deel uitmaken van uw kastombouw, maar ook uw gehele garderobekast kan worden geïntegreerd in uw kastombouw.

seniorenbed met kastombouw op maat
kastombouw met bedlampen

(Deel)behoud bestaande bed

Als u een (deel) van het bestaande bed wilt behouden, dan is dat in veel situaties mogelijk. Bijvoorbeeld door de ombouw achter het bed te behouden en het nieuwe bed daar tegen aan te plaatsen. Dat combineren we dan vaak met een deelbaar en verrijdbaar bed. Daarnaast is het mogelijk om het bestaande bed te combineren met een kastombouw om het bed heen.

Persoonlijk advies bij De Suite

Kom langs in de showroom om onze bedden met kastombouw met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen kijken we naar de beste oplossing voor u. Zien we u binnenkort? 

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel