Slaapkamer ontwerpen

Ervaar het gemak van een goede slaapkamer indeling met slaapkamerkasten op maat. Kortom, ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt.

Wij maken slaapkamer ontwerpen die aan de basis staan van een moderne of luxe slaapkamer. Zo creëren we als slaapkamer architect een leefruimte waar u ultiem kunt ontspannen. Geniet in een bed of boxspring van wereldklasse met een uitgebreid programma aan individuele opties.

Ideeën tot leven brengen

klant doet slaapkamer ideeën op in de showroom

Slaapkamer inspiratie

Met alleen een schets of plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Laat daarom De Suite uw slaapkamer ontwerpen. Wij maken de aanschaf van een nieuwe slaapkamer tot een waar genoegen met professioneel advies en heldere tekeningen. Samen met onze creativiteit komen ideeën tot leven voor de slaapkamer van uw dromen.

adviseur ontwerpt slaapkamer

​Uw droom slaapkamer ontwerpen

Het slaapkamer ontwerp is de leidraad waarmee we steeds verbinding maken met uw wensen, met uw stijl en smaak. Zo komt het ideale ontwerp naar boven. We kijken samen waarom dit voor u het beste ontwerp is, en of alle wensen erin zijn opgenomen.

slaapkamer inspiratie aan tafel met de klant

Alles zelf bepalen

Wij willen de slaapkamer maken waar u ultiem kunt ontspannen. We nemen dan ook de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en zo nodig een keer extra van gedachten te wisselen. Tijdens het slaapkamer ontwerpen krijgen uw wensen vorm en maken wij u ondertussen enthousiast over nieuwe en creatieve mogelijkheden.

Ruimte winnen met inbouwkasten

Kleiner gaan wonen of verhuizen naar een appartement hoeft geen probleem met de kastruimte te geven. Als we kasten namelijk inbouwen van wand tot wand en van vloer tot plafond, gaan we efficiënt om met de beschikbare ruimte. Daarnaast weten we met slimme oplossingen ook lastige hoeken en schuine daken goed te benutten.

senior bij demonstratie slaapkamerkast

Slaapkamer ontwerp plan

Bij het vervaardigen van een complete slaapkamer komt veel kijken. De Suite bedenkt, ontwerpt, produceert, monteert en richt in. Tot in de allerkleinste details laten we alles samenkomen: het bed, de kast(en), verlichting, accessoires en raam- en vloerdecoratie.

Slaapkamer indeling

Hoe deel je de beschikbare ruimte in de slaapkamer het beste in? Wat is de beste plek voor het bed? Waar komen de kasten en hoe zorg je voor voldoende loopruimte? Wij luisteren goed naar uw wensen en komen met creatieve ideeën voor een passende slaapkamer indeling.

tekening senioren slaapkamer met inloopkast

Stap 1 – adviesgesprek

Bij de kennismaking brengen wij uw wensen en situatie in kaart. Hoe ziet de beschikbare ruimte eruit? Gaat u verbouwen of verhuizen? Wordt er nieuw gebouwd? Wij houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor het realiseren van een complete slaapkamer.

Stap 2 – vormgeven & tekenen

Wanneer we uw wensen goed in beeld hebben maken we een tekening van de slaapkamer en mogelijk aangrenzende ruimtes. Hiervoor komen we eerst inmeten bij u thuis. Wanneer de woning nog niet klaar is gebruiken we de bouwtekeningen.

Stap 3 – materialen en kleuren

De tekeningen geven een goed beeld van het mogelijke resultaat, maar zijn slechts een middel om het doel te bereiken. Anders gezegd: het gaat om finetunen en fijn slijpen. Ondertussen krijgen ook de materialen en kleuren hun plek en daarmee vallen alle puzzelstukjes op hun plaats tot de slaapkamer van uw dromen.

Stap 4 – eindontwerp en productie

Op basis van de definitieve tekeningen beginnen we met het maken van uw bed, matras en slaapkamermeubels. Onze eigen productie staat garant voor een hoge kwaliteit en leent zich perfect voor maatwerk. Al tijdens de productie betaalt de nauwkeurige voorbereiding zich uit.

Slaapkamer stijlen

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.