Slaapkamer ontwerpen

Wij maken stijlvolle slaapkamer ontwerpen die aan de basis staan van een moderne of luxe slaapkamer. Zo creëren we als slaapkamer architect een leefruimte waar u ultiem kunt ontspannen. Geniet in een bed of boxspring van wereldklasse met een uitgebreid programma aan individuele opties. Ervaar het gemak van een goede slaapkamer indeling met slaapkamerkasten op maat. Kortom, ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt.

Slaapkamer ontwerpen

Wij maken stijlvolle slaapkamer ontwerpen die aan de basis staan van een moderne of luxe slaapkamer. Zo creëren we als slaapkamer architect een leefruimte waar u ultiem kunt ontspannen. Geniet in een bed of boxspring van wereldklasse met een uitgebreid programma aan individuele opties. Ervaar het gemak van een goede slaapkamer indeling met slaapkamerkasten op maat. Kortom, ontdek hoe fijn een mooie slaapkamer is waar alles klopt en waar u zich prettig in voelt.

Voorbeeld van een slaapkamer ontwerp

Slaapkamer ontwerp

De Suite adviseert over de juiste slaapkamer indeling, uw bed of boxspring en slaapkamerkasten. Met een goed doordacht slaapkamer ontwerp komen we tot een prachtig eindresultaat.
Voorbeeld van slaapkamer kleuren moodboard

Kleuren & materialen

We zijn benieuwd naar uw eigen ideeën en uiteraard helpen wij u met het kiezen en combineren. Kleuren en materialen stemmen we op elkaar af voor uw eigen persoonlijke slaapkamer ontwerp.
Bezoek onze showroom met prachtige slaapkamers en kasten

Advies in showroom

Een goed advies is persoonlijk en we nemen dan ook graag de tijd om uw ideeën bij ons in de showroom te bespreken. Het is prettig als u foto’s en een plattegrond mee kunt nemen.

Ideeën tot leven brengen

Met alleen een schets of plattegrond is het moeilijk om een beeld te vormen van wat echt mogelijk is. Laat daarom De Suite uw slaapkamer ontwerpen. Wij maken de aanschaf van een nieuwe slaapkamer tot een waar genoegen met professioneel advies en heldere tekeningen. Samen met onze creativiteit komen ideeën tot leven voor de slaapkamer van uw dromen.

Uw droom slaapkamer ontwerpen

Wij helpen met het opknappen of verbouwen van de slaapkamer, maar ook met slaapkamer ontwerpen voor nieuwbouwwoningen. Het slaapkamer ontwerp is de leidraad waarmee we steeds verbinding maken met uw wensen, met uw stijl en smaak. Zo komt het ideale ontwerp naar boven. We kijken samen waarom dit voor u het beste ontwerp is, en of alle wensen erin zijn opgenomen.

Alles zelf bepalen

Wij willen de slaapkamer maken waar u ultiem kunt ontspannen. We nemen dan ook de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en zo nodig een keer extra van gedachten te wisselen. Tijdens het slaapkamer ontwerpen krijgen uw wensen vorm en maken wij u ondertussen enthousiast over nieuwe en creatieve mogelijkheden.

Ruimte winnen met inbouwkasten

Kleiner gaan wonen of verhuizen naar een appartement hoeft geen probleem met de kastruimte te geven. Als we kasten namelijk inbouwen van wand tot wand en van vloer tot plafond, gaan we efficiënt om met de beschikbare ruimte. Daarnaast weten we met slimme oplossingen ook lastige hoeken en schuine daken goed te benutten.

Slaapkamer indeling

Hoe deel je de beschikbare ruimte in de slaapkamer het beste in? Wat is de beste plek voor het bed? Waar komen de kasten en hoe zorg je voor voldoende loopruimte? Wij luisteren goed naar uw wensen en komen met creatieve ideeën voor een passende slaapkamer indeling.

De Suite slaapkamers

Alle slaapkamers

De Suite ontwerpt, produceert en levert complete slaapkamers. Bekijk hier tal van slaapkamer ideeën, voorbeelden en indelingen.
Slaapkamerkast ontwerpen

Slaapkamerkasten

Wij ontwerpen slaapkamers die optimaal gebruik maken van de ruimte met (inbouw)kasten op maat.
Grote slaapkamer ontwerpen

Grote slaapkamers

Hoe richt je een grote slaapkamer in en wat is de beste indeling? Doe inspiratie op met deze voorbeelden uit de praktijk.
Kleine slaapkamer met bed en kast

Kleine slaapkamers

Met een goed doordacht ontwerp is ook in een kleine slaapkamer veel mogelijk met bedden en kasten.
Stijlvol ontwerp met kastombouw en bed

Kastombouw voorbeelden

Wilt u ook de ruimte boven het bed gebruiken? Wij maken bedden met kastombouw.
TV-lift in de slaapkamer

TV in de slaapkamer

Wij bieden allerlei oplossingen om de TV op een fraaie manier een plek te geven in de slaapkamer.

Slaapkamer ontwerp plan

Bij het vervaardigen van een complete slaapkamer komt veel kijken. De Suite bedenkt, ontwerpt, produceert, monteert en richt in. Tot in de allerkleinste details laten we alles samenkomen: het bed, de kast(en), verlichting, accessoires en raam- en vloerdecoratie.

Stap 1 – adviesgesprek

Bij de kennismaking brengen wij uw wensen en situatie in kaart. Hoe ziet de beschikbare ruimte eruit? Gaat u verbouwen of verhuizen? Wordt er nieuw gebouwd? Wij houden overzicht in alle zaken die van belang zijn voor het realiseren van een complete slaapkamer.

Stap 2 – vormgeven & tekenen

Wanneer we uw wensen goed in beeld hebben maken we een tekening van de slaapkamer en mogelijk aangrenzende ruimtes. Hiervoor komen we eerst inmeten bij u thuis. Wanneer de woning nog niet klaar is gebruiken we de bouwtekeningen.

Stap 3 – materialen en kleuren

De tekeningen geven een goed beeld van het mogelijke resultaat, maar zijn slechts een middel om het doel te bereiken. Anders gezegd: het gaat om finetunen en fijn slijpen. Ondertussen krijgen ook de materialen en kleuren hun plek en daarmee vallen alle puzzelstukjes op hun plaats tot de slaapkamer van uw dromen.

Stap 4 – eindontwerp en productie

Op basis van de definitieve tekeningen beginnen we met het maken van uw bed, matras en slaapkamermeubels. Onze eigen productie staat garant voor een hoge kwaliteit en leent zich perfect voor maatwerk. Al tijdens de productie betaalt de nauwkeurige voorbereiding zich uit.

” Advies geven betekent goed luisteren en de tijd nemen die nodig is”

showroom advies stylist
Tamara van Blijswijk - advies

“Een ervaren adviseur draagt ideeën aan waar u zelf niet aan denkt”

Slaapkamer ontwerper Bart Hofman
Bart Hofman - advies & verkoop

3D artist impressions

Een artist impression is een 3D weergave van het nieuwe slaapkamer design. Daarmee ziet u voor het eerst de slaapkamer met het bed en de kasten. Door een compleet plaatje zo visueel mogelijk te maken laten we in één keer zien hoe het resultaat kan gaan worden.

Stap 5 – montage en inrichting

De bedden en kasten worden door onze eigen meubelmakers gemonteerd. Zo zorgen we voor een perfecte uitvoering van de oorspronkelijke ideeën. In het geval van een slaapkamer verbouwing verzorgen wij tevens de volledige planning van A tot Z.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.