design bed Roma

Design bedden

De Suite maakt unieke design bedden met precies de vormgeving die past in uw moderne slaapkamer. Zowel het ontwerp van de ombouw als het vinden van het juiste matras, is in handen van beddenmakers met 40 jaar ervaring.

Duo pezze

Een stijlvol bed met Italiaans design uitgevoerd met 2 in elkaar vallende hoofdpanelen. v.a. € 2.530,-

Duo pezze legno

Dit design bed geeft u alle vrijheid om met hout en stof te combineren. v.a. € 2.620,-

Ferrara

Het strakke en ingetogen ontwerp is kenmerkend voor het design bed Ferrara.. v.a. € 1.410,-

Houten design bed Pace

Een houten design bed  met een strak ontwerp in combinatie met losse rugkussens. v.a. € 2.130,-

Cuscino

Het hoofdpaneel van deze design boxspring bestaat uit twee rijk gevulde rugkussens. v.a. € 1.730,-

De Suite design bedden

Wij heten u van harte welkom in de showroom van De Suite. Met recht een unieke showroom te noemen door de combinatie van  de stijlvolle toonzalen en bedrijvige werkplaats in één. Dat is hét recept voor een uniek design bed op maat, omdat u ons vakmanschap persoonlijk kunt ervaren. De mogelijkheden voor het perfecte bed zijn dan ook eindeloos met de mooiste stoffen en houtsoorten, nachtkastjes op maat, bedlampen en uiteraard precies het matras dat bij ú past.

detail houten design bed

Design bedden van hout

Wij maken stijlvolle houten design bedden noten, eiken, wengé, kersen, olijfhout en nog vele houtsoorten meer. Hout geeft een bed altijd een bijzonder en uniek karakter.

Hout en stof combineren

Combineer naar harte lust met vele soorten stof, hout en leerdoek. Hier kunt u alvast inspiratie opdoen en in onze showroom vindt u de complete collectie aan materialen.

design bed duo pezze

Bedlampen

Handige bedlampen voor op het nachtkastje of ingebouwd in het hoofdpaneel. U vindt bij ons een uitgebreide collectie met verlichting om bij te lezen of alleen voor de sfeer.

zwevend nachtkastje

Nachtkastjes op maat

Wij maken allerlei slaapkamer accessoires, waaronder nachtkastjes in vele variaties. Bijvoorbeeld zwevend en vrij van de vloer, zowel met als zonder laden. Maar ook vrijstaande nachtkastjes op pootjes of lage voetjes.

Hoe wilt ú liggen?

Comfortabel slapen begint bij een bed van De Suite. U bent niet alleen zeker van een uniek ontwerp, maar zorgen ook voor perfect slapen. Al 40 jaar weten wij voor iedereen het juiste matras te maken. Meer over goed slapen.

werkplaats

Nederlandse kwaliteit

Elk bed wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek. Wij werken zoveel mogelijk samen met Nederlandse leveranciers, omdat de beste kwaliteit ook dicht bij huis te vinden is. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

Design bedden op maat

Bij De Suite stelt u zelf uw bed samen met keuze uit een rijke collectie stoffen en houtsoorten. En zoekt u iets speciaals? Wij ontwerpen samen met u het design bed van uw dromen. Uw en onze ideeën vertalen we naar prachtige 3D impressies, zodat u precies weet wat we kunnen gaan maken.