Design bedden

Ontdek slapen in eigen stijl met onze design bedden. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

De Suite design bedden

Design bedden zijn een fusie van esthetiek en functie, waarbij exclusiviteit en comfort centraal staan. Deze bedden worden vaak op maat gemaakt, met een focus op kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Unieke ontwerpen, verfijnde afwerkingen en innovatieve stijlen kenmerken design bedden, die een statement maken in elke slaapkamer. Ze reflecteren persoonlijke smaak en bieden een luxe slaapervaring.

Design bedden variëren in stijlen van modern, Scandinavisch tot traditioneel, met een breed scala aan materialen zoals hout, metaal en stof, die de basis vormen van hun allure en duurzaamheid.

Bij De Suite worden design bedden gecreëerd die een perfecte harmonie van esthetiek en comfort belichamen. Met 40 jaar ervaring in beddenmaken, brengen we unieke ontwerpen tot leven die naadloos integreren in uw slaapkamer.

Onze bedden gaan verder dan alleen het uiterlijk; ze worden handgemaakt met een verscheidenheid aan premium materialen zoals noten, eiken, en kersen hout, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, van modern tot Scandinavisch design, elk bed wordt op maat gemaakt om perfect te voldoen aan uw comfort- en stijlbehoeften.

Ontdek de verfijnde design bedden van De Suite

De Suite biedt een assortiment aan verfijnde design bedden, vakkundig vervaardigd om een harmonieuze aanvulling te zijn op elke slaapkamer. Wij combineren ook verschillende materialen zoals hout en stof voor een unieke uitstraling. Ze bieden ook bijpassende accessoires aan, voor een complete slaapkamerinrichting.

grote slaapkamer met design bed cuscino
zwevend design bed embrace

De Suite presenteert een brede selectie design bedden, elk met een unieke esthetiek:

  • Ferrara: Handgemaakt met een luxueuze touch.
  • Duo Pezze: Een mix van hout en stof.
  • Scandinavisch design: Minimalistisch en elegant.
  • Notenhouten design bed: Modern met zwevende kastjes.
  • Design boxspring: Comfortabel met losse kussens.
  • Modern bed Embrace: Modern met een breed hoofdpaneel.
  • Houten design bed op maat: Custom-made met diverse houtsoorten.
  • Design bed Scatole: Op maat gemaakt, stijlvol en persoonlijk​.

  Compleet design bed op maat

  Detail van een design bed van hout

  Design bedden van hout

  Wij maken stijlvolle houten design bedden noten, eiken, wengé, kersen, olijfhout en nog vele houtsoorten meer. Hout geeft een bed altijd een bijzonder en uniek karakter.

  Hoofdpaneel duo pezze

  Hout en stof combineren

  Combineer naar harte lust met vele soorten stof, hout en leerdoek. Hier kunt u alvast inspiratie opdoen en in onze showroom vindt u de complete collectie aan materialen.

  Duo pezze bedlamp

  Bedlampen

  Handige bedlampen voor op het nachtkastje of ingebouwd in het hoofdpaneel. U vindt bij ons een uitgebreide collectie met verlichting om bij te lezen of alleen voor de sfeer.

  Zwevend nachtkastje

  Nachtkastjes op maat

  Wij maken allerlei bed accessoires, waaronder nachtkastjes in vele variaties. Bijvoorbeeld zwevend en vrij van de vloer, zowel met als zonder laden. Maar ook vrijstaande nachtkastjes op pootjes of lage voetjes.

   Vrouw die slaapt

   Hoe wilt u liggen?

   Comfortabel slapen begint bij een bed van De Suite. U bent niet alleen zeker van een uniek ontwerp, maar zorgen ook voor perfect slapen. Al 40 jaar weten wij voor iedereen het juiste matras te maken.

   meubelmaker in werkplaats bedden

   Nederlandse kwaliteit

   Elk bed wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek. Wij werken zoveel mogelijk samen met Nederlandse leveranciers, omdat de beste kwaliteit ook dicht bij huis te vinden is.