Slaapkamer inspiratie

Heeft u plannen de slaapkamer een compleet nieuw uiterlijk te geven? Bent u daarom op zoek naar inspiratie voor een luxe of moderne slaapkamer? In Moordrecht vindt u de mooiste slaapkamer ideeën. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u ook een kijkje kunt nemen in de werkplaats en het atelier. Verder vindt u vele voorbeelden van stijlen materialen en kleuren. Kortom, slaapkamer inspiratie in overvloed!

Klantervaringen

De klantervaringen geven u slaapkamer inspiratie voor elke stijl en voor vele verschillende indelingen. Voor de indeling of stijl die bij u past, geven wij u graag persoonlijk advies. In onze showroom laten wij u de verschillende mogelijkheden zien, terwijl u onze bedden uitgebreid kunt testen. Ook de meubelmakerij is toegankelijk om te kijken hoe wij de bedden en kasten maken.

Virtuele tour

Bekijk de virtuele tour van deze prachtige slaapkamer. Voor dit project hebben we de complete boven etage verbouwd door eerst alle wanden weg te halen. Vervolgens zijn de plafonds verlaagd met twee hangende schuifdeuren. Zo ontstaat een prachtige open ruimte waar toch alles apart is af te sluiten. De Suite heeft alle meubels gemaakt, terwijl Stof Op Maat de slaapkamer gordijnen heeft geplaatst.

[rev_slider_vc alias=”klantervaringen-videos”]

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.