Slaapkamerkasten

Benut de beschikbare ruimte optimaal met creatieve en op maat gemaakte slaapkamerkasten. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden voor een opgeruimde en stijlvolle slaapkamer.

Vaak is veel meer mogelijk met de beschikbare ruimte voor slaapkamerkast. Met creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld het interieur ontwerpen wij uw kast op maat. Wij zijn dé specialist in het inrichten van de complete slaapkamer.

Slaapkamers met kasten

FILTER
Filter op:
DRAAIDEURKASTEN
SCHUIFDEURKASTEN
INLOOPKASTEN
HOEKKASTEN
BED MET KASTOMBOUW
LADEKASTEN
ROOM DIVIDERS
KAPTAFELS
KAST ACHTER BED
SLAAPKAMER TV MEUBELS

Draaideurkasten

We maken elke type draaideurkast voor de slaapkamer. Meestal ingebouwd, maar soms vrijstaand en in elke gewenste afmeting, vorm, kleur en indeling.

draaideurkast met deuren open

Schuifdeurkasten

Elke schuifdeurkast voor de slaapkamer maken we op maat. We zorgen voor een persoonlijk ontwerp, de productie en de montage. U kunt niet alleen de indeling naar wens bepalen, maar ook in het design bieden we een enorme keuze.

moderne slaapkamer met schuifwandkast

Inloopkasten

Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte maakt De Suite uw slaapkamer met inloopkast op maat. Ook in combinatie met een luxe slaapkamer. Stijlvol en functioneel; met de benodigde hangruimte, planken en laden.

inloopkast met dressing table in het midden

Kastinterieur

kastinterieur op maat

Indeling op maat

Het interieur van de slaapkamerkast wordt op maat gemaakt precies passend bij uw garderobe-wensen. Van een goed doordachte indeling heeft u dagelijks plezier.

senior gebruikt garderobe lift in kast

Garderobelift

Een garderobelift is een veel gekozen kastaccessoire om gemakkelijk hoog in de kast te kunnen reiken. Zo wordt de beschikbare ruimte maximaal benut en kunt u overal goed bij.

schoenenplank en schoenenrek

Oplossingen voor schoenen

Voor schoenen bieden we diverse oplossingen. Bijvoorbeeld met een uittrekbare plank of een uittrekbaar schoenenrek. Een schoenenrek heeft ruimte voor 12 of 20 paar schoenen.

sierraadlade

Vloeiende laden

We maken laden met de de beste ladegeleiders, die vloeiend lopen en moeiteloos te hanteren zijn. De laden zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar waaronder ook als verborgen sierraadlade.

kastverlichting

Kastverlichting

Kastverlichting loopt van onder tot boven om zodoende de hele kast en elk vak te verlichten. De verlichting gaat aan en uit door middel van een deurcontactschakelaar.

broekenrek

Broekenrek

Dit fraaie en uiterst degelijke pantalonrek is volledig uittrekbaar, voorzien van kogelgelagerde geleiders, soft-close en anti-slip beugels om het afschuiven van broeken te voorkomen.