Een goede nachtrust, ook met parkinson

Onze taak is om iedereen weldadig te laten slapen en uitgerust te laten ontwaken. Ook in geval van parkinson. Wij hebben al veel klanten met parkinson een oplossing mogen bieden. Door voor hen een bed op maat te vervaardigen dat hun klachten verlicht. Dit is precies waar we het voor doen: voor het verbeteren van de kwaliteit van uw nachtrust, waardoor u uitgerust uit bed komt. Dit is waarvoor wij iedere ochtend uit bed komen.

Een goede nachtrust, ook met parkinson

Onze taak is om iedereen weldadig te laten slapen en uitgerust te laten ontwaken. Ook in geval van parkinson. Wij besteden hierbij extra aandacht aan mensen die regelmatig kampen met slaapproblemen. Mensen die gebaat zijn bij een bed dat is aangepast aan hun lichaam en wensen.

Wij hebben al veel klanten met parkinson een oplossing mogen bieden. Door voor hen een bed op maat te vervaardigen dat hun klachten verlicht. Dit is precies waar we het voor doen: voor het verbeteren van de kwaliteit van uw nachtrust, waardoor u uitgerust uit bed komt. Dit is waarvoor wij iedere ochtend uit bed komen.

Slaapstoornissen bij parkinson

Veel mensen met parkinson kampen met slaapproblemen en voelen zich hierdoor vaak vermoeid. Deze vermoeidheid ontstaat doordat de spieren, als gevolg van parkinson, continu gespannen zijn. Deze aanhoudende spanning in het lichaam kost overdag extra energie. Uw lichaam ontspant zich niet goed, waardoor een ontspannen slaaphouding vinden niet mogelijk is.

Veel voorkomende slaapproblemen

Parkinson doet mensen op vele manieren slecht of onrustig slapen. Slaapproblemen die zich regelmatig voordoen zijn:

 • moeite met in slaap vallen;
 • slapeloosheid en vaak wakker worden;
 • overdag slaperig zijn;
 • moeite met bewegen en moeite met omdraaien in bed;
 • dystonie (ongecontroleerde bewegingen);
 • kramp in de ledematen en restless legs.

Slaapstoornissen bij parkinson: de oorzaak

Veel mensen met parkinson kampen met slaapproblemen en voelen zich hierdoor vaak vermoeid. Deze vermoeidheid ontstaat doordat de spieren, als gevolg van parkinson, continu gespannen zijn. Deze aanhoudende spanning in het lichaam kost overdag extra energie. Dat is ook vaak de oorzaak van de slaapproblemen. Uw lichaam ontspant zich niet goed, waardoor een ontspannen slaaphouding vinden niet mogelijk is.

Veel voorkomende slaapproblemen bij parkinson

Onze bedden werken doelgericht tegen de klachten van parkinson. Zo kan een bed met FPS-ontspanningstechnologie zeer bevorderend werken voor een betere nachtrust. Parkinson doet mensen op vele manieren slecht of onrustig slapen. Slaapproblemen die zich regelmatig voordoen zijn:

 • moeite met in slaap vallen;
 • slapeloosheid en vaak wakker worden;
 • overdag slaperig zijn;
 • moeite met bewegen en moeite met omdraaien in bed;
 • dystonie (ongecontroleerde bewegingen);
 • kramp in de ledematen en restless legs.

Voor veel mensen met parkinson is het juiste bed van blijvende invloed op de kwaliteit van hun nachtrust. Daartoe stellen wij het bed op maat samen en houden rekening met de parksinonklachten. Deze klachten ondervangen we waar nodig.

Bed op maat bij parkinson

Iedereen heeft slaap nodig. Want tijdens de slaap verwerken onze hersenen de invloeden van de voorbije dag. Zo komt ons lichaam tot rust doordat spieren ontspannen. Aangezien slaap juist voor mensen met parkinson onmisbaar is, is een goed bed onontbeerlijk. Een goed bed past zich aan op uw lichaam, uw slaaphouding, klachten en wensen. Een goed bed is daarom voor iedereen anders.

Bed op maat bij parkinson

Iedereen heeft slaap nodig. Want tijdens de slaap verwerken onze hersenen de invloeden van de voorbije dag. Zo komt ons lichaam tot rust doordat spieren ontspannen. Aangezien slaap juist voor mensen met parkinson onmisbaar is, is een goed bed onontbeerlijk. Een goed bed past zich aan op uw lichaam, uw slaaphouding, klachten en wensen. Een goed bed is daarom voor iedereen anders.

Elk bed wordt op maat gemaakt en kan voorzien zijn van handige functionaliteiten en hulpmiddelen. Ontdek alle mogelijkheden.

 • FPS-technologie: helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven;
 • Individueel aanpasbaar: de slaapwensen van zowel u als uw partner kunnen worden toegepast. Zonder dat de verschillen per zijde te zien zijn aan het bed;
 • Draaibuddy: helpt u met omdraaien in bed. Dit hulpmiddel kan ook later op uw bed geïnstalleerd worden.

 • Deelbaar en op wielen: splitsen van de twee zijden van het bed, waardoor hulp gemakkelijk rondom het bed kan lopen;
 • Hoog-laag: elektrisch verstelbaar om uw (slaap)houding aan te passen en in hoogte te verstellen. Levensloopbestendig en dus een goede keuze voor senioren;
 • Sta-op functie: u stapt gemakkelijker uit bed met een steuntje in de rug;

Laat uw spieren ontspannen met FPS-technologie

De Suite is exclusief aanbieder van stoelen en bedden met FPS-technologie. FPS is een ontspanningssysteem dat met behulp van geluidsgolven de basisspanning van het lichaam verlaagt. Zodoende kan het lichaam beter herstellen en tot rust komen. Het laagfrequente geluid is niet hoorbaar, maar wel voelbaar: in het matras voelt u trillingen die de bloedsomloop stimuleren.

fps bij parkinson

Specifieke spiergroepen

Een bed met FPS-technologie heeft diverse programma’s met uiteenlopende functies. Zo zijn er programma’s voor ontspanning, voor een vlug herstel en voor specifieke spiergroepen. Bij deze laatste programma’s hebben mensen baat die kampen met parkinson of neuropathische pijnen. U kunt de intensiteit van de trillingen aanpassen aan uw wensen.

Mogen wij u helpen?

Met trost helpen wij mensen met parkinson uit het hele land. Door voor hen een bed met FPS-technologie te ontwikkelen. Hebt u last van slaapproblemen als gevolg van de ziekte van Parkinson? Wij nodigen u uit in onze showroom om onze bedden met FPS-technologie te komen proberen.

Stijlvolle bedden voor mensen met parkinson

Een bed met FPS-technologie kan tegelijk comfortabel én zeer stijlvol zijn. Bij De Suite bewijzen we graag dat comfort en smaak zeer goed samengaan. Al onze bedden, boxsprings en andere meubelen, zoals kasten, maken wij in ons eigen atelier. Zo krijgt elk individueel meubelstuk de persoonlijke stijl van de klant mee.

Uw bed in uw stijl

Elke stijl is denkbaar: onze ruime keuze aan chique en rustieke houtsoorten en vele verschillende luxe bekledingsstoffen maakt elk meubelstuk tot een unieke creatie. Zo kunnen we ook uw nieuwe bed prima laten aansluiten op bestaande slaapkamermeubelen. Wij fabriceren uw meubel op deskundige en duurzame wijze. Door onze kennis van slaapcomfort en slaapkamerstyling in te zetten. Wij maken wij uw slaapkamer een weldaad voor de nachtrust én voor het oog.

Maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden

Maakt u eens een afspraak met De Suite en bezoek vrijblijvend onze showroom in Moordrecht. Wij vertellen u graag hoe onze bedden het verschil kunnen maken bij parkinson en de oplossing kunnen zijn voor uw slaapstoornissen.