Het beste bed

Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wèl kan. Daarom maken wij zelf bedden en slaapkamers op maat. Zorgvuldig ontwerpen wij voor u het beste bed, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden, zoals bij spier, rug- en nekklachten of moeite met draaien en opstaan.

het beste bed

Goed en mooi slapen

Wat ons betreft is goed slapen maar de helft van het verhaal. Want van je slaapkamer wil je niet alleen genieten met je ogen dicht, maar ook met je ogen open. Daarom maken wij de bedden en slaapkamers zelf. Waarbij we met liefde, kennis en vakmanschap het allerbeste bed én de mooiste oplossingen creëren.

beste bed model Manifesto

De perfecte nachtrust

Bij het beste bed denk je al gauw aan goed slapen. En dat klopt. Wij maken bedden op maat, volledig afgestemd op uw slaapwensen, hoe klein of groot die ook zijn. Met een keuze uit maar liefst 40 soorten matrassen, FPS-ontspanningstechniek, design bedden en stijlvolle hoog laag boxsprings.

Een bed van alle gemakken voorzien

Het beste bed slaapt heerlijk, is prachtig om te zien én daarnaast ook nog eens fijn in het dagelijkse gebruik. Zo zijn alle modellen elektrisch verstelbaar uit te voeren, hoog-laag verstelbaar en met zwevende nachtkastjes.

Perfect passend in uw interieur

Ook voor een mooie uitstraling van uw bed of boxspring vindt u bij ons deskundig advies. In onze bijzondere showroom staan wij voor u klaar met creatieve ideeën, prachtige voorbeelden en een enorme keuze in kleuren, materialen, stoffen en leer. Wij nemen de tijd om het ontwerp naadloos af te stemmen op uw eigen smaak, passend bij de rest van uw slaapkamer interieur.

Het beste bed geeft u maximale ontspanning

Exclusief en vernieuwend zijn onze matrassen met een ingebouwd Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem. De geluidsgolven, die het systeem geeft, zijn niet te horen en zorgen voor stimulering van de bloedsomloop. U komt in een diepere staat van ontspanning en slaapt beter. Deze akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen, die jetlag of stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

het beste bed met fps matras

De beste boxsprings

Een boxspring kopen doet u niet zomaar als u op zoek bent naar een boxspring van de beste kwaliteit. Bij het uitzoeken van een nieuw bed weegt u de voor- en nadelen. Daar kunnen wij bij helpen. Met met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van luxe bedden, weten wij waar u op moet letten. Met onze deskundige begeleiding maakt u de beste keuzes voor een perfecte boxspring die past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.