U bent hier: 5 Bedden 5 Beste bedden en boxsprings

Beste bedden en boxsprings

Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wèl kan. Daarom maken wij zelf bedden en slaapkamers op maat. Zorgvuldig ontwerpen wij voor u het beste bed, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden, zoals bij spier, rug- en nekklachten of moeite met draaien en opstaan.

beste bed

Beste bedden

Een bed van alle gemakken voorzien

Wat ons betreft is goed slapen maar de helft van het verhaal. Want van uw slaapkamer wilt u niet alleen genieten met uw ogen dicht, maar ook met uw ogen open. Daarom maken wij de bedden en slaapkamers zelf. Waarbij we met liefde, kennis en vakmanschap het allerbeste bed én de mooiste oplossingen creëren.

Het beste bed slaapt heerlijk, is prachtig om te zien én daarnaast ook nog eens fijn in het dagelijkse gebruik. Zo zijn alle modellen elektrisch verstelbaar uit te voeren, hoog-laag verstelbaar en met zwevende nachtkastjes.

 

Bij het beste bed denk u al gauw aan goed slapen. En dat klopt. Wij maken bedden op maat, volledig afgestemd op uw slaapwensen, hoe klein of groot die ook zijn. Met een keuze uit maar liefst 40 soorten matrassen, FPS-ontspanningstechniek, design bedden en stijlvolle hoog laag boxsprings.

Ook voor een mooie uitstraling van uw bed of boxspring vindt u bij ons deskundig advies. In onze bijzondere showroom staan wij voor u klaar met creatieve ideeën, prachtige voorbeelden en een enorme keuze in kleuren, materialen, stoffen en leer. Wij nemen de tijd om het ontwerp naadloos af te stemmen op uw eigen smaak, passend bij de rest van uw slaapkamer interieur.

Het beste bed geeft u maximale ontspanning

Exclusief en vernieuwend zijn onze matrassen met een ingebouwd Frequency Physio Support (FPS) geluidssysteem. De geluidsgolven, die het systeem geeft, zijn niet te horen en zorgen voor stimulering van de bloedsomloop. U komt in een diepere staat van ontspanning en slaapt beter. Deze akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen, die jetlag of stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen, zoals bij Parkinson.

fps matras met fps-technologie
groen gouden hotel chique hotel slaapkamer

De beste boxsprings

Een boxspring kopen doet u niet zomaar als u op zoek bent naar een boxspring van de beste kwaliteit. Bij het uitzoeken van een nieuw bed weegt u de voor- en nadelen. Daar kunnen wij bij helpen. Met met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van luxe bedden, weten wij waar u op moet letten. Met onze deskundige begeleiding maakt u de beste keuzes voor een perfecte boxspring die past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Persoonlijk advies bij De Suite

Kom langs in de showroom om onze beste bedden en boxsprings met eigen ogen te bewonderen. In Moordrecht vindt u onze uitgebreide showroom, maar kunt u ook een kijkje nemen in de werkplaats en het beddenatelier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle technische en praktische zaken voor de perfecte uitvoering van een bed. Samen kijken we naar de beste oplossing voor u. Zien we u binnenkort? 

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.