bed onder schuin dak

Bed onder schuin dak

In een slaapkamer met een schuin dak is het soms even zoeken naar dé geschikte plek voor het bed. Het is bijvoorbeeld handig om het bed onder een schuin dak tegen een knieschot te plaatsen, waarbij het knieschot bij voorkeur minimaal 100 cm hoog is. Maar wanneer het dak schuiner loopt – en in sommige situaties helemaal tot aan de vloer – dan ligt de ideale oplossing minder voor de hand.

Beweeg slider naar links

Wij vinden altijd wel een geschikte oplossing

Als de afmetingen van de slaapkamer groot genoeg zijn, dan vinden we voor elk schuin dak wel een oplossing. Een bed onder een schuin dak is bijvoorbeeld in veel zolder slaapkamer de ideale oplossing. De slaapkamer ideeën voor uw specifieke situatie kunnen we vooraf heel goed uitleggen. Zo zijn we bedreven met ons CAD-programma waarbij we elke millimeter en elke schuine hoek nauwkeurig kunnen verwerken. De 3D animaties worden elk jaar weer steeds mooier en verfijnder.

Slaapkamers inrichten met schuine daken

Naast een bed onder een schuin dak, zijn er met schuine wanden en daken ook andere oplossingen mogelijk. Soms vergt dat creativiteit, maar vooral ook ervaring. En juist die twee gecombineerd zorgen voor het beste resultaat wanneer de beste slaapkamer indeling niet gelijk voor de hand ligt.