U bent hier: 5 Bedden 5 Bed onder schuin dak

Bed onder schuin dak

Hoe richt je een slaapkamer in met een schuin dak en wat is de beste plek voor het bed? In deze grote slaapkamer op zolder hebben we de hele wand iets naar voren gehaald zodat het bed onder het schuine dak past. De Suite maakt bedden op maat en heeft voor elke slaapkamer – met rechte of schuine wanden – een passende oplossing.

bed onder schuin dak

Slaapkamer met schuin dak

In een slaapkamer met een schuin dak is het soms even zoeken naar dé geschikte plek voor het bed. Het is bijvoorbeeld handig om het bed onder een schuin dak tegen een knieschot te plaatsen, waarbij het knieschot bij voorkeur minimaal 100 cm hoog is. Maar wanneer het dak schuiner loopt – en in sommige situaties helemaal tot aan de vloer – dan ligt de ideale oplossing minder voor de hand.

De hoogte van het bed onder een schuin dak is als vanzelf afhankelijk van de hoogte van het knieschot. Idealiter heeft deze een hoogte van 90 cm of meer. Dan kunt u een hoofdpaneel plaatsen dat ook geschikt is voor zwevende nachtkatjes en bedlampen. Daarnaast is ook de zithoogte van het bed van belang: deze maken we liever niet lager dan 50 cm, omdat opstaan uit bed anders lastig wordt. Verder houden we rekening met een al dan niet verstelbaar bed. Wanneer u uw ruggedeelte omhoog zet om het schuine dak ook niet te laag zijn.

Slaapkamer op zolder

Als de afmetingen van de slaapkamer groot genoeg zijn, dan vinden we voor elk schuin dak wel een oplossing. Een bed onder een schuin dak is bijvoorbeeld in veel zolder slaapkamer de ideale oplossing. De slaapkamer ideeën voor uw specifieke situatie kunnen we vooraf heel goed uitleggen. Zo zijn we bedreven met ons CAD-programma waarbij we elke millimeter en elke schuine hoek nauwkeurig kunnen verwerken. De 3D animaties worden elk jaar weer steeds mooier en verfijnder.

design bed met kast op maat in zolder slaapkamer
zwevend design bed embrace

Volledig op maat gemaakt

De Suite specialiseert zich in het op maat maken van bedden, wat betekent dat elk bed specifiek is ontworpen om te voldoen aan de individuele voorkeuren en behoeften van de klant. Dit omvat niet alleen de afmetingen van het bed, maar ook het ontwerp, de materialen, en extra functies zoals ingebouwde opbergruimtes of speciale hoofdborden. Wilt u een bed op maat laten maken voor onder een schuin dak? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.